Over ons

Even voorstellen: Maartje Slabbekoorn

Publicatiedatum 18 februari 2020

Graag stellen wij je voor aan onze nieuwe collega Maartje Slabbekoorn. Sinds maandag 10 februari is ze bij ons werkzaam op de Marketing- en Communicatieafdeling.

Wat heeft Maartje gedaan voordat ze bij BaanBereik kwam?

Maartje heeft onlangs haar studie ‘International Business and Management’ op de Hogeschool van Amsterdam afgerond. Tijdens haar opleiding heeft ze diverse functies vervuld om zichzelf breed te blijven ontwikkelen. “Ik heb stage mogen lopen bij Ahold op de wijnafdeling van Gall&Gall en Albert Heijn, een hele interessante stage waarbij ik veel heb geleerd op het gebied van diverse processen”. Naast haar stage bij Ahold heeft Maartje nog veel diverse functies vervuld, zoals verkoopster bij een drogisterij en barvrouw in de horeca. “Als ik mijn banen op een rijtje zet zie je enorm veel diversiteit. Het is heel erg uiteenlopend”.

Eerste indruk BaanBereik

Maartje was op zoek naar een baan om de periode van nu tot aan haar aankomende studie nuttig te besteden. Via Desiree kwam ze in contact met BaanBereik en na een dag meegelopen te hebben op de afdeling is Maartje aangenomen en per direct gestart. “Het ging allemaal heel snel maar de klik was er dus het voelde goed”.

De werkzaamheden van Maartje

Maartje is enorm nieuwsgierig en leert graag nieuwe dingen. In haar nieuwe functie zal haar dit uiterst goed van pas komen. Ze zal verantwoordelijk worden voor het schrijven van vacatureteksten, het plaatsen van content op alle sociale media kanalen en het organiseren van evenementen. Maartje zal vier dagen in de week aanwezig zijn op de vestiging in Zwaag. Wij wensen Maartje enorm veel plezier in haar nieuwe functie hier bij BaanBereik!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Luke van der Lee start 5 september

Publicatiedatum 9 juni 2022
Goed nieuws! Luke van der Lee komt vanaf 5 september ons team versterken als Intercedent. Startend met zijn werken-en-leren opleiding is hij vier dagen aan het werk bij BaanBereik en één dag op school.
Lees meer

Trotse partner van het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 1 juni 2022
Een avond om niet te vergeten, dat was het Westfries Ondernemersgala 2022.
Lees meer

Wij feliciteren Johan met zijn vaste contract

Publicatiedatum 19 mei 2022
Al sinds 2017 is Johan naar volle tevredenheid werkzaam bij een van onze opdrachtgevers.
Lees meer