Even voorstellen: Max Veld

Publicatiedatum 6 september 2022

Gister ben ik begonnen als stagiair Marketing bij BaanBereik. Van maandag tot en met donderdag ga ik aan de slag met het schrijven van vacatures, het bijhouden van de sociale media en het creëren van content. Ik heb er zin in!

Momenteel volg ik de studie Marketing & Communicatie op het Horizon College in Hoorn en zit ik in het tweede jaar. Ik heb al een goed beeld van hoe het binnen het bedrijf gaat. Tot nu toe kan ik zeggen dat ik erg blij ben dat ik voor dit stagebedrijf gekozen heb. Ik kijk er naar uit om hier 4 dagen in de week stage te lopen voor het komende halfjaar en om mezelf te ontwikkelen. Dat gaat hier zeker goedkomen!

Wij wensen je veel plezier en succes, Max. 

Contact opnemen met Max? E. max@baanbereik.nl, t.0229745010 

Even voorstellen: Max Veld

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer

Opnieuw de NEN 4400-1 certificering behaald!

Publicatiedatum 8 april 2024
Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we opnieuw de NEN 4400-1 certificering hebben behaald! Deze certificering is een belangrijk keurmerk voor ondernemingen in de flexbranche en toont aan dat we voldoen aan de strenge eisen op het gebied van betrouwbaarheid, professionaliteit en financiële stabiliteit.
Lees meer

Welkom jongens!

Publicatiedatum 4 april 2024
Welkom jongens! Er zijn niet één, niet twee, maar maar liefst drie nieuwe stagiaires gestart op onze vestiging in Heerhugowaard. We zijn ontzettend blij met jullie en kijken uit naar een leuke en leerzame stageperiode. Benieuwd naar wie ze zijn? Lees snel verder!
Lees meer