Over ons

Gebak want ons NEN 4400-1 certificaat is wederom verlengd!

Publicatiedatum 15 maart 2021

Bij BaanBereik streven we naar kwaliteit. Eén van de certificeringen waarmee we kwaliteit waarborgen, is de NEN 4400-1 certificering. Afgelopen vrijdag vond de jaarlijkse audit (online) plaats en met trots kunnen wij mededelen dat het certificaat wederom is verlengd.

De NEN 4400-1 certificering stelt onder andere eisen aan de personeels- en loonadministratie. Met de certificering geef je aan dat je zaken zoals aangifte en afdracht van loonbelasting, omzetbelasting en sociale premies op orde hebt. Daarnaast verlaag je het aansprakelijkheidsrisico voor opdrachtgevers aanzienlijk.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Check Je Wachtwoorden Dag

Publicatiedatum 24 november 2022
Heb jij er wel eens van gehoord? Sinds enkele jaren bestaat de check je wachtwoorden dag. Deze dag staat in het teken van jouw wachtwoorden en hoe makkelijk deze zijn te raden.
Lees meer

Week van de Werkstress - Dit kun je doen

Publicatiedatum 18 november 2022
Deze week is het de Week van de Werkstress. Heb jij deze week ook stress ervaren? Je bent lang niet de enige. Stress is namelijk beroepsziekte nummer één. In deze week willen wij benadrukken dat je altijd bij ons terecht kunt als je ergens tegen aan loopt. Werk hoeft niet stressvol te zijn.
Lees meer

Gaan met die Baan(aan)

Publicatiedatum 8 november 2022
Lees meer