Het nieuwe werken van BaanBereik

Publicatiedatum 21 januari 2021

Het afgelopen jaar is er in korte tijd veel veranderd. Ook bij BaanBereik hebben we een nieuwe manier van werken gevonden.

Wij blijven uitstekend bereikbaar

Het werk gaat door, wij staan online en telefonisch voor je klaar. We zijn uitstekend bereikbaar via telefoon en mail. (Intake)gesprekken vinden online plaats via telefoon, Skype, Zoom of Facetime.

Persoonlijk contact

Hoewel we niet meer fysiek in gesprek kunnen gaan, doen we er alles aan om het persoonlijke contact te behouden. Wij zijn benieuwd naar jou als persoon en gaan graag online met je in gesprek om jouw wensen te bespreken. Om een zo goed mogelijke indruk van elkaar te krijgen, ondanks de afstand, kunnen we videobellen.

Thuiswerken

Het thuiswerken kent gelukkig bij ons veel voordelen, zoals het ontbreken van reistijd en een verhoogd concentratievermogen. En hoewel we op afstand zitten, hebben we nog veel direct contact met elkaar. Ook voor klanten, kandidaten en medewerkers zijn we nog steeds te bereiken via onze vestigingsnummers 0229 745 010 (vestiging Zwaag) en 072 303 1111 (vestiging Heerhugowaard).

Kijken naar wat er mogelijk is

Normaal organiseert BaanBereik verschillende evenementen. Helaas is dat op dit moment niet mogelijk. Om alsnog het persoonlijke contact met onze klanten en medewerkers te onderhouden, kijken we naar wat wel mogelijk is. Evenementen op afstand. Zo organiseerden we in oktober een Online Banenbeurs waar kandidaten zich voor konden opgeven om hun cv te upgraden en met ons in gesprek te gaan. Ook organiseerden we in december een Drive Thru waar we onze medewerkers en klanten, op afstand, hebben gesproken.

Horizon verbreden

De focus van BaanBereik ligt voornamelijk bij Office en Techniek. Door corona zien wij dat er veel branches zijn waar verhoogde vraag is naar personeel. Daarom hebben we onze horizon verbreed en kunt u ook terecht bij ons voor zorg en horeca.

Heb jij ergens een vraag over of wil je met ons in gesprek? Neem dan contact met ons op.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Jari's succesverhaal: Van werken op de Zomerborrel naar Magazijnmedewerker met BaanBereik

Publicatiedatum 27 juli 2024
Van werken op de BaanBereik Zomerborrel tot een vakantiebaan als Magazijnmedewerker bij Bercomex... Lees in de blog het succesverhaal van Jari.
Lees meer

Michelle en Freek vieren hun jubilea bij BaanBereik!

Publicatiedatum 24 juli 2024
Bij BaanBereik vieren we twee bijzondere mijlpalen: Michelle is 5 jaar in dienst en Freek zelfs al 10 jaar! In ons nieuwste blog delen ze hun ervaringen en vertellen ze wat hun tijd bij BaanBereik zo speciaal maakt. Lees verder om meer te weten te komen over hun persoonlijke verhalen.
Lees meer

Bijverdienen in de zomervakantie: Ontdek de mogelijkheden bij BaanBereik

Publicatiedatum 23 juli 2024
De zomervakantie is het ideale moment om een leuke bijbaan te vinden. Of je nu extra geld wilt verdienen, nieuwe vaardigheden wilt leren, of gewoon actief wilt blijven, vakantiewerk biedt talloze voordelen. Lees verder om te ontdekken welke vakantiebanen BaanBereik voor jou in petto heeft en hoe wij je kunnen helpen de perfecte bijverdienste deze zomer te vinden.
Lees meer