Even voorstellen: Michelle Geerts

Publicatiedatum 26 juli 2019

Graag stellen we je voor aan onze nieuwe stagiaire Michelle Geerts. Wat heeft zij gedaan voordat zij bij BaanBereik binnen kwam lopen? Hoe is zij bij ons terecht gekomen en wat kan zij voor jullie betekenen? Dat vertelt zij jullie graag.

Meet our intern Michelle! Een energieke en ambitieuze dame van 22 jaar. Michelle Geerts woont in Hoorn en zit in haar 1e jaar van de studie Junior Accountmanager op het Horizon College in Purmerend. Volgend jaar gaat ze naast haar huidige studie plusvakken volgen voor de opleiding van Intercedent. De sales kant van Intercedent vind ze erg leuk en uitdagend. Volgend schooljaar is Michelle haar eindstage en deze gaat ze ook bij BaanBereik lopen. Na het behalen van deze opleidingen is ze van plan om werkervaring op te doen.

Naast haar studie is ze parttime werkzaam als Zon Consulente bij La Sol in Hoorn en Purmerend. Dit is een zonnestudio waar Michelle achter de balie staat. Hier verzorgt ze huidanalyses, legt de zonnebanken uit aan de klanten, maakt ze schoon en verkoopt verschillende huidcrèmes. Ze heeft het naar haar zin bij haar bijbaan maar mist wel het sales gedeelte.

Wat heeft Michelle gedaan voor zij bij BaanBereik kwam?

Michelle heeft voor haar studie Junior Accountmanager, meerdere opleidingen gevolgd. Onder andere de opleiding van Pedagogisch Medewerker Jeugdzorg en Hotelmanagement. Toch kwam ze erachter dat deze studies niks voor haar waren. Daarnaast heeft ze tijdens deze studies drie jaar gewerkt bij MediaMarkt op de afdeling witgoed.

Eerste indruk en werkzaamheden BaanBereik

Michelle is via haar mentor bij BaanBereik terecht gekomen. Haar mentor gaf een tip om te gaan solliciteren voor een stage. Ze werd direct opgebeld en had dezelfde week nog een intake met Cindy. Michelle was gelijk overtuigd en had in November al haar stage in the pocket. Haar stageopdracht omvat een oriënterende opdracht waarbij ze een SWOT-analyse moet uitvoeren op een zelf in te vullen vraag en daarop een oplossing te bedenken. Aan het einde van het jaar vindt er een nulmeting plaats.

Op dit moment is Michelle vooral bezig met contact onderhouden van de vakantiekrachten en barmedewerkers voor Outdoor Stereo Festival en Hoorn Zingt Hollands. Daarnaast is ze op zoek naar interessante kandidaten voor in te vullen vacatures. Ook mag ze soms mee op klantbezoek. ‘Klantbezoeken vind ik heel erg leuk om te doen en ik hoop dat ik er in de toekomst meer ga doen’. Daarnaast hoopt Michelle veel te mogen leren bij BaanBereik. ‘Vooral het leren van het onderhouden van klantcontact’. Wij wensen Michelle nog veel succes met haar opleiding en stage!

 

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer