Over ons

Even voorstellen: Rachel Breg

Publicatiedatum 6 maart 2019

Graag stellen we je voor aan onze nieuwe stagiaire Rachel Breg.

Rachel Breg is 17 jaar jong en woont in Wervershoof. Ze studeert bedrijfsadministratie op het Horizon College in Hoorn. Het is een mbo-4 opleiding en ze zit in haar tweede en ook laatste studiejaar. Rachel is vastbesloten om gelijk, na haar studie, aan het werk te gaan. ‘‘Ik werk liever dan dat ik studeer.’’ Ze ambieert dan ook een baan in de bedrijfsadministratie.

Ambities in haar werk

‘‘Ik doe echt heel veel verschillende dingen’’, vertelt Rachel over haar negentien weken durende stage bij BaanBereik. ‘‘Ik zit al in de vierde week van mijn stage, het gaat echt super snel.’’ Rachel ondersteunt de financiële administratie door het uitvoeren van administratieve taken, zoals het inboeken van inkoopfacturen, bankafschriften maar ook het bijhouden van verschillende Financiële Excel bestanden. Rachel vindt het leuk om steeds meer te leren in de praktijk, en niet alleen maar uit boeken. Uiteindelijk lijkt het haar leuk om zelfstandig aan de slag te gaan bij een organisatie om de financiële administratie te verzorgen.

Naast studie en stage

Als bijbaan werkt ze bij Keurslager Cees Blokdijk in Medemblik. Ze werkt er nu op zaterdagen en in de schoolvakanties. ‘‘Ik werk ook met mijn vriendinnen, dus het is wel heel gezellig. De werktijden zijn van half acht tot zes dus het zijn wel lange dagen maar ze gaan altijd snel voorbij.’’ Naast Rachel haar bijbaan bij de slager vindt ze het leuk om af te spreken met haar vriendinnen en om te gaan stappen.

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer

Gefeliciteerd met je nieuwe baan, Abubacarr!

Publicatiedatum 21 september 2023
Ontdek het succesverhaal van Abubacarr: van zoektocht naar de ideale baan in de foodsector tot een getekend contract als Allround Monteur bij onze gewaardeerde opdrachtgever. Laat je inspireren en vind ook jouw perfecte carrière match met onze ondersteuning!
Lees meer

Welkom Shalina!

Publicatiedatum 7 september 2023
Wij verwelkomen Shalina bij BaanBereik. Zij volgt de studie Marketing & Communicatie Specialist en komt het marketing team versterken!
Lees meer