Het nieuwe werken van BaanBereik

Publicatiedatum 21 januari 2021

Het afgelopen jaar is er in korte tijd veel veranderd. Ook bij BaanBereik hebben we een nieuwe manier van werken gevonden.

Wij blijven uitstekend bereikbaar

Het werk gaat door, wij staan online en telefonisch voor je klaar. We zijn uitstekend bereikbaar via telefoon en mail. (Intake)gesprekken vinden online plaats via telefoon, Skype, Zoom of Facetime.

Persoonlijk contact

Hoewel we niet meer fysiek in gesprek kunnen gaan, doen we er alles aan om het persoonlijke contact te behouden. Wij zijn benieuwd naar jou als persoon en gaan graag online met je in gesprek om jouw wensen te bespreken. Om een zo goed mogelijke indruk van elkaar te krijgen, ondanks de afstand, kunnen we videobellen.

Thuiswerken

Het thuiswerken kent gelukkig bij ons veel voordelen, zoals het ontbreken van reistijd en een verhoogd concentratievermogen. En hoewel we op afstand zitten, hebben we nog veel direct contact met elkaar. Ook voor klanten, kandidaten en medewerkers zijn we nog steeds te bereiken via onze vestigingsnummers 0229 745 010 (vestiging Zwaag) en 072 303 1111 (vestiging Heerhugowaard).

Kijken naar wat er mogelijk is

Normaal organiseert BaanBereik verschillende evenementen. Helaas is dat op dit moment niet mogelijk. Om alsnog het persoonlijke contact met onze klanten en medewerkers te onderhouden, kijken we naar wat wel mogelijk is. Evenementen op afstand. Zo organiseerden we in oktober een Online Banenbeurs waar kandidaten zich voor konden opgeven om hun cv te upgraden en met ons in gesprek te gaan. Ook organiseerden we in december een Drive Thru waar we onze medewerkers en klanten, op afstand, hebben gesproken.

Horizon verbreden

De focus van BaanBereik ligt voornamelijk bij Office en Techniek. Door corona zien wij dat er veel branches zijn waar verhoogde vraag is naar personeel. Daarom hebben we onze horizon verbreed en kunt u ook terecht bij ons voor zorg en horeca.

Heb jij ergens een vraag over of wil je met ons in gesprek? Neem dan contact met ons op.

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

10 onmisbare tips voor een succesvolle sollicitatie

Publicatiedatum 30 november 2023
Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, kan het sollicitatieproces overweldigend zijn. Het is echter essentieel om goed voorbereid te zijn om de beste kans op succes te hebben. Hier zijn 10 waardevolle tips die je kunnen helpen bij het solliciteren naar je droombaan.
Lees meer

Welkom Sam!

Publicatiedatum 28 november 2023
Wij verwelkomen Sam voor zijn werkoriëntatiestage bij BaanBereik, ben jij benieuwd wie Sam is? Lees dan snel verder!
Lees meer

Verschillende arbeidsvormen bij BaanBereik

Publicatiedatum 22 november 2023
Verken de diversiteit aan arbeidsmogelijkheden, uitzendwerk, detachering, werving & selectie en interimwerk bij BaanBereik. Ontdek hoe wij streven naar duurzame werkrelaties en loopbaanontwikkeling in de regio van Hoorn, Heerhugowaard, Alkmaar, Enkhuizen en omstreken.
Lees meer