Gefeliciteerd met je nieuwe contract Luke!

Publicatiedatum 12 februari 2024

Hoe ben je bij BaanBereik terecht gekomen?
Ik besloot een beroepskeuzetest te doen, hoewel ik eigenlijk niet meer in aanmerking kwam. Ik stapte gewoon naar binnen en vroeg om hulp. De test wees uit dat HR en Recruitment goed aansloten bij mijn persoonlijkheid, dus besloot ik me daar verder in te verdiepen. Ik vond een opleiding, maar had nog een werk- en leerplek nodig. BaanBereik kwam direct in mijn gedachten, mede doordat mijn moeder en ik Mona al kenden vanuit Wognum. Ik stuurde Mona een bericht of er nog plek was, en toevallig kwam ik haar even later tegen op de kermis in Wognum, waar we allebei in Café Stam stonden. Ik sprak Mona aan en we hadden een leuk gesprek. Direct daarna maakten we een afspraak voor een sollicitatiegesprek de week erop. En zo ben ik eigenlijk bij BaanBereik terechtgekomen.

Wat houdt het werken en leren in?
Werken en leren omvat het gelijktijdig volgen van een opleiding en het opdoen van praktijkervaring binnen een bedrijf. Studenten krijgen de kans om theoretische kennis toe te passen in de praktijk terwijl ze formeel onderwijs volgen, en ontvangen begeleiding en ondersteuning gedurende het traject.

Op welke school zit je en hoe heb je die tijd ervaren?
Ik studeer aan Capabel Onderwijs in Amsterdam, waar ik deelneem aan een werken-en-leren opleiding. Mijn tijd daar was prima. Ik volg de opleiding Human Resources Management en gedurende deze periode heb ik inzicht gekregen in verschillende aspecten van HR-processen en recruitment. Mijn ervaring tijdens deze periode was waardevol omdat ik niet alleen theoretische kennis opdeed, maar ook praktische vaardigheden ontwikkelde door mijn werkervaring in het vakgebied. De combinatie van theorie en praktijk gaf me de mogelijkheid om mijn kennis direct toe te passen en me verder te ontwikkelen op dit gebied. Deze ervaring heeft niet alleen mijn professionele groei bevorderd, maar ook mijn enthousiasme voor het werkveld versterkt. Het heeft voor mij dus goed gewerkt dat ik 4 dagen bij BaanBereik aan de slag was en 1 dag op school.

Raad je het werken en leren aan?
Het verschilt echt per persoon, want de ene persoon houdt het gemakkelijk vol om vijf dagen in de week op school te zitten. Maar als je liever praktijkgericht bezig bent en wilt leren in de praktijk, terwijl je ook een opleiding volgt, dan denk ik dat dit de ideale situatie is om op deze manier te leren.

Hoe ziet jouw toekomst eruit?
Over een maand heb ik mijn opleiding afgerond, dan ben ik klaar met school en dan ga ik fulltime aan het werk bij BaanBereik. Dan zal ik mijn ontwikkeling voortzetten door meerdere trainingen te volgen om mijn vaardigheden verder te verbeteren.

Luke, wij zijn enorm blij dat je bij ons blijft en kijken samen uit naar een succesvolle toekomst!
Wil je contact opnemen met Luke? Bel dan naar 0229 745 010 of stuur een e-mail naar luke@baanbereik.nl.

Wil je meer weten over het leerwerktraject van BaanBereik. Ga vrijblijvend met ons in gesprek

 

Gefeliciteerd met je nieuwe contract Luke!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Het succesverhaal van Eline

Publicatiedatum 23 april 2024
Vorig jaar was Eline op zoek naar een leuke baan in de evenementenwereld en ontdekte zij BaanBereik. Met een scherp oog voor kansen vond ze een verleidelijke vacature. Haar eerste avontuur vond plaats tijdens het festival Live in Hoorn. Benieuwd naar haar hele verhaal? Lees snel verder!
Lees meer

Hoe gaat het nu met Marissa?

Publicatiedatum 17 april 2024
Marissa is begonnen met haar stage bij BaanBereik als Office Assistent. Nu is Marissa alweer een paar maanden aan het werk. Benieuwd hoe het met haar gaat? Lees dan snel verder!
Lees meer

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer