Over ons

Hoe gaat het nu met Max?

Publicatiedatum 10 oktober 2022

Een maand geleden ben ik begonnen met mijn stage Marketing en Communicatie. Ik zou dit omschrijven als een afwisselende, maar leerzame vier weken die snel voorbij zijn gevlogen.

Wat heb ik tot nu toe geleerd? Het ene moment ben ik bezig met het schrijven van vacatures, het volgende moment het plaatsen van content op sociale media. Maar daarnaast leer ik ook hoe ik mailings verstuur, posters maak en denk ik mee over hoe ik een vacature goed onder de aandacht kan brengen.

Een mooi project wat ik zelfstandig oppak is TikTok. Hiervoor maak ik filmpjes voor vacatures en probeer ik een andere doelgroep te bereiken.

Tot nu toe ben ik blij met mijn stage. Ik kan goed mezelf zijn en eigen ideeën bedenken en uitwerken. Ik hoop nog veel te leren en kijk uit naar de komende maanden.

Hoe gaat het nu met Max?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Check Je Wachtwoorden Dag

Publicatiedatum 24 november 2022
Heb jij er wel eens van gehoord? Sinds enkele jaren bestaat de check je wachtwoorden dag. Deze dag staat in het teken van jouw wachtwoorden en hoe makkelijk deze zijn te raden.
Lees meer

Week van de Werkstress - Dit kun je doen

Publicatiedatum 18 november 2022
Deze week is het de Week van de Werkstress. Heb jij deze week ook stress ervaren? Je bent lang niet de enige. Stress is namelijk beroepsziekte nummer één. In deze week willen wij benadrukken dat je altijd bij ons terecht kunt als je ergens tegen aan loopt. Werk hoeft niet stressvol te zijn.
Lees meer

Gaan met die Baan(aan)

Publicatiedatum 8 november 2022
Lees meer