Hoe gaat het met Luke?

Publicatiedatum 7 oktober 2022

Een maand geleden ben ik gestart met mijn werken-en-leren traject als Intercedent en dit bevalt goed. De eerste weken heb ik vooral het systeem eigen gemaakt en kennis gemaakt met de werkzaamheden.

Nu ben ik bezig met de mooie vervolgstap om zelf in gesprek te gaan met kandidaten en hen te begeleiden bij het vinden van een baan. Ik heb goed mijn draai gevonden binnen het team en kijk ook erg uit naar de komende tijd. Vooral om steeds meer zelfstandig te kunnen werken en mezelf te ontwikkelen.

Luke, wij zijn super blij met jou! Een fijne gesprekspartner die volop kansen ziet.

Ben jij op zoek naar een baan? Luke gaat graag met jou in gesprek: t. 0229 745 010, e. luke@baanbereik.nl.

Hoe gaat het met Luke?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Secretaresse Dag

Publicatiedatum 18 april 2024
Vandaag zetten wij Tessa in het zonnetje op Nationale Secretaresse dag! Tessa is niet alleen gestart met commerciële taken, maar ondersteunt ook ons commerciële team met zowel administratieve als secretariële taken. Daarom willen we jou graag in het zonnetje zetten en je bedanken voor je inzet! Benieuwd naar Tessa haar verhaal? Lees snel verder!
Lees meer

Hoe gaat het nu met Marissa?

Publicatiedatum 17 april 2024
Marissa is begonnen met haar stage bij BaanBereik als Office Assistent. Nu is Marissa alweer een paar maanden aan het werk. Benieuwd hoe het met haar gaat? Lees dan snel verder!
Lees meer

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer