Het gemak van werving en selectie, wij nemen het voor u uit handen!

Publicatiedatum 1 augustus 2023

Waarom werving & selectie via BaanBereik?

Een breed netwerk en kandidatenbestand:

Bij BaanBereik maakt u gebruik van ons uitgebreide netwerk en kandidatenbestand in Noord-Holland. Of u nu op zoek bent naar personeel voor uw kantoor of technische functies, onze gespecialiseerde intercedenten hebben toegang tot een diverse pool van talentvolle professionals.

Professioneel werving- en selectieproces:

Wij nemen het complete werving- en selectieproces voor u uit handen. Na een persoonlijk gesprek waarin we uw vacature en bedrijf leren kennen, gaan we aan de slag om passende kandidaten voor te stellen. Vervolgens plannen we sollicitatiegesprekken, en als u de perfecte kandidaat heeft gevonden, regelen wij het arbeidsvoorwaardengesprek. Uw nieuwe medewerker kan direct bij u in vaste dienst treden.

Kostenbesparend en efficiënt:

Het uitbesteden van het werving- en selectieproces aan BaanBereik bespaart u tijd, energie en kosten. U hoeft geen kostbare advertenties te plaatsen, cv's door te spitten en sollicitatiegesprekken te voeren. Wij zorgen ervoor dat alleen de meest geschikte kandidaten bij u terechtkomen, zodat u zich kunt concentreren op de groei van uw bedrijf.

Werving en selectie is daarom een cruciaal onderdeel van het succes van uw organisatie, maar het kan een uitdagende taak zijn om de juiste kandidaat te vinden. Gelukkig kunt u vertrouwen op BaanBereik om het volledige proces voor u te verzorgen. Met ons uitgebreide netwerk, gespecialiseerde intercedenten en professionele aanpak zorgen wij ervoor dat u de juiste medewerker vindt die past bij uw bedrijfscultuur en doelstellingen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw werving- en selectieproces kunnen vereenvoudigen en versterken!

Het gemak van werving en selectie, wij nemen het voor u uit handen!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Publicatiedatum 21 oktober 2024
Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Bij BaanBereik helpen we je graag bij het vinden van jouw ideale droombaan. Lees de blog snel verder om te ontdekken of jij klaar bent voor een nieuwe uitdaging!
Lees meer

Save the date! BaanBereik Kerstborrel

Publicatiedatum 17 oktober 2024
De feestdagen komen eraan en dat betekent dat het tijd is om samen het jaar feestelijk af te sluiten! Bij BaanBereik organiseren we dit jaar weer een gezellige kerstborrel op 13 december, vol winterse drankjes, een heerlijke buffet en natuurlijk veel gezelligheid. Ben jij er ook bij om samen met ons te proosten op een succesvol jaar? Lees hier alle details en meld je snel aan!
Lees meer

The Dough Sisters: Het verhaal van Nicolette en Rebecca

Publicatiedatum 12 oktober 2024
Nicolette en Rebecca, de dochters van onze collega Miriam, zijn onlangs hun eigen bedrijf begonnen: The Dough Sisters. Afgelopen zaterdag openden ze officieel hun deuren tijdens hun Grand Opening, waarbij bezoekers hun vers eetbare koekjesdeeg konden proeven. Wij spraken met hen over de start van hun bedrijf, hun plannen en de smaken die ze aanbieden.
Lees meer