Even voorstellen – Niels Peerdeman

Publicatiedatum 14 februari 2018

Graag stellen we je voor aan Niels Peerdeman. Wat heeft hij gedaan voordat hij bij BaanBereik binnen kwam lopen? Hoe is hij bij ons terecht gekomen en wat kan hij voor jullie betekenen? Dat vertelt Niels jullie!

Niels Peerdeman, 26 jaar en ik ben opgegroeid in Grootebroek. Nu samen wonend met mijn vriendin in Enkhuizen. Na 8.5 jaar gewerkt te hebben in de Retail en ik mijn opleiding had afgerond, was het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Na de middelbare school ben ik de mbo opleiding detailhandel gaan volgen (niveau 2), daarna ben ik doorgestoomd naar verkoopspecialist (niveau 3). Ik kwam er al snel achter dat hele dagen op school zitten niks voor mij was. Daarom ben ik naast de opleiding Ondernemer (niveau 4) ook gaan werken. Omdat lange dagen op school zitten niet echt mijn ding is, heb ik er voor gekozen om verder te gaan studeren in combinatie met werken. Dit zorgde ervoor dat ik mijn opgedane kennis gelijk kon toeppassen in de praktijk. Ik ben de hbo opleiding Small Business & Retail Management in Leeuwarden gaan volgen en werkte daarnaast in een commerciële omgeving.

Nadat ik was afgestudeerd heb ik contact opgenomen met BaanBereik. Ik hoorde namelijk veel positieve verhalen over BaanBereik en kende BaanBereik via het bedrijf van mijn ouders. Zij doen namelijk zaken met BaanBereik. Ik was meteen erg geïnteresseerd en benieuwd naar de werkwijze en functie invulling.

Bij BaanBereik ga ik aan de slag als sales intercedent met de nadruk op het commerciële gedeelte. Ik ga altijd op zoek naar nieuwe kansen in de markt en ga altijd voor de win-win situatie. Nieuwe klanten binden en relatiebeheer. Daarnaast zorg ik ervoor dat BaanBereik bekend wordt bij mensen die nog geen connectie hebben met BaanBereik.

Mensen kunnen bij mij eigenlijk met allerlei vraagstukken terecht. Ik ben een luisterend oor voor een ieder. Met veel plezier help ik bedrijven graag aan nieuw personeel en ben ik altijd op zoek naar nieuwe klanten.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer

Opnieuw de NEN 4400-1 certificering behaald!

Publicatiedatum 8 april 2024
Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we opnieuw de NEN 4400-1 certificering hebben behaald! Deze certificering is een belangrijk keurmerk voor ondernemingen in de flexbranche en toont aan dat we voldoen aan de strenge eisen op het gebied van betrouwbaarheid, professionaliteit en financiële stabiliteit.
Lees meer

Welkom jongens!

Publicatiedatum 4 april 2024
Welkom jongens! Er zijn niet één, niet twee, maar maar liefst drie nieuwe stagiaires gestart op onze vestiging in Heerhugowaard. We zijn ontzettend blij met jullie en kijken uit naar een leuke en leerzame stageperiode. Benieuwd naar wie ze zijn? Lees snel verder!
Lees meer