Even voorstellen: Nika Langedijk

Publicatiedatum 12 april 2019

Graag stellen we je voor aan onze nieuwe stagiaire Nika Langedijk.

Nika is 20 jaar en woont in Wognum, vlakbij Wadway. Ze studeert aan de Hogeschool van Amsterdam en volgt de Hbo-opleiding Communicatie. Nika zit in het vierde en laatste jaar van haar studie, wat betekent dat ze bij BaanBereik mag afstuderen. Haar afstudeeronderzoek gaat over de communicatie strategie van BaanBereik en of deze aansluit op de Candidate Journey. Dit is de weg die de kandidaat volgt om met BaanBereik in contact te komen en of de kandidaten iets missen in de communicatie strategie en -middelen van BaanBereik. Inmiddels is haar opzet van het onderzoek goedgekeurd en gaat Nika 15 april starten met haar onderzoek.

Candidate Journey

Voor haar onderzoek is het belangrijk om eerst een bedrijfsanalyse te maken. Hiervoor is ze inmiddels alweer vier weken werkzaam bij BaanBereik om het bedrijf, de collega’s en de werkzaamheden goed te leren kennen. Zo kan Nika 15 april gelijk goed van start gaan met haar onderzoek. Voor haar onderzoek zal ze de doelgroep gaan enquêteren en uit de resultaten zal ze een en concept en een implementatieplan gaan maken. Nika: ‘‘Mijn stage duurt officieel tot juli, door de zomervakantie ertussen mag ik mijn onderzoek in oktober inleveren’’.

Blijven leren en ontwikkelen

Nika werkt in de weekenden bij Deen Supermarkten in Wognum. Ze werkt iedere zondagochtend bij de Brood en Boetiek afdeling. Daarnaast heeft ze stage gelopen bij SemWerkt!, dit is een online marketing bureau in Hoorn. Na haar stage heeft ze hier twee jaar gewerkt als Junior Internet Marketeer naast haar studie. Hierdoor heeft Nika al enige ervaring in de  online marketing. Maar zelf vertelt ze dat er nog heel veel valt te leren op dit gebied. Wat ze hoopt te leren bij BaanBereik zijn alle processen van marketing en communicatie. Daarnaast vind Nika het erg leuk om evenementen te organiseren en de communicatie te verzorgen rondom deze evenementen.

Reizen of werken?

Nika weet nog niet zo goed wat ze na haar studie Communicatie wilt gaan doen. Als ze tegen die tijd een leuke baan voor ogen heeft wilt ze wel graag werkervaring opdoen binnen Marketing & Communicatie. Maar een andere leuke optie is op reis gaan naar Indonesië voor twee maanden. Dit wilt ze of gelijk na haar studie doen of misschien na een aantal jaar werken. Nika: ‘‘Ik ben eerder naar Thailand geweest op vakantie en dat vond ik super leuk omdat het een hele andere cultuur is, Indonesië trekt mij daarom ook aan’’. Ook lijkt het Nika leuk om totaal iets anders te gaan studeren zoals Lerares Engels. Nika is een leergierige dame en houdt graag alle opties open. ‘‘Niks staat vast’’.

Creatief en sportief

Naast studie, werk en stage is Nika in de sportschool te vinden. Ze fitnest bij de Bloesem in Wognum. Daarnaast geeft ze leiding bij een kindervereniging genaamd Forever Young in Wognum. Dit doet ze inmiddels al vier jaar. Naast sport is Nika graag creatief bezig. Wanneer ze tijd heeft gaat ze schilderen en maakt ze beelden. Dit doet ze vooral ter ontspanning.

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Lex Boekweit van Unit Catering

Publicatiedatum 1 maart 2024
Ongeveer 15 jaar geleden kwam Lex voor het eerst in aanraking met BaanBereik, en nu, anderhalf decennium later, bloeit de samenwerking nog steeds waardevol en succesvol. Lex licht toe: "Voor ons intensieve project in Keukenhof hebben we de juiste mensen nodig, en BaanBereik heeft die precies voor ons weten te vinden." Nieuwsgierig naar het volledige interview? Lees snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen– BaanBereik

Publicatiedatum 28 februari 2024
Hoewel onze deuren altijd openstaan, benadrukken we dit extra tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen in de week van 18 tot 22 maart. Dit is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met Westfriese ondernemingen. Want persoonlijk contact werkt altijd nog het beste! Meld je aan en kom bij ons binnen.
Lees meer

Interview met Mark Vijn, producent van de musical 'Je, Anne'

Publicatiedatum 23 februari 2024
Wat een eer! Dit jaar maakt Mark Vijn van MarkVijn Theaterproducties voor het eerst deel uit van het bestuur van het WestFries Ondernemersgala. Als producent voegt hij met zijn creativiteit een prachtige dimensie toe. Maandag gaat de voorstelling 'Je, Anne' in première, en dat gaat kippenvelmomenten opleveren. Benieuwd naar zijn verhaal over de musical en zijn succes? Lees dan snel verder!
Lees meer