Over ons

Even voorstellen: Michelle Geerts

Publicatiedatum 26 juli 2019

Graag stellen we je voor aan onze nieuwe stagiaire Michelle Geerts. Wat heeft zij gedaan voordat zij bij BaanBereik binnen kwam lopen? Hoe is zij bij ons terecht gekomen en wat kan zij voor jullie betekenen? Dat vertelt zij jullie graag.

Meet our intern Michelle! Een energieke en ambitieuze dame van 22 jaar. Michelle Geerts woont in Hoorn en zit in haar 1e jaar van de studie Junior Accountmanager op het Horizon College in Purmerend. Volgend jaar gaat ze naast haar huidige studie plusvakken volgen voor de opleiding van Intercedent. De sales kant van Intercedent vind ze erg leuk en uitdagend. Volgend schooljaar is Michelle haar eindstage en deze gaat ze ook bij BaanBereik lopen. Na het behalen van deze opleidingen is ze van plan om werkervaring op te doen.

Naast haar studie is ze parttime werkzaam als Zon Consulente bij La Sol in Hoorn en Purmerend. Dit is een zonnestudio waar Michelle achter de balie staat. Hier verzorgt ze huidanalyses, legt de zonnebanken uit aan de klanten, maakt ze schoon en verkoopt verschillende huidcrèmes. Ze heeft het naar haar zin bij haar bijbaan maar mist wel het sales gedeelte.

Wat heeft Michelle gedaan voor zij bij BaanBereik kwam?

Michelle heeft voor haar studie Junior Accountmanager, meerdere opleidingen gevolgd. Onder andere de opleiding van Pedagogisch Medewerker Jeugdzorg en Hotelmanagement. Toch kwam ze erachter dat deze studies niks voor haar waren. Daarnaast heeft ze tijdens deze studies drie jaar gewerkt bij MediaMarkt op de afdeling witgoed.

Eerste indruk en werkzaamheden BaanBereik

Michelle is via haar mentor bij BaanBereik terecht gekomen. Haar mentor gaf een tip om te gaan solliciteren voor een stage. Ze werd direct opgebeld en had dezelfde week nog een intake met Cindy. Michelle was gelijk overtuigd en had in November al haar stage in the pocket. Haar stageopdracht omvat een oriënterende opdracht waarbij ze een SWOT-analyse moet uitvoeren op een zelf in te vullen vraag en daarop een oplossing te bedenken. Aan het einde van het jaar vindt er een nulmeting plaats.

Op dit moment is Michelle vooral bezig met contact onderhouden van de vakantiekrachten en barmedewerkers voor Outdoor Stereo Festival en Hoorn Zingt Hollands. Daarnaast is ze op zoek naar interessante kandidaten voor in te vullen vacatures. Ook mag ze soms mee op klantbezoek. ‘Klantbezoeken vind ik heel erg leuk om te doen en ik hoop dat ik er in de toekomst meer ga doen’. Daarnaast hoopt Michelle veel te mogen leren bij BaanBereik. ‘Vooral het leren van het onderhouden van klantcontact’. Wij wensen Michelle nog veel succes met haar opleiding en stage!

 

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Inschrijving open dag

Publicatiedatum 24 mei 2023
Ontdek de betoverende wereld van superjachten en innovatieve 3D-engineeringtools op de open dag!
Lees meer

Onze nieuwe stagiairs in Heerhugowaard

Publicatiedatum 8 mei 2023
Wij verwelkomen vandaag 2 nieuwe stagiairs in ons team in Heerhugowaard! Ben jij benieuwd wie ze zijn? Lees dan snel verder.
Lees meer

Onze nieuwe stagiairs in Zwaag

Publicatiedatum 8 mei 2023
Wij verwelkomen vandaag 2 nieuwe stagiairs in ons team in Zwaag! Ben jij benieuwd wie ze zijn? Lees dan snel verder.
Lees meer