Het gemak van werving en selectie, wij nemen het voor u uit handen!

Publicatiedatum 1 augustus 2023

Waarom werving & selectie via BaanBereik?

Een breed netwerk en kandidatenbestand:

Bij BaanBereik maakt u gebruik van ons uitgebreide netwerk en kandidatenbestand in Noord-Holland. Of u nu op zoek bent naar personeel voor uw kantoor of technische functies, onze gespecialiseerde intercedenten hebben toegang tot een diverse pool van talentvolle professionals.

Professioneel werving- en selectieproces:

Wij nemen het complete werving- en selectieproces voor u uit handen. Na een persoonlijk gesprek waarin we uw vacature en bedrijf leren kennen, gaan we aan de slag om passende kandidaten voor te stellen. Vervolgens plannen we sollicitatiegesprekken, en als u de perfecte kandidaat heeft gevonden, regelen wij het arbeidsvoorwaardengesprek. Uw nieuwe medewerker kan direct bij u in vaste dienst treden.

Kostenbesparend en efficiënt:

Het uitbesteden van het werving- en selectieproces aan BaanBereik bespaart u tijd, energie en kosten. U hoeft geen kostbare advertenties te plaatsen, cv's door te spitten en sollicitatiegesprekken te voeren. Wij zorgen ervoor dat alleen de meest geschikte kandidaten bij u terechtkomen, zodat u zich kunt concentreren op de groei van uw bedrijf.

Werving en selectie is daarom een cruciaal onderdeel van het succes van uw organisatie, maar het kan een uitdagende taak zijn om de juiste kandidaat te vinden. Gelukkig kunt u vertrouwen op BaanBereik om het volledige proces voor u te verzorgen. Met ons uitgebreide netwerk, gespecialiseerde intercedenten en professionele aanpak zorgen wij ervoor dat u de juiste medewerker vindt die past bij uw bedrijfscultuur en doelstellingen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw werving- en selectieproces kunnen vereenvoudigen en versterken!

Het gemak van werving en selectie, wij nemen het voor u uit handen!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Padelliefhebbers opgelet: BaanBereik is hoofdsponsor van Padel Kings Open in Hoorn!

Publicatiedatum 2 mei 2024
Padelliefhebbers, het is tijd om het van de daken te schreeuwen! BaanBereik is verheugd om aan te kondigen dat we de trotse hoofdsponsor zijn van Padel Kings Open, dat plaatsvindt van 27 mei tot en met 2 juni.
Lees meer

Welkom Ramon!

Publicatiedatum 30 april 2024
Welkom Ramon! Ramon, oud collega van Annemiek start 13 mei als interim bij BaanBereik. Hij zal zich voornamelijk richten op de technische kant, met een focus op mbo/hbo en wo functies. Met zijn jarenlange ervaring en expertise is hij een waardevolle aanwinst voor ons team. Wil je meer weten van Ramon? Lees dan snel verder!
Lees meer

Het succesverhaal van Eline

Publicatiedatum 23 april 2024
Vorig jaar was Eline op zoek naar een leuke baan in de evenementenwereld en ontdekte zij BaanBereik. Met een scherp oog voor kansen vond ze een verleidelijke vacature. Haar eerste avontuur vond plaats tijdens het festival Live in Hoorn. Benieuwd naar haar hele verhaal? Lees snel verder!
Lees meer