Hoe gaat het nu met Marissa?

Publicatiedatum 17 april 2024

Mijn eerste periode bij BaanBereik als Office Assistent is goed verlopen. Ik loop momenteel stage in Heerhugowaard om mijn school af te ronden, en ik werd hier met open armen en een glimlach ontvangen. Mijn werkplek bevindt zich dicht bij de ingang, waar ik mensen verwelkom bij BaanBereik. Daarnaast zorg ik ervoor dat het kantoor er netjes uitziet en dat de CV’s gereed liggen voor de intakes van die dag. Ik zorg er ook voor dat alle informatie correct in het systeem staat, om verwarring te voorkomen, en bied ondersteuning waar nodig.

Ik leer dagelijks nieuwe dingen en sta open voor elke mogelijkheid om te groeien. Iedereen hier staat altijd klaar om vragen te beantwoorden of iets uit te leggen. Voor mijn stageverslag moet ik verschillende kerntaken uitvoeren. De afgelopen twee maanden heb ik mij gericht op het ontvangen van klanten. De komende twee maanden zal ik assisteren bij marketing- en communicatieactiviteiten, iets wat ik altijd al erg leuk heb gevonden. Ik kijk ernaar uit om hier nog meer over te leren.

Het team van BaanBereik heeft ervoor gezorgd dat ik me echt thuis voel. Iedereen is hier vriendelijk en staat open voor een praatje of een grapje. Ik ben ontzettend tevreden met mijn plek hier en kijk er enorm naar uit om mijn laatste twee maanden hier door te brengen!

Ben je nog op zoek naar een stageplek? Neem dan direct contact met ons op. Op zoek naar de beste vacatures in de regio's Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn en Enkhuizen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres en helpen we je graag bij het vinden van de ideale baan.

Hoe gaat het nu met Marissa?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer