Over ons

Even voorstellen – Niels Peerdeman

Publicatiedatum 14 februari 2018

Graag stellen we je voor aan Niels Peerdeman. Wat heeft hij gedaan voordat hij bij BaanBereik binnen kwam lopen? Hoe is hij bij ons terecht gekomen en wat kan hij voor jullie betekenen? Dat vertelt Niels jullie!

Niels Peerdeman, 26 jaar en ik ben opgegroeid in Grootebroek. Nu samen wonend met mijn vriendin in Enkhuizen. Na 8.5 jaar gewerkt te hebben in de Retail en ik mijn opleiding had afgerond, was het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Na de middelbare school ben ik de mbo opleiding detailhandel gaan volgen (niveau 2), daarna ben ik doorgestoomd naar verkoopspecialist (niveau 3). Ik kwam er al snel achter dat hele dagen op school zitten niks voor mij was. Daarom ben ik naast de opleiding Ondernemer (niveau 4) ook gaan werken. Omdat lange dagen op school zitten niet echt mijn ding is, heb ik er voor gekozen om verder te gaan studeren in combinatie met werken. Dit zorgde ervoor dat ik mijn opgedane kennis gelijk kon toeppassen in de praktijk. Ik ben de hbo opleiding Small Business & Retail Management in Leeuwarden gaan volgen en werkte daarnaast in een commerciële omgeving.

Nadat ik was afgestudeerd heb ik contact opgenomen met BaanBereik. Ik hoorde namelijk veel positieve verhalen over BaanBereik en kende BaanBereik via het bedrijf van mijn ouders. Zij doen namelijk zaken met BaanBereik. Ik was meteen erg geïnteresseerd en benieuwd naar de werkwijze en functie invulling.

Bij BaanBereik ga ik aan de slag als sales intercedent met de nadruk op het commerciële gedeelte. Ik ga altijd op zoek naar nieuwe kansen in de markt en ga altijd voor de win-win situatie. Nieuwe klanten binden en relatiebeheer. Daarnaast zorg ik ervoor dat BaanBereik bekend wordt bij mensen die nog geen connectie hebben met BaanBereik.

Mensen kunnen bij mij eigenlijk met allerlei vraagstukken terecht. Ik ben een luisterend oor voor een ieder. Met veel plezier help ik bedrijven graag aan nieuw personeel en ben ik altijd op zoek naar nieuwe klanten.

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

De Week van het Werkgeluk

Publicatiedatum 28 september 2023
Laten we samen ontdekken wat deze week inhoudt en hoe je een gelukkiger werkleven kunt opbouwen, of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, kantoorwerk wilt, werk zoekt, vacatures bekijkt, solliciteert, je salaris wilt verbeteren of simpelweg meer werkplezier wilt ervaren.
Lees meer

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer

Gefeliciteerd met je nieuwe baan, Abubacarr!

Publicatiedatum 21 september 2023
Ontdek het succesverhaal van Abubacarr: van zoektocht naar de ideale baan in de foodsector tot een getekend contract als Allround Monteur bij onze gewaardeerde opdrachtgever. Laat je inspireren en vind ook jouw perfecte carrière match met onze ondersteuning!
Lees meer