Hoe gaat het nu met Max?

Publicatiedatum 10 oktober 2022

Een maand geleden ben ik begonnen met mijn stage Marketing en Communicatie. Ik zou dit omschrijven als een afwisselende, maar leerzame vier weken die snel voorbij zijn gevlogen.

Wat heb ik tot nu toe geleerd? Het ene moment ben ik bezig met het schrijven van vacatures, het volgende moment het plaatsen van content op sociale media. Maar daarnaast leer ik ook hoe ik mailings verstuur, posters maak en denk ik mee over hoe ik een vacature goed onder de aandacht kan brengen.

Een mooi project wat ik zelfstandig oppak is TikTok. Hiervoor maak ik filmpjes voor vacatures en probeer ik een andere doelgroep te bereiken.

Tot nu toe ben ik blij met mijn stage. Ik kan goed mezelf zijn en eigen ideeën bedenken en uitwerken. Ik hoop nog veel te leren en kijk uit naar de komende maanden.

Hoe gaat het nu met Max?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Publicatiedatum 21 oktober 2024
Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Bij BaanBereik helpen we je graag bij het vinden van jouw ideale droombaan. Lees de blog snel verder om te ontdekken of jij klaar bent voor een nieuwe uitdaging!
Lees meer

Save the date! BaanBereik Kerstborrel

Publicatiedatum 17 oktober 2024
De feestdagen komen eraan en dat betekent dat het tijd is om samen het jaar feestelijk af te sluiten! Bij BaanBereik organiseren we dit jaar weer een gezellige kerstborrel op 13 december, vol winterse drankjes, een heerlijke buffet en natuurlijk veel gezelligheid. Ben jij er ook bij om samen met ons te proosten op een succesvol jaar? Lees hier alle details en meld je snel aan!
Lees meer

The Dough Sisters: Het verhaal van Nicolette en Rebecca

Publicatiedatum 12 oktober 2024
Nicolette en Rebecca, de dochters van onze collega Miriam, zijn onlangs hun eigen bedrijf begonnen: The Dough Sisters. Afgelopen zaterdag openden ze officieel hun deuren tijdens hun Grand Opening, waarbij bezoekers hun vers eetbare koekjesdeeg konden proeven. Wij spraken met hen over de start van hun bedrijf, hun plannen en de smaken die ze aanbieden.
Lees meer