Het gemak van werving en selectie, wij nemen het voor u uit handen!

Publicatiedatum 1 augustus 2023

Waarom werving & selectie via BaanBereik?

Een breed netwerk en kandidatenbestand:

Bij BaanBereik maakt u gebruik van ons uitgebreide netwerk en kandidatenbestand in Noord-Holland. Of u nu op zoek bent naar personeel voor uw kantoor of technische functies, onze gespecialiseerde intercedenten hebben toegang tot een diverse pool van talentvolle professionals.

Professioneel werving- en selectieproces:

Wij nemen het complete werving- en selectieproces voor u uit handen. Na een persoonlijk gesprek waarin we uw vacature en bedrijf leren kennen, gaan we aan de slag om passende kandidaten voor te stellen. Vervolgens plannen we sollicitatiegesprekken, en als u de perfecte kandidaat heeft gevonden, regelen wij het arbeidsvoorwaardengesprek. Uw nieuwe medewerker kan direct bij u in vaste dienst treden.

Kostenbesparend en efficiënt:

Het uitbesteden van het werving- en selectieproces aan BaanBereik bespaart u tijd, energie en kosten. U hoeft geen kostbare advertenties te plaatsen, cv's door te spitten en sollicitatiegesprekken te voeren. Wij zorgen ervoor dat alleen de meest geschikte kandidaten bij u terechtkomen, zodat u zich kunt concentreren op de groei van uw bedrijf.

Werving en selectie is daarom een cruciaal onderdeel van het succes van uw organisatie, maar het kan een uitdagende taak zijn om de juiste kandidaat te vinden. Gelukkig kunt u vertrouwen op BaanBereik om het volledige proces voor u te verzorgen. Met ons uitgebreide netwerk, gespecialiseerde intercedenten en professionele aanpak zorgen wij ervoor dat u de juiste medewerker vindt die past bij uw bedrijfscultuur en doelstellingen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw werving- en selectieproces kunnen vereenvoudigen en versterken!

Het gemak van werving en selectie, wij nemen het voor u uit handen!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Terugblik op de BaanBereik Zomerborrel 2024

Publicatiedatum 8 juli 2024
De BaanBereik Zomerborrel was een groot succes. Wij kijken terug op een geslaagde dag. Lees onze ervaring en bekijk de foto's.
Lees meer

Beleef de zomer: werk op festivals met BaanBereik!

Publicatiedatum 5 juli 2024
De sfeer van de zomer proeven en geld verdienen op de leukste festivals? Bij ons kan het! Lees meer over flexibel werk, gezellige teams en een onvergetelijke ervaring. We delen het succesverhaal van Carly, die al jaren op verschillende evenementen en festivals voor ons werkt.
Lees meer

BaanBereik is trotse partner van Hoorn Zingt Hollands

Publicatiedatum 24 juni 2024
BaanBereik is trotse partner van Hoorn Zingt Hollands.
Lees meer