Over ons

Even voorstellen – Nienke van Vegten

Publicatiedatum 23 februari 2018

Graag stellen we je voor aan Nienke van Vegten. Wat heeft zij gedaan voordat zij bij BaanBereik binnen kwam lopen? Hoe is zij bij ons terecht gekomen en wat kan zij voor jullie betekenen? Dat vertelt Nienke jullie.

Nienke van Vegten, 20 jaar oud. Momenteel woon ik nog lekker thuis, samen met mijn moeder en mijn zus. Over een tijdje hoop ik een leuk huisje te vinden waar ik samen met mijn vriend kan wonen.

Ik heb net mijn opleiding Directie secretaresse afgerond. Ik heb deze opleiding gevolgd op het Horizon College in Alkmaar. Tijdens mijn opleiding heb ik een half jaar stage gelopen bij BaanBereik. Ik was op zoek naar een leuk stagebedrijf in Heerhugowaard, zodat ik lekker op de fiets naar mijn stage kon. School kwam met BaanBereik als voorstel. Ik heb een super leuke stageperiode gehad bij BaanBereik en nadat ik mijn diploma op zak had heb ik gevraagd of er weer terug mocht komen.

Bij BaanBereik ga ik net zoals in mijn stage aan de slag als vestigingsassistent voor de vestiging Heerhugowaard. Ik ben het eerste aanspreekpunt van de vestiging, ik draag de zorg voor de organisatie en coördinatie van alle processen. Zo voer ik de administratieve en secretariële taken uit. Verder maak ik afspraken met klanten en neem ik de eerste telefoon aan en handel ik deze zo ver als mogelijk af. Op deze manier probeer ik de medewerkers binnen de vestiging zo goed mogelijk te ondersteunen.

In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden en gaan we regelmatig naar feestjes. Verder vind ik het ook heerlijk om op een regenachtige dag te Netflixen.

Mensen kunnen met allerlei vragen bij mij terecht. Dit kan gaan over een vraag met betrekking tot het systeem tot een vraag over hoe de koffiemachine gevuld moet worden. Ik ben een zorgzaam type en sta graag voor anderen klaar.

Ik werk met veel passie voor BaanBereik, ik ben klantgericht ingesteld en voer mijn taken correct en spoedig uit.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Bouwvakborrel 2022

Publicatiedatum 28 juni 2022
Vrijdag 8 juli organiseren wij weer onze jaarlijkse Bouwvakborrel.
Lees meer

Luke van der Lee start 5 september

Publicatiedatum 9 juni 2022
Goed nieuws! Luke van der Lee komt vanaf 5 september ons team versterken als Intercedent. Startend met zijn werken-en-leren opleiding is hij vier dagen aan het werk bij BaanBereik en één dag op school.
Lees meer

Trotse partner van het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 1 juni 2022
Een avond om niet te vergeten, dat was het Westfries Ondernemersgala 2022.
Lees meer