Over ons

Even voorstellen: Rachel Breg

Publicatiedatum 6 maart 2019

Graag stellen we je voor aan onze nieuwe stagiaire Rachel Breg.

Rachel Breg is 17 jaar jong en woont in Wervershoof. Ze studeert bedrijfsadministratie op het Horizon College in Hoorn. Het is een mbo-4 opleiding en ze zit in haar tweede en ook laatste studiejaar. Rachel is vastbesloten om gelijk, na haar studie, aan het werk te gaan. ‘‘Ik werk liever dan dat ik studeer.’’ Ze ambieert dan ook een baan in de bedrijfsadministratie.

Ambities in haar werk

‘‘Ik doe echt heel veel verschillende dingen’’, vertelt Rachel over haar negentien weken durende stage bij BaanBereik. ‘‘Ik zit al in de vierde week van mijn stage, het gaat echt super snel.’’ Rachel ondersteunt de financiële administratie door het uitvoeren van administratieve taken, zoals het inboeken van inkoopfacturen, bankafschriften maar ook het bijhouden van verschillende Financiële Excel bestanden. Rachel vindt het leuk om steeds meer te leren in de praktijk, en niet alleen maar uit boeken. Uiteindelijk lijkt het haar leuk om zelfstandig aan de slag te gaan bij een organisatie om de financiële administratie te verzorgen.

Naast studie en stage

Als bijbaan werkt ze bij Keurslager Cees Blokdijk in Medemblik. Ze werkt er nu op zaterdagen en in de schoolvakanties. ‘‘Ik werk ook met mijn vriendinnen, dus het is wel heel gezellig. De werktijden zijn van half acht tot zes dus het zijn wel lange dagen maar ze gaan altijd snel voorbij.’’ Naast Rachel haar bijbaan bij de slager vindt ze het leuk om af te spreken met haar vriendinnen en om te gaan stappen.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Bouwvakborrel 2022

Publicatiedatum 28 juni 2022
Vrijdag 8 juli organiseren wij weer onze jaarlijkse Bouwvakborrel.
Lees meer

Luke van der Lee start 5 september

Publicatiedatum 9 juni 2022
Goed nieuws! Luke van der Lee komt vanaf 5 september ons team versterken als Intercedent. Startend met zijn werken-en-leren opleiding is hij vier dagen aan het werk bij BaanBereik en één dag op school.
Lees meer

Trotse partner van het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 1 juni 2022
Een avond om niet te vergeten, dat was het Westfries Ondernemersgala 2022.
Lees meer