Over ons

Even voorstellen: Nika Langedijk

Publicatiedatum 12 april 2019

Graag stellen we je voor aan onze nieuwe stagiaire Nika Langedijk.

Nika is 20 jaar en woont in Wognum, vlakbij Wadway. Ze studeert aan de Hogeschool van Amsterdam en volgt de Hbo-opleiding Communicatie. Nika zit in het vierde en laatste jaar van haar studie, wat betekent dat ze bij BaanBereik mag afstuderen. Haar afstudeeronderzoek gaat over de communicatie strategie van BaanBereik en of deze aansluit op de Candidate Journey. Dit is de weg die de kandidaat volgt om met BaanBereik in contact te komen en of de kandidaten iets missen in de communicatie strategie en -middelen van BaanBereik. Inmiddels is haar opzet van het onderzoek goedgekeurd en gaat Nika 15 april starten met haar onderzoek.

Candidate Journey

Voor haar onderzoek is het belangrijk om eerst een bedrijfsanalyse te maken. Hiervoor is ze inmiddels alweer vier weken werkzaam bij BaanBereik om het bedrijf, de collega’s en de werkzaamheden goed te leren kennen. Zo kan Nika 15 april gelijk goed van start gaan met haar onderzoek. Voor haar onderzoek zal ze de doelgroep gaan enquêteren en uit de resultaten zal ze een en concept en een implementatieplan gaan maken. Nika: ‘‘Mijn stage duurt officieel tot juli, door de zomervakantie ertussen mag ik mijn onderzoek in oktober inleveren’’.

Blijven leren en ontwikkelen

Nika werkt in de weekenden bij Deen Supermarkten in Wognum. Ze werkt iedere zondagochtend bij de Brood en Boetiek afdeling. Daarnaast heeft ze stage gelopen bij SemWerkt!, dit is een online marketing bureau in Hoorn. Na haar stage heeft ze hier twee jaar gewerkt als Junior Internet Marketeer naast haar studie. Hierdoor heeft Nika al enige ervaring in de  online marketing. Maar zelf vertelt ze dat er nog heel veel valt te leren op dit gebied. Wat ze hoopt te leren bij BaanBereik zijn alle processen van marketing en communicatie. Daarnaast vind Nika het erg leuk om evenementen te organiseren en de communicatie te verzorgen rondom deze evenementen.

Reizen of werken?

Nika weet nog niet zo goed wat ze na haar studie Communicatie wilt gaan doen. Als ze tegen die tijd een leuke baan voor ogen heeft wilt ze wel graag werkervaring opdoen binnen Marketing & Communicatie. Maar een andere leuke optie is op reis gaan naar Indonesië voor twee maanden. Dit wilt ze of gelijk na haar studie doen of misschien na een aantal jaar werken. Nika: ‘‘Ik ben eerder naar Thailand geweest op vakantie en dat vond ik super leuk omdat het een hele andere cultuur is, Indonesië trekt mij daarom ook aan’’. Ook lijkt het Nika leuk om totaal iets anders te gaan studeren zoals Lerares Engels. Nika is een leergierige dame en houdt graag alle opties open. ‘‘Niks staat vast’’.

Creatief en sportief

Naast studie, werk en stage is Nika in de sportschool te vinden. Ze fitnest bij de Bloesem in Wognum. Daarnaast geeft ze leiding bij een kindervereniging genaamd Forever Young in Wognum. Dit doet ze inmiddels al vier jaar. Naast sport is Nika graag creatief bezig. Wanneer ze tijd heeft gaat ze schilderen en maakt ze beelden. Dit doet ze vooral ter ontspanning.

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer

Gefeliciteerd met je nieuwe baan, Abubacarr!

Publicatiedatum 21 september 2023
Ontdek het succesverhaal van Abubacarr: van zoektocht naar de ideale baan in de foodsector tot een getekend contract als Allround Monteur bij onze gewaardeerde opdrachtgever. Laat je inspireren en vind ook jouw perfecte carrière match met onze ondersteuning!
Lees meer

Welkom Shalina!

Publicatiedatum 7 september 2023
Wij verwelkomen Shalina bij BaanBereik. Zij volgt de studie Marketing & Communicatie Specialist en komt het marketing team versterken!
Lees meer