Over ons

Gebak want ons NEN 4400-1 certificaat is wederom verlengd!

Publicatiedatum 15 maart 2021

Bij BaanBereik streven we naar kwaliteit. Eén van de certificeringen waarmee we kwaliteit waarborgen, is de NEN 4400-1 certificering. Afgelopen vrijdag vond de jaarlijkse audit (online) plaats en met trots kunnen wij mededelen dat het certificaat wederom is verlengd.

De NEN 4400-1 certificering stelt onder andere eisen aan de personeels- en loonadministratie. Met de certificering geef je aan dat je zaken zoals aangifte en afdracht van loonbelasting, omzetbelasting en sociale premies op orde hebt. Daarnaast verlaag je het aansprakelijkheidsrisico voor opdrachtgevers aanzienlijk.

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer

Gefeliciteerd met je nieuwe baan, Abubacarr!

Publicatiedatum 21 september 2023
Ontdek het succesverhaal van Abubacarr: van zoektocht naar de ideale baan in de foodsector tot een getekend contract als Allround Monteur bij onze gewaardeerde opdrachtgever. Laat je inspireren en vind ook jouw perfecte carrière match met onze ondersteuning!
Lees meer

Welkom Shalina!

Publicatiedatum 7 september 2023
Wij verwelkomen Shalina bij BaanBereik. Zij volgt de studie Marketing & Communicatie Specialist en komt het marketing team versterken!
Lees meer