Over ons

Even voorstellen – Niels Peerdeman

Publicatiedatum 14 februari 2018

Graag stellen we je voor aan Niels Peerdeman. Wat heeft hij gedaan voordat hij bij BaanBereik binnen kwam lopen? Hoe is hij bij ons terecht gekomen en wat kan hij voor jullie betekenen? Dat vertelt Niels jullie!

Niels Peerdeman, 26 jaar en ik ben opgegroeid in Grootebroek. Nu samen wonend met mijn vriendin in Enkhuizen. Na 8.5 jaar gewerkt te hebben in de Retail en ik mijn opleiding had afgerond, was het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Na de middelbare school ben ik de mbo opleiding detailhandel gaan volgen (niveau 2), daarna ben ik doorgestoomd naar verkoopspecialist (niveau 3). Ik kwam er al snel achter dat hele dagen op school zitten niks voor mij was. Daarom ben ik naast de opleiding Ondernemer (niveau 4) ook gaan werken. Omdat lange dagen op school zitten niet echt mijn ding is, heb ik er voor gekozen om verder te gaan studeren in combinatie met werken. Dit zorgde ervoor dat ik mijn opgedane kennis gelijk kon toeppassen in de praktijk. Ik ben de hbo opleiding Small Business & Retail Management in Leeuwarden gaan volgen en werkte daarnaast in een commerciële omgeving.

Nadat ik was afgestudeerd heb ik contact opgenomen met BaanBereik. Ik hoorde namelijk veel positieve verhalen over BaanBereik en kende BaanBereik via het bedrijf van mijn ouders. Zij doen namelijk zaken met BaanBereik. Ik was meteen erg geïnteresseerd en benieuwd naar de werkwijze en functie invulling.

Bij BaanBereik ga ik aan de slag als sales intercedent met de nadruk op het commerciële gedeelte. Ik ga altijd op zoek naar nieuwe kansen in de markt en ga altijd voor de win-win situatie. Nieuwe klanten binden en relatiebeheer. Daarnaast zorg ik ervoor dat BaanBereik bekend wordt bij mensen die nog geen connectie hebben met BaanBereik.

Mensen kunnen bij mij eigenlijk met allerlei vraagstukken terecht. Ik ben een luisterend oor voor een ieder. Met veel plezier help ik bedrijven graag aan nieuw personeel en ben ik altijd op zoek naar nieuwe klanten.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Check Je Wachtwoorden Dag

Publicatiedatum 24 november 2022
Heb jij er wel eens van gehoord? Sinds enkele jaren bestaat de check je wachtwoorden dag. Deze dag staat in het teken van jouw wachtwoorden en hoe makkelijk deze zijn te raden.
Lees meer

Week van de Werkstress - Dit kun je doen

Publicatiedatum 18 november 2022
Deze week is het de Week van de Werkstress. Heb jij deze week ook stress ervaren? Je bent lang niet de enige. Stress is namelijk beroepsziekte nummer één. In deze week willen wij benadrukken dat je altijd bij ons terecht kunt als je ergens tegen aan loopt. Werk hoeft niet stressvol te zijn.
Lees meer

Gaan met die Baan(aan)

Publicatiedatum 8 november 2022
Lees meer