Graag stelt BaanBereik u voor aan Team Office

Publicatiedatum 29 september 2020

Prettig om kennis met u te maken!

De ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en binnen de branche van office volgen elkaar razendsnel op. Bij BaanBereik weten we daar alles van en hebben we op ieder vraagstuk een passend antwoord. Met onze persoonlijke aanpak en brede kennis van de regionale markt, bieden wij een optimale dienstverlening op het gebied van uitzenden, werving & selectie, payrolling, detacheren en opleidingen. Graag stellen wij de expertise en de drijvende krachten van Team Office nader aan u voor.

Professionals op ieder niveau

Team Office bemiddelt tussen opdrachtgevers en professionals op ieder denkbaar niveau; van mbo tot aan universitair. Wij bieden u dus een grote verscheidenheid aan gekwalificeerde kandidaten. Wij stellen alles in het werk om top of mind te zijn bij nieuwe kandidaten, met uitstekende competenties in een breed scala aan functies. In de afgelopen periode hebben we een omvangrijk aantal inschrijvingen gedaan van functies zoals: commercieel medewerker, financieel manager en marketingmanager. Dus ongeacht welke vacature uw organisatie heeft openstaan, is Team Office in staat om die perfect voor u in te vullen. Of dit nu een lichtere functie of een zwaarder profiel betreft.

Efficiënte werkwijze

De werkwijze van Team Office biedt u diverse voordelen. Als het nodig is, vinden we bijvoorbeeld binnen een week een geschikte nieuwe medewerker. Dit doen we tegen gunstige tarieven. Als opdrachtgever betaalt u een fee over het jaarsalaris van de gekozen werknemer. Bovendien werkt het enorm efficiënt: u hoeft niet zelf alle reacties door te spitten, maar hebt de keuze uit de drie beste kandidaten. Wij buigen op alle mogelijke manieren buigen mee met uw organisatie en nemen alle tijd om u zo goed mogelijk te leren kennen. Ook richting onze kandidaten hanteren wij deze persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. Daarnaast danken wij ons succes aan het warme regionale netwerk én het gemotiveerde team. Graag introduceren wij u aan Desiree Romar, Cindy Jesterhoudt, Heidi Smal en Lysann van Gijtenbeek

Desiree Romar: ‘Ik werp een brede blik op de zaken’

Sinds 2017 kunnen werkzoekenden bij Desiree terecht voor een uitdagende baan op officegebied, op ieder denkbaar niveau. Namelijk van mbo tot aan universitair. Ze put daarbij uit de schat aan ervaring die haar loopbaan als storemanager van een groot modebedrijf haar heeft gebracht.

‘Mijn persoonlijke kracht schuilt in de brede blik die ik op de zaken werp. Bijvoorbeeld wanneer ik met een opdrachtgever naar de invulling van een vacature kijk. Dit is ook zo richting werkzoekenden. Niet alleen opleiding speelt een rol. Iemands vaardigheden en ervaring zijn van veel grotere betekenis. Door te kijken naar de mens achter de persoon, breng ik in kaart wat er goed bij iemand past. Goed luisteren en doorvragen zijn daarbij cruciaal’, vertelt ze bevlogen. Niet voor niets zijn zowel opdrachtgevers als kandidaten positief over haar geduldige en prettige benadering. ‘Wij doen er alles aan om de juiste kandidaat te zoeken. Hierbij geeft iemands CV de basisinformatie over opgedane kennis en werkervaring. Maar iemands drive is doorslaggevend.’

Cindy Jesterhoudt: ‘Ik ga gedreven te werk om de juiste kandidaat te vinden’

Cindy Jesterhoudt werkt sinds zeven jaar bij BaanBereik en is hiermee een van de vertrouwde gezichten. In haar voorgaande carrière bekleedde zij diverse commerciële functies. De enorme dosis ervaring die ze hiermee heeft vergaard, komt prima van pas in haar functie als commercieel medewerker binnendienst en intercedente bij Team Office.

‘Ik vind het leuk om een band met mensen op te bouwen en het geeft mij dan ook veel voldoening wanneer ik een gekwalificeerde kandidaat bij een geschikt bedrijf kan plaatsen. Daarbij ga ik gedreven te werk en doe ik er alles voor om het traject voor zowel opdrachtgevers als werkzoekenden tot een succes te maken. Wanneer een opdrachtgever aangeeft dat die in jaren niet zo’n goede werknemer aan het werk heeft gehad als voor de tijd dat BaanBereik geschikte en enthousiaste kandidaten leverde, is mijn missie geslaagd. Dagelijks boeken we dit soort successen met ons team. Het is dan ook geweldig om met dit gemêleerde team te werken, bestaande uit mensen die elkaar op vele vlakken versterken.’

Lysann van Gijtenbeek: Ik kan mij goed inleven in de kandidaat

Sinds drie jaar versterkt Lysann Team Office als intercedent. Door haar enthousiasme en motivatie sluit ze perfect aan bij het Office Team.

Als ik met young professionals spreek, kan ik mij goed inleven. Zelf zat ik ooit in de situatie dat ik na mijn studie vol energie wilde starten, maar de markt het mij moeilijk maakte om mijn droombaan te vinden. Dit motiveert mij om young professionals aan een baan te helpen. Ik vind het eerste gesprek met de kandidaat belangrijk. Tijdens dit gesprek kan ik precies zien waar het enthousiasme van de kandidaat ligt en hierop inspelen bij het zoeken naar het juiste bedrijf. Ik wil graag een lach creëren op het gezicht van mijn kandidaten.’

Heidi Smal: ‘Mijn motivatie is het werkgeluk van de kandidaat

Heidi werkte ruim twintig jaar bij een toonaangevende landelijke uitzendorganisatie. Met haar schat aan ervaring en grote dosis enthousiasme, plaatst ze bij BaanBereik kandidaten bij interessante opdrachtgevers.

‘Waar ik blij van word is de juiste kandidaat bij het juiste bedrijf plaatsen. Belangrijk daarin is om een goed eerste gesprek te houden en zo de juiste competenties naar boven te halen om ook weer de juiste match te maken voor de opdrachtgever. Je brengt veel tijd door op je werk en werkgeluk is dan ook van groot belang. Mijn motivatie is dan ook om iemand aan een fantastische baan te helpen. Het enthousiasme en dankbaarheid van de kandidaat én een tevreden opdrachtgever, daar doe ik het voor.’

Wilt u nader kennis maken met de diensten, expertise en mensen van Team Office? U bent van harte welkom op onze vestigingen in Zwaag en Heerhugowaard. Maak een afspraak via: 0229 – 745 010 (vestiging Zwaag) of 072 – 303 1111 (vestiging Heerhugowaard) en neem contact met ons op!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer

Opnieuw de NEN 4400-1 certificering behaald!

Publicatiedatum 8 april 2024
Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we opnieuw de NEN 4400-1 certificering hebben behaald! Deze certificering is een belangrijk keurmerk voor ondernemingen in de flexbranche en toont aan dat we voldoen aan de strenge eisen op het gebied van betrouwbaarheid, professionaliteit en financiële stabiliteit.
Lees meer

Welkom jongens!

Publicatiedatum 4 april 2024
Welkom jongens! Er zijn niet één, niet twee, maar maar liefst drie nieuwe stagiaires gestart op onze vestiging in Heerhugowaard. We zijn ontzettend blij met jullie en kijken uit naar een leuke en leerzame stageperiode. Benieuwd naar wie ze zijn? Lees snel verder!
Lees meer