Hoe gaat het nu met Max?

Publicatiedatum 10 oktober 2022

Een maand geleden ben ik begonnen met mijn stage Marketing en Communicatie. Ik zou dit omschrijven als een afwisselende, maar leerzame vier weken die snel voorbij zijn gevlogen.

Wat heb ik tot nu toe geleerd? Het ene moment ben ik bezig met het schrijven van vacatures, het volgende moment het plaatsen van content op sociale media. Maar daarnaast leer ik ook hoe ik mailings verstuur, posters maak en denk ik mee over hoe ik een vacature goed onder de aandacht kan brengen.

Een mooi project wat ik zelfstandig oppak is TikTok. Hiervoor maak ik filmpjes voor vacatures en probeer ik een andere doelgroep te bereiken.

Tot nu toe ben ik blij met mijn stage. Ik kan goed mezelf zijn en eigen ideeën bedenken en uitwerken. Ik hoop nog veel te leren en kijk uit naar de komende maanden.

Hoe gaat het nu met Max?

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

10 onmisbare tips voor een succesvolle sollicitatie

Publicatiedatum 30 november 2023
Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, kan het sollicitatieproces overweldigend zijn. Het is echter essentieel om goed voorbereid te zijn om de beste kans op succes te hebben. Hier zijn 10 waardevolle tips die je kunnen helpen bij het solliciteren naar je droombaan.
Lees meer

Welkom Sam!

Publicatiedatum 28 november 2023
Wij verwelkomen Sam voor zijn werkoriëntatiestage bij BaanBereik, ben jij benieuwd wie Sam is? Lees dan snel verder!
Lees meer

Verschillende arbeidsvormen bij BaanBereik

Publicatiedatum 22 november 2023
Verken de diversiteit aan arbeidsmogelijkheden, uitzendwerk, detachering, werving & selectie en interimwerk bij BaanBereik. Ontdek hoe wij streven naar duurzame werkrelaties en loopbaanontwikkeling in de regio van Hoorn, Heerhugowaard, Alkmaar, Enkhuizen en omstreken.
Lees meer