Over ons

Hoe gaat het met Luke?

Publicatiedatum 7 oktober 2022

Een maand geleden ben ik gestart met mijn werken-en-leren traject als Intercedent en dit bevalt goed. De eerste weken heb ik vooral het systeem eigen gemaakt en kennis gemaakt met de werkzaamheden.

Nu ben ik bezig met de mooie vervolgstap om zelf in gesprek te gaan met kandidaten en hen te begeleiden bij het vinden van een baan. Ik heb goed mijn draai gevonden binnen het team en kijk ook erg uit naar de komende tijd. Vooral om steeds meer zelfstandig te kunnen werken en mezelf te ontwikkelen.

Luke, wij zijn super blij met jou! Een fijne gesprekspartner die volop kansen ziet.

Ben jij op zoek naar een baan? Luke gaat graag met jou in gesprek: t. 0229 745 010, e. luke@baanbereik.nl.

Hoe gaat het met Luke?

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

De Week van het Werkgeluk

Publicatiedatum 28 september 2023
Laten we samen ontdekken wat deze week inhoudt en hoe je een gelukkiger werkleven kunt opbouwen, of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, kantoorwerk wilt, werk zoekt, vacatures bekijkt, solliciteert, je salaris wilt verbeteren of simpelweg meer werkplezier wilt ervaren.
Lees meer

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer

Gefeliciteerd met je nieuwe baan, Abubacarr!

Publicatiedatum 21 september 2023
Ontdek het succesverhaal van Abubacarr: van zoektocht naar de ideale baan in de foodsector tot een getekend contract als Allround Monteur bij onze gewaardeerde opdrachtgever. Laat je inspireren en vind ook jouw perfecte carrière match met onze ondersteuning!
Lees meer