Hoe gaat het nu met Job?

Publicatiedatum 18 maart 2024

Hoe zijn jouw eerste maanden bij BaanBereik verlopen?

Mijn eerste maanden zijn goed gegaan. Ik heb veel geleerd en leer elke dag bij. Ik ben al mee geweest met klantbezoeken en voer mijn eigen intakegesprekken. Ook bouw ik langzaam mijn eigen klantenbestand op, dat steeds groter wordt. Ik merk dat ik me elke dag verder ontwikkel en dat voelt goed. Ik ben blij bij BaanBereik en voel me op mijn plek. Elke week is anders en dat maakt het steeds interessanter!

Hoe ziet jouw dag eruit bij BaanBereik en waar ben je voornamelijk mee bezig?

Nou, om mee te beginnen is elke dag anders. Het varieert enorm, maar in de meeste gevallen starten we de dag met een ochtendoverleg. Hier zitten we met z'n allen aan tafel en bespreken we de notulen, geplande intakegesprekken voor die dag, eventuele ziekmeldingen, en natuurlijk het belangrijkste en leukste: nieuwe plaatsingen. Na het ochtendoverleg neem ik altijd even lekker een kopje thee. Daarna bekijk ik mijn agenda en zie ik welke intakegesprekken ik heb gepland. Gedurende de dag ben ik voornamelijk bezig met het voeren van intakegesprekken en het verwerken van nieuwe informatie in ons systeem. Vervolgens zoek ik de juiste vacatures voor mijn kandidaten. Zoals eerder gezegd, elke dag is heel verschillend en dynamisch, maar dat maakt het ook weer interessant.

Hoe heb je jezelf zien groeien of ontwikkelen sinds je bij ons bent begonnen?

Ik zie mezelf elke week steeds meer groeien, zowel op administratief als op commercieel gebied. Ik vind beide kanten van het vak super leuk, en kijk ernaar uit om me hierin nog verder te ontwikkelen.

Zijn er specifieke training of kansen voor jou professionele ontwikkeling waar je gebruik van hebt gemaakt sinds je hier bent begonnen?

Ik werk vier dagen per week bij BaanBereik en begin vanaf 2 april met de interne trainingen van BaanBereik. Hier zal ik leren om intakegesprekken nog beter voor te bereiden en uit te voeren. Mijn trainster, Babette, zal me door deze processen begeleiden en mijn verbeterpunten aangeven. Ik kijk er erg naar uit om deze training te volgen en mijn vaardigheden als intercedent verder te ontwikkelen.

Hoe zie jij jouw toekomst binnen BaanBereik op zowel lange als korte termijn?

Op korte termijn hoop ik mijn commerciële ontwikkeling verder te kunnen blijven stimuleren en stap voor stap te verbeteren. Gelukkig krijg ik hierbij elke dag hulp van mijn collega's en is er altijd wel iemand die bereid is om mij hierbij te ondersteunen!

Op lange termijn hoop ik natuurlijk dankzij de interne trainingen net zo bekwaam te worden als mijn collega-intercedenten, want ik vind hen echt top intercedenten! Ik hoop mezelf voortdurend te blijven ontwikkelen tot ik ook een top intercedent ben!

Job, we zijn super blij met jou! Wil je contact opnemen met Job, stuur dan een e-mail naar job@baanbereik.nl of bel naar 0229 745 010.

Hoe gaat het nu met Job?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Terugblik op de BaanBereik Zomerborrel 2024

Publicatiedatum 8 juli 2024
De BaanBereik Zomerborrel was een groot succes. Wij kijken terug op een geslaagde dag. Lees onze ervaring en bekijk de foto's.
Lees meer

Beleef de zomer: werk op festivals met BaanBereik!

Publicatiedatum 5 juli 2024
De sfeer van de zomer proeven en geld verdienen op de leukste festivals? Bij ons kan het! Lees meer over flexibel werk, gezellige teams en een onvergetelijke ervaring. We delen het succesverhaal van Carly, die al jaren op verschillende evenementen en festivals voor ons werkt.
Lees meer

BaanBereik is trotse partner van Hoorn Zingt Hollands

Publicatiedatum 24 juni 2024
BaanBereik is trotse partner van Hoorn Zingt Hollands.
Lees meer