Over ons

Even voorstellen: Stan Vogel

Publicatiedatum 3 februari 2021

Afgelopen maandag is Stan Vogel begonnen als stagiair Intercedent. Welkom Stan!

Stan komt de aankomende twintig weken ons office team versterken tijdens zijn meewerkstage. Naast het meewerken doet hij onderzoek naar het werven van kandidaat in Noord-Holland. “Uiteindelijk mag ik het plan ook uitvoeren, daar heb ik zin in” geeft hij aan. Stan zit in zijn derde jaar van de HvA opleiding Commerciële Economie, met als afstudeerrichting Ondernemerschap.

Het was moeilijk om een goed stageadres te vinden in West-Friesland geeft Stan aan. “Uiteindelijk ben ik via via aan de contactgegevens van Niels Peerdeman gekomen en heb hem gebeld voor de mogelijkheden binnen BaanBereik. Daarna ging het snel, ik kon een dag meelopen en ben toen op 1 februari gestart met mijn stage. Ik heb het nu al erg naar mijn zin”.

Stan is 20 jaar en komt uit Bovenkarspel. Hij heeft een eigen bedrijf opgezet voor barbecues van het hogere segment genaamd Circulus Outdoor Cooking. “Door mijn minor Ondernemersschap kwam ik, samen met drie klasgenoten, op het idee. Uiteindelijk hebben we dit vorig jaar daadwerkelijk opgezet”. In zijn vrije tijd is Stan graag sportief bezig door te tennissen en te voetballen, wanneer dit mogelijk is. Ook houd Stan erg van een feestje en is hij te vinden op verschillende festivals.

Wij wensen je veel succes en plezier tijdens je stage!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Luke van der Lee start 5 september

Publicatiedatum 9 juni 2022
Goed nieuws! Luke van der Lee komt vanaf 5 september ons team versterken als Intercedent. Startend met zijn werken-en-leren opleiding is hij vier dagen aan het werk bij BaanBereik en één dag op school.
Lees meer

Trotse partner van het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 1 juni 2022
Een avond om niet te vergeten, dat was het Westfries Ondernemersgala 2022.
Lees meer

Wij feliciteren Johan met zijn vaste contract

Publicatiedatum 19 mei 2022
Al sinds 2017 is Johan naar volle tevredenheid werkzaam bij een van onze opdrachtgevers.
Lees meer