Even voorstellen: Nika Langedijk

Publicatiedatum 12 april 2019

Graag stellen we je voor aan onze nieuwe stagiaire Nika Langedijk.

Nika is 20 jaar en woont in Wognum, vlakbij Wadway. Ze studeert aan de Hogeschool van Amsterdam en volgt de Hbo-opleiding Communicatie. Nika zit in het vierde en laatste jaar van haar studie, wat betekent dat ze bij BaanBereik mag afstuderen. Haar afstudeeronderzoek gaat over de communicatie strategie van BaanBereik en of deze aansluit op de Candidate Journey. Dit is de weg die de kandidaat volgt om met BaanBereik in contact te komen en of de kandidaten iets missen in de communicatie strategie en -middelen van BaanBereik. Inmiddels is haar opzet van het onderzoek goedgekeurd en gaat Nika 15 april starten met haar onderzoek.

Candidate Journey

Voor haar onderzoek is het belangrijk om eerst een bedrijfsanalyse te maken. Hiervoor is ze inmiddels alweer vier weken werkzaam bij BaanBereik om het bedrijf, de collega’s en de werkzaamheden goed te leren kennen. Zo kan Nika 15 april gelijk goed van start gaan met haar onderzoek. Voor haar onderzoek zal ze de doelgroep gaan enquêteren en uit de resultaten zal ze een en concept en een implementatieplan gaan maken. Nika: ‘‘Mijn stage duurt officieel tot juli, door de zomervakantie ertussen mag ik mijn onderzoek in oktober inleveren’’.

Blijven leren en ontwikkelen

Nika werkt in de weekenden bij Deen Supermarkten in Wognum. Ze werkt iedere zondagochtend bij de Brood en Boetiek afdeling. Daarnaast heeft ze stage gelopen bij SemWerkt!, dit is een online marketing bureau in Hoorn. Na haar stage heeft ze hier twee jaar gewerkt als Junior Internet Marketeer naast haar studie. Hierdoor heeft Nika al enige ervaring in de  online marketing. Maar zelf vertelt ze dat er nog heel veel valt te leren op dit gebied. Wat ze hoopt te leren bij BaanBereik zijn alle processen van marketing en communicatie. Daarnaast vind Nika het erg leuk om evenementen te organiseren en de communicatie te verzorgen rondom deze evenementen.

Reizen of werken?

Nika weet nog niet zo goed wat ze na haar studie Communicatie wilt gaan doen. Als ze tegen die tijd een leuke baan voor ogen heeft wilt ze wel graag werkervaring opdoen binnen Marketing & Communicatie. Maar een andere leuke optie is op reis gaan naar Indonesië voor twee maanden. Dit wilt ze of gelijk na haar studie doen of misschien na een aantal jaar werken. Nika: ‘‘Ik ben eerder naar Thailand geweest op vakantie en dat vond ik super leuk omdat het een hele andere cultuur is, Indonesië trekt mij daarom ook aan’’. Ook lijkt het Nika leuk om totaal iets anders te gaan studeren zoals Lerares Engels. Nika is een leergierige dame en houdt graag alle opties open. ‘‘Niks staat vast’’.

Creatief en sportief

Naast studie, werk en stage is Nika in de sportschool te vinden. Ze fitnest bij de Bloesem in Wognum. Daarnaast geeft ze leiding bij een kindervereniging genaamd Forever Young in Wognum. Dit doet ze inmiddels al vier jaar. Naast sport is Nika graag creatief bezig. Wanneer ze tijd heeft gaat ze schilderen en maakt ze beelden. Dit doet ze vooral ter ontspanning.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer