Hoe gaat het nu met Max?

Publicatiedatum 10 oktober 2022

Een maand geleden ben ik begonnen met mijn stage Marketing en Communicatie. Ik zou dit omschrijven als een afwisselende, maar leerzame vier weken die snel voorbij zijn gevlogen.

Wat heb ik tot nu toe geleerd? Het ene moment ben ik bezig met het schrijven van vacatures, het volgende moment het plaatsen van content op sociale media. Maar daarnaast leer ik ook hoe ik mailings verstuur, posters maak en denk ik mee over hoe ik een vacature goed onder de aandacht kan brengen.

Een mooi project wat ik zelfstandig oppak is TikTok. Hiervoor maak ik filmpjes voor vacatures en probeer ik een andere doelgroep te bereiken.

Tot nu toe ben ik blij met mijn stage. Ik kan goed mezelf zijn en eigen ideeën bedenken en uitwerken. Ik hoop nog veel te leren en kijk uit naar de komende maanden.

Hoe gaat het nu met Max?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer