Over ons

Even voorstellen: Rachel Breg

Publicatiedatum 6 maart 2019

Graag stellen we je voor aan onze nieuwe stagiaire Rachel Breg.

Rachel Breg is 17 jaar jong en woont in Wervershoof. Ze studeert bedrijfsadministratie op het Horizon College in Hoorn. Het is een mbo-4 opleiding en ze zit in haar tweede en ook laatste studiejaar. Rachel is vastbesloten om gelijk, na haar studie, aan het werk te gaan. ‘‘Ik werk liever dan dat ik studeer.’’ Ze ambieert dan ook een baan in de bedrijfsadministratie.

Ambities in haar werk

‘‘Ik doe echt heel veel verschillende dingen’’, vertelt Rachel over haar negentien weken durende stage bij BaanBereik. ‘‘Ik zit al in de vierde week van mijn stage, het gaat echt super snel.’’ Rachel ondersteunt de financiële administratie door het uitvoeren van administratieve taken, zoals het inboeken van inkoopfacturen, bankafschriften maar ook het bijhouden van verschillende Financiële Excel bestanden. Rachel vindt het leuk om steeds meer te leren in de praktijk, en niet alleen maar uit boeken. Uiteindelijk lijkt het haar leuk om zelfstandig aan de slag te gaan bij een organisatie om de financiële administratie te verzorgen.

Naast studie en stage

Als bijbaan werkt ze bij Keurslager Cees Blokdijk in Medemblik. Ze werkt er nu op zaterdagen en in de schoolvakanties. ‘‘Ik werk ook met mijn vriendinnen, dus het is wel heel gezellig. De werktijden zijn van half acht tot zes dus het zijn wel lange dagen maar ze gaan altijd snel voorbij.’’ Naast Rachel haar bijbaan bij de slager vindt ze het leuk om af te spreken met haar vriendinnen en om te gaan stappen.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Check Je Wachtwoorden Dag

Publicatiedatum 24 november 2022
Heb jij er wel eens van gehoord? Sinds enkele jaren bestaat de check je wachtwoorden dag. Deze dag staat in het teken van jouw wachtwoorden en hoe makkelijk deze zijn te raden.
Lees meer

Week van de Werkstress - Dit kun je doen

Publicatiedatum 18 november 2022
Deze week is het de Week van de Werkstress. Heb jij deze week ook stress ervaren? Je bent lang niet de enige. Stress is namelijk beroepsziekte nummer één. In deze week willen wij benadrukken dat je altijd bij ons terecht kunt als je ergens tegen aan loopt. Werk hoeft niet stressvol te zijn.
Lees meer

Gaan met die Baan(aan)

Publicatiedatum 8 november 2022
Lees meer