Over ons

Even voorstellen: Max Veld

Publicatiedatum 6 september 2022

Gister ben ik begonnen als stagiair Marketing bij BaanBereik. Van maandag tot en met donderdag ga ik aan de slag met het schrijven van vacatures, het bijhouden van de sociale media en het creëren van content. Ik heb er zin in!

Momenteel volg ik de studie Marketing & Communicatie op het Horizon College in Hoorn en zit ik in het tweede jaar. Ik heb al een goed beeld van hoe het binnen het bedrijf gaat. Tot nu toe kan ik zeggen dat ik erg blij ben dat ik voor dit stagebedrijf gekozen heb. Ik kijk er naar uit om hier 4 dagen in de week stage te lopen voor het komende halfjaar en om mezelf te ontwikkelen. Dat gaat hier zeker goedkomen!

Wij wensen je veel plezier en succes, Max. 

Contact opnemen met Max? E. max@baanbereik.nl, t.0229745010 

Even voorstellen: Max Veld

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview: Tijd voor iets anders

Publicatiedatum 24 januari 2023
Na 16 jaar werkzaam bij haar oude werkgever vond Mandy het tijd voor een nieuwe uitdaging en die heeft Mandy zeker gevonden.
Lees meer

BaanBereik aanwezig bij dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord; Hallo2023!

Publicatiedatum 3 januari 2023
BaanBereik aanwezig bij dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord; Hallo2023! Zien wij u a.s. maandag ook in het AFAS Stadion in Alkmaar? Doe mee met onze winactie en maak kans op een gratis werving- & selectietraject! Graag tot dan, bij dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord; Hallo2023!
Lees meer

Nieuwe kansen voor 2023

Publicatiedatum 29 december 2022
De kerstdagen zijn weer voorbij. Voor velen van ons betekent dit een paar dagen vakantie en opmaken voor een spetterend oud & nieuw. Een goed moment om tot bezinning te komen en na te denken over jouw eigen ambitie. Wat wil jij bereiken in 2023?
Lees meer