Over ons

Even voorstellen: Roy Dekker

Publicatiedatum 17 september 2020

Graag stellen wij je voor aan onze nieuwe stagiair; Roy Dekker. Sinds maandag 1 september loopt hij stage op de Marketing- en Communicatieafdeling.

Het vinden van een stage

Roy is 19 jaar en volgt de studie Business Studies aan de Hogeschool Inholland in Alkmaar. Hij kwam bij BaanBereik via de vriend van zijn broer, Renzo Korver. Renzo heeft stage gelopen bij ons en daarna bleef hij een dag in de week werken, naast zijn studie. Roy vertelt: “Ik was actief aan het zoeken naar een stage en toen zag ik waar Renzo stage had gelopen. Ik heb het telefoonnummer gevraagd van Mona Roorda en direct gebeld om te vragen of zij plaats voor mij hadden”.

Roy mocht gelijk langskomen om kennis te maken. Dit was zijn eerste sollicitatiegesprek, omdat hij nog niet eerder stage gelopen heeft. “Ik kwam op de vestiging in Heerhugowaard en Mona was heel aardig. Ik voelde me meteen welkom. Ze liet BaanBereik zien en aan het einde van het gesprek hoorde ik gelijk dat ik hier stage mocht lopen.”

“Het lijkt mij vooral leuk om bij BaanBereik stage te lopen omdat het een kleiner bedrijf is. Ik krijg het gevoel alsof een stagiair meer aandacht krijgt dan bij een groot bedrijf. Hierdoor kan ik veel leren. Daarnaast is het een bedrijf waar tijd is voor leuke dingen, maar ook zeker hard gewerkt wordt”.

Marketing

Tijdens zijn studie heeft Roy twee jaar het vak Marketing gehad. Dit vond hij interessant, waardoor hij wist dat hij zich hierin wilde verdiepen. “Ik vind het interessant hoe je een product of dienst in de markt zet en je dit zelf groter en bekender kan maken en hier ook gelijk resultaat van kan zien”. Tijdens zijn stage houdt Roy zich voornamelijk bezig met het schrijven van vacatures en het plaatsen van content op alle sociale media kanalen. Daarnaast gaat hij, binnen de zes maanden stage, onderzoeken hoe BaanBereik het best haar opleidingen en trainingen bekend kan maken bij de doelgroep.

Over Roy

Na deze studie wil Roy graag nog doorstuderen. “Ik voel me nog te jong om te gaan werken. Ik wil me graag verdiepen in bedrijfskunde en dan richting procesmanagement. Uiteindelijk wil ik graag een leidinggevende rol binnen een leuk bedrijf”.

Naast school en stage voetbalt Roy meerdere keren per week bij de voetbalclub S.vw’27 uit Heerhugowaard in de zaterdag 1. In het weekend gaat Roy vaak uit in Alkmaar met zijn vrienden.

Wij wensen Roy veel succes en plezier met zijn stage!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Luke van der Lee start 5 september

Publicatiedatum 9 juni 2022
Goed nieuws! Luke van der Lee komt vanaf 5 september ons team versterken als Intercedent. Startend met zijn werken-en-leren opleiding is hij vier dagen aan het werk bij BaanBereik en één dag op school.
Lees meer

Trotse partner van het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 1 juni 2022
Een avond om niet te vergeten, dat was het Westfries Ondernemersgala 2022.
Lees meer

Wij feliciteren Johan met zijn vaste contract

Publicatiedatum 19 mei 2022
Al sinds 2017 is Johan naar volle tevredenheid werkzaam bij een van onze opdrachtgevers.
Lees meer