Gefeliciteerd met je nieuwe contract Luke!

Publicatiedatum 12 februari 2024

Hoe ben je bij BaanBereik terecht gekomen?
Ik besloot een beroepskeuzetest te doen, hoewel ik eigenlijk niet meer in aanmerking kwam. Ik stapte gewoon naar binnen en vroeg om hulp. De test wees uit dat HR en Recruitment goed aansloten bij mijn persoonlijkheid, dus besloot ik me daar verder in te verdiepen. Ik vond een opleiding, maar had nog een werk- en leerplek nodig. BaanBereik kwam direct in mijn gedachten, mede doordat mijn moeder en ik Mona al kenden vanuit Wognum. Ik stuurde Mona een bericht of er nog plek was, en toevallig kwam ik haar even later tegen op de kermis in Wognum, waar we allebei in Café Stam stonden. Ik sprak Mona aan en we hadden een leuk gesprek. Direct daarna maakten we een afspraak voor een sollicitatiegesprek de week erop. En zo ben ik eigenlijk bij BaanBereik terechtgekomen.

Wat houdt het werken en leren in?
Werken en leren omvat het gelijktijdig volgen van een opleiding en het opdoen van praktijkervaring binnen een bedrijf. Studenten krijgen de kans om theoretische kennis toe te passen in de praktijk terwijl ze formeel onderwijs volgen, en ontvangen begeleiding en ondersteuning gedurende het traject.

Op welke school zit je en hoe heb je die tijd ervaren?
Ik studeer aan Capabel Onderwijs in Amsterdam, waar ik deelneem aan een werken-en-leren opleiding. Mijn tijd daar was prima. Ik volg de opleiding Human Resources Management en gedurende deze periode heb ik inzicht gekregen in verschillende aspecten van HR-processen en recruitment. Mijn ervaring tijdens deze periode was waardevol omdat ik niet alleen theoretische kennis opdeed, maar ook praktische vaardigheden ontwikkelde door mijn werkervaring in het vakgebied. De combinatie van theorie en praktijk gaf me de mogelijkheid om mijn kennis direct toe te passen en me verder te ontwikkelen op dit gebied. Deze ervaring heeft niet alleen mijn professionele groei bevorderd, maar ook mijn enthousiasme voor het werkveld versterkt. Het heeft voor mij dus goed gewerkt dat ik 4 dagen bij BaanBereik aan de slag was en 1 dag op school.

Raad je het werken en leren aan?
Het verschilt echt per persoon, want de ene persoon houdt het gemakkelijk vol om vijf dagen in de week op school te zitten. Maar als je liever praktijkgericht bezig bent en wilt leren in de praktijk, terwijl je ook een opleiding volgt, dan denk ik dat dit de ideale situatie is om op deze manier te leren.

Hoe ziet jouw toekomst eruit?
Over een maand heb ik mijn opleiding afgerond, dan ben ik klaar met school en dan ga ik fulltime aan het werk bij BaanBereik. Dan zal ik mijn ontwikkeling voortzetten door meerdere trainingen te volgen om mijn vaardigheden verder te verbeteren.

Luke, wij zijn enorm blij dat je bij ons blijft en kijken samen uit naar een succesvolle toekomst!
Wil je contact opnemen met Luke? Bel dan naar 0229 745 010 of stuur een e-mail naar luke@baanbereik.nl.

Wil je meer weten over het leerwerktraject van BaanBereik. Ga vrijblijvend met ons in gesprek

 

Gefeliciteerd met je nieuwe contract Luke!

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Lex Boekweit van Unit Catering

Publicatiedatum 1 maart 2024
Ongeveer 15 jaar geleden kwam Lex voor het eerst in aanraking met BaanBereik, en nu, anderhalf decennium later, bloeit de samenwerking nog steeds waardevol en succesvol. Lex licht toe: "Voor ons intensieve project in Keukenhof hebben we de juiste mensen nodig, en BaanBereik heeft die precies voor ons weten te vinden." Nieuwsgierig naar het volledige interview? Lees snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen– BaanBereik

Publicatiedatum 28 februari 2024
Hoewel onze deuren altijd openstaan, benadrukken we dit extra tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen in de week van 18 tot 22 maart. Dit is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met Westfriese ondernemingen. Want persoonlijk contact werkt altijd nog het beste! Meld je aan en kom bij ons binnen.
Lees meer

Interview met Mark Vijn, producent van de musical 'Je, Anne'

Publicatiedatum 23 februari 2024
Wat een eer! Dit jaar maakt Mark Vijn van MarkVijn Theaterproducties voor het eerst deel uit van het bestuur van het WestFries Ondernemersgala. Als producent voegt hij met zijn creativiteit een prachtige dimensie toe. Maandag gaat de voorstelling 'Je, Anne' in première, en dat gaat kippenvelmomenten opleveren. Benieuwd naar zijn verhaal over de musical en zijn succes? Lees dan snel verder!
Lees meer