Even voorstellen: Max Veld

Publicatiedatum 6 september 2022

Gister ben ik begonnen als stagiair Marketing bij BaanBereik. Van maandag tot en met donderdag ga ik aan de slag met het schrijven van vacatures, het bijhouden van de sociale media en het creëren van content. Ik heb er zin in!

Momenteel volg ik de studie Marketing & Communicatie op het Horizon College in Hoorn en zit ik in het tweede jaar. Ik heb al een goed beeld van hoe het binnen het bedrijf gaat. Tot nu toe kan ik zeggen dat ik erg blij ben dat ik voor dit stagebedrijf gekozen heb. Ik kijk er naar uit om hier 4 dagen in de week stage te lopen voor het komende halfjaar en om mezelf te ontwikkelen. Dat gaat hier zeker goedkomen!

Wij wensen je veel plezier en succes, Max. 

Contact opnemen met Max? E. max@baanbereik.nl, t.0229745010 

Even voorstellen: Max Veld

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

10 onmisbare tips voor een succesvolle sollicitatie

Publicatiedatum 30 november 2023
Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, kan het sollicitatieproces overweldigend zijn. Het is echter essentieel om goed voorbereid te zijn om de beste kans op succes te hebben. Hier zijn 10 waardevolle tips die je kunnen helpen bij het solliciteren naar je droombaan.
Lees meer

Welkom Sam!

Publicatiedatum 28 november 2023
Wij verwelkomen Sam voor zijn werkoriëntatiestage bij BaanBereik, ben jij benieuwd wie Sam is? Lees dan snel verder!
Lees meer

Verschillende arbeidsvormen bij BaanBereik

Publicatiedatum 22 november 2023
Verken de diversiteit aan arbeidsmogelijkheden, uitzendwerk, detachering, werving & selectie en interimwerk bij BaanBereik. Ontdek hoe wij streven naar duurzame werkrelaties en loopbaanontwikkeling in de regio van Hoorn, Heerhugowaard, Alkmaar, Enkhuizen en omstreken.
Lees meer