Over ons

Hoe gaat het nu met Max?

Publicatiedatum 10 oktober 2022

Een maand geleden ben ik begonnen met mijn stage Marketing en Communicatie. Ik zou dit omschrijven als een afwisselende, maar leerzame vier weken die snel voorbij zijn gevlogen.

Wat heb ik tot nu toe geleerd? Het ene moment ben ik bezig met het schrijven van vacatures, het volgende moment het plaatsen van content op sociale media. Maar daarnaast leer ik ook hoe ik mailings verstuur, posters maak en denk ik mee over hoe ik een vacature goed onder de aandacht kan brengen.

Een mooi project wat ik zelfstandig oppak is TikTok. Hiervoor maak ik filmpjes voor vacatures en probeer ik een andere doelgroep te bereiken.

Tot nu toe ben ik blij met mijn stage. Ik kan goed mezelf zijn en eigen ideeën bedenken en uitwerken. Ik hoop nog veel te leren en kijk uit naar de komende maanden.

Hoe gaat het nu met Max?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

5 tips voor een sollicitatiegesprek

Publicatiedatum 6 maart 2023
Ben jij opzoek naar een nieuwe baan, maar kun je wat hulp gebruiken met solliciteren? Speciaal voor jou hebben wij 5 handige tips verzameld om je goed voor te bereiden op een sollicitatiegesprek.
Lees meer

Welkom Nadine Boiten

Publicatiedatum 6 maart 2023
Vandaag mochten wij Nadine Boiten in ons team verwelkomen, Nadine gaat aan de slag als intercedente en marketing medewerkster. Wil jij meer over Nadine weten? Lees dan snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2023

Publicatiedatum 22 februari 2023
Lees meer