Over ons

Het gemak van werving en selectie, wij nemen het voor u uit handen!

Publicatiedatum 1 augustus 2023

Waarom werving & selectie via BaanBereik?

Een breed netwerk en kandidatenbestand:

Bij BaanBereik maakt u gebruik van ons uitgebreide netwerk en kandidatenbestand in Noord-Holland. Of u nu op zoek bent naar personeel voor uw kantoor of technische functies, onze gespecialiseerde intercedenten hebben toegang tot een diverse pool van talentvolle professionals.

Professioneel werving- en selectieproces:

Wij nemen het complete werving- en selectieproces voor u uit handen. Na een persoonlijk gesprek waarin we uw vacature en bedrijf leren kennen, gaan we aan de slag om passende kandidaten voor te stellen. Vervolgens plannen we sollicitatiegesprekken, en als u de perfecte kandidaat heeft gevonden, regelen wij het arbeidsvoorwaardengesprek. Uw nieuwe medewerker kan direct bij u in vaste dienst treden.

Kostenbesparend en efficiënt:

Het uitbesteden van het werving- en selectieproces aan BaanBereik bespaart u tijd, energie en kosten. U hoeft geen kostbare advertenties te plaatsen, cv's door te spitten en sollicitatiegesprekken te voeren. Wij zorgen ervoor dat alleen de meest geschikte kandidaten bij u terechtkomen, zodat u zich kunt concentreren op de groei van uw bedrijf.

Werving en selectie is daarom een cruciaal onderdeel van het succes van uw organisatie, maar het kan een uitdagende taak zijn om de juiste kandidaat te vinden. Gelukkig kunt u vertrouwen op BaanBereik om het volledige proces voor u te verzorgen. Met ons uitgebreide netwerk, gespecialiseerde intercedenten en professionele aanpak zorgen wij ervoor dat u de juiste medewerker vindt die past bij uw bedrijfscultuur en doelstellingen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw werving- en selectieproces kunnen vereenvoudigen en versterken!

Het gemak van werving en selectie, wij nemen het voor u uit handen!

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Werkgeluk als ICT Consultant

Publicatiedatum 29 september 2023
Hoe zorg ik ervoor dat ik dagelijks gelukkig aan het werk ben? Elke dag heb ik te maken met nieuwe ontwikkelingen en uitdagende vraagstukken van collega's. Door het geven van de juiste ondersteuning ga ik met een glimlach elke dag weer naar huis.
Lees meer

De Week van het Werkgeluk

Publicatiedatum 28 september 2023
Laten we samen ontdekken wat deze week inhoudt en hoe je een gelukkiger werkleven kunt opbouwen, of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, kantoorwerk wilt, werk zoekt, vacatures bekijkt, solliciteert, je salaris wilt verbeteren of simpelweg meer werkplezier wilt ervaren.
Lees meer

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer