Over ons

Even voorstellen: Misty Janssen

Publicatiedatum 8 februari 2021

1 februari is Misty Janssen gestart bij BaanBereik. Welkom Misty!

Misty wilt graag een nieuwe carrière als Intercedent opbouwen. “Het lijkt mij heel leuk om verschillende mensen te spreken en een groot netwerk te creëren. Ik ben altijd erg nieuwsgierig naar mensen. Ik vind het interessant hoe mensen met elkaar communiceren en hoe wij in elkaar zitten. Dit is wel een hele mooie manier om mensen te spreken en dan ook met het doel om bedrijven en leuk personeel aan elkaar te verbinden”.

Ze heeft heel wat jaren met veel liefde bij De Tuynkamer gewerkt als bedrijfsleidster en hielp mee aan de startup van Boutique Hotel Ysbrantsz.

Misty geeft zelf aan hoe ze bij BaanBereik is gekomen. “Tijdens mijn burn-out realiseerde ik mij dat dit een kans is om een nieuwe kant van mijzelf te ontdekken. Tijdens de zoektocht in mijn re-integratietraject kwam ik via mijn jobhunter bij deze leuke vacature terecht. Deze functie sprak mij heel erg aan, omdat ik zo graag met mensen werk en ik zag mijzelf dit al helemaal doen. Er volgden twee hele fijne gesprekken. Ik ben erg blij dat ik de kans krijg om bij BaanBereik verder te re-integreren met als doel natuurlijk om jullie team te versteken als Intercedent en te genieten van mijn nieuwe carrière”. 

In haar vrije tijd houdt Misty ervan om een verfrissende ochtendduik in het koud IJsselmeer te nemen. Daarnaast houdt ze van Yoga en salsadansen!

Wij wensen je veel succes en werkplezier!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Bouwvakborrel 2022

Publicatiedatum 28 juni 2022
Vrijdag 8 juli organiseren wij weer onze jaarlijkse Bouwvakborrel.
Lees meer

Luke van der Lee start 5 september

Publicatiedatum 9 juni 2022
Goed nieuws! Luke van der Lee komt vanaf 5 september ons team versterken als Intercedent. Startend met zijn werken-en-leren opleiding is hij vier dagen aan het werk bij BaanBereik en één dag op school.
Lees meer

Trotse partner van het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 1 juni 2022
Een avond om niet te vergeten, dat was het Westfries Ondernemersgala 2022.
Lees meer