Over ons

Even voorstellen: Sven Goeman

Publicatiedatum 25 oktober 2021

Sven Goeman (23)

Vorige week ben ik begonnen als Technisch Intercedent bij BaanBereik. Na het behalen van mijn Hbo-diploma Business Studies ben ik op zoek gegaan naar een uitdagende functie. Tijdens het gesprek met BaanBereik werd ik direct enthousiast van het bedrijf zelf, de collega’s, de cultuur, de werkzaamheden… Eigenlijk alles! Samenwerken in een hecht, jong, gedreven en resultaatgericht team is wat ik zocht en heb gevonden.

In mijn vrije tijd maak ik graag leuke uitstapjes met vrienden, familie en mijn vriendin. Voetbal mag ook zeker niet ontbreken. Of het nou zelf voetballen, voetbal kijken of de nieuwste FIFA is, dat is waar ik energie van krijg!

In mijn nieuwe rol als Intercedent ga ik met veel plezier een persoonlijk gesprek met jou aan.

Ben jij op zoek naar een technische functie? Je kunt mij bereiken op:
📞 072 303 1111
✉ sven.goeman@baanbereik.nl

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Vakantiewerk bij BaanBereik

Publicatiedatum 6 juli 2022
Ben jij op zoek naar vakantiewerk waarmee je een extra zakcentje kan verdienen en vind jij werkplezier belangrijk? BaanBereik heeft een ruim en veelzijdig aanbod van vakantiewerk.
Lees meer

Bouwvakborrel 2022

Publicatiedatum 28 juni 2022
Vrijdag 8 juli organiseren wij weer onze jaarlijkse Bouwvakborrel.
Lees meer

Luke van der Lee start 5 september

Publicatiedatum 9 juni 2022
Goed nieuws! Luke van der Lee komt vanaf 5 september ons team versterken als Intercedent. Startend met zijn werken-en-leren opleiding is hij vier dagen aan het werk bij BaanBereik en één dag op school.
Lees meer