Het gemak van werving en selectie, wij nemen het voor u uit handen!

Publicatiedatum 1 augustus 2023

Waarom werving & selectie via BaanBereik?

Een breed netwerk en kandidatenbestand:

Bij BaanBereik maakt u gebruik van ons uitgebreide netwerk en kandidatenbestand in Noord-Holland. Of u nu op zoek bent naar personeel voor uw kantoor of technische functies, onze gespecialiseerde intercedenten hebben toegang tot een diverse pool van talentvolle professionals.

Professioneel werving- en selectieproces:

Wij nemen het complete werving- en selectieproces voor u uit handen. Na een persoonlijk gesprek waarin we uw vacature en bedrijf leren kennen, gaan we aan de slag om passende kandidaten voor te stellen. Vervolgens plannen we sollicitatiegesprekken, en als u de perfecte kandidaat heeft gevonden, regelen wij het arbeidsvoorwaardengesprek. Uw nieuwe medewerker kan direct bij u in vaste dienst treden.

Kostenbesparend en efficiënt:

Het uitbesteden van het werving- en selectieproces aan BaanBereik bespaart u tijd, energie en kosten. U hoeft geen kostbare advertenties te plaatsen, cv's door te spitten en sollicitatiegesprekken te voeren. Wij zorgen ervoor dat alleen de meest geschikte kandidaten bij u terechtkomen, zodat u zich kunt concentreren op de groei van uw bedrijf.

Werving en selectie is daarom een cruciaal onderdeel van het succes van uw organisatie, maar het kan een uitdagende taak zijn om de juiste kandidaat te vinden. Gelukkig kunt u vertrouwen op BaanBereik om het volledige proces voor u te verzorgen. Met ons uitgebreide netwerk, gespecialiseerde intercedenten en professionele aanpak zorgen wij ervoor dat u de juiste medewerker vindt die past bij uw bedrijfscultuur en doelstellingen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw werving- en selectieproces kunnen vereenvoudigen en versterken!

Het gemak van werving en selectie, wij nemen het voor u uit handen!

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Lex Boekweit van Unit Catering

Publicatiedatum 1 maart 2024
Ongeveer 15 jaar geleden kwam Lex voor het eerst in aanraking met BaanBereik, en nu, anderhalf decennium later, bloeit de samenwerking nog steeds waardevol en succesvol. Lex licht toe: "Voor ons intensieve project in Keukenhof hebben we de juiste mensen nodig, en BaanBereik heeft die precies voor ons weten te vinden." Nieuwsgierig naar het volledige interview? Lees snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen– BaanBereik

Publicatiedatum 28 februari 2024
Hoewel onze deuren altijd openstaan, benadrukken we dit extra tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen in de week van 18 tot 22 maart. Dit is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met Westfriese ondernemingen. Want persoonlijk contact werkt altijd nog het beste! Meld je aan en kom bij ons binnen.
Lees meer

Interview met Mark Vijn, producent van de musical 'Je, Anne'

Publicatiedatum 23 februari 2024
Wat een eer! Dit jaar maakt Mark Vijn van MarkVijn Theaterproducties voor het eerst deel uit van het bestuur van het WestFries Ondernemersgala. Als producent voegt hij met zijn creativiteit een prachtige dimensie toe. Maandag gaat de voorstelling 'Je, Anne' in première, en dat gaat kippenvelmomenten opleveren. Benieuwd naar zijn verhaal over de musical en zijn succes? Lees dan snel verder!
Lees meer