Gebak want ons NEN 4400-1 certificaat is wederom verlengd!

Publicatiedatum 15 maart 2021

Bij BaanBereik streven we naar kwaliteit. Eén van de certificeringen waarmee we kwaliteit waarborgen, is de NEN 4400-1 certificering. Afgelopen vrijdag vond de jaarlijkse audit (online) plaats en met trots kunnen wij mededelen dat het certificaat wederom is verlengd.

De NEN 4400-1 certificering stelt onder andere eisen aan de personeels- en loonadministratie. Met de certificering geef je aan dat je zaken zoals aangifte en afdracht van loonbelasting, omzetbelasting en sociale premies op orde hebt. Daarnaast verlaag je het aansprakelijkheidsrisico voor opdrachtgevers aanzienlijk.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Secretaresse Dag

Publicatiedatum 18 april 2024
Vandaag zetten wij Tessa in het zonnetje op Nationale Secretaresse dag! Tessa is niet alleen gestart met commerciële taken, maar ondersteunt ook ons commerciële team met zowel administratieve als secretariële taken. Daarom willen we jou graag in het zonnetje zetten en je bedanken voor je inzet! Benieuwd naar Tessa haar verhaal? Lees snel verder!
Lees meer

Hoe gaat het nu met Marissa?

Publicatiedatum 17 april 2024
Marissa is begonnen met haar stage bij BaanBereik als Office Assistent. Nu is Marissa alweer een paar maanden aan het werk. Benieuwd hoe het met haar gaat? Lees dan snel verder!
Lees meer

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer