Ik heb naar mijn hart geluisterd en ga nu elke dag met plezier naar mijn werk!

Publicatiedatum 4 september 2023

Ik heb naar mijn hart geluisterd en ga nu elke dag met plezier naar mijn werk. 💜

Ik begon mijn loopbaan als intercedent, een functie waarin ik in korte tijd veel heb geleerd en waardevolle ervaring heb opgedaan. Het was een goede start, maar na verloop van tijd besefte ik dat er iets ontbrak. Ik voelde me vaak verplicht om mijn taken uit te voeren, en mijn passie lag eigenlijk meer in het marketing vak.

Het keerpunt kwam toen ik de kans kreeg om binnen mijn organisatie over te stappen naar de marketingafdeling. Aanvankelijk voelde het als een sprong in het diepe, maar al snel merkte ik hoeveel voldoening en energie ik haalde uit mijn nieuwe rol. Nu, een half jaar later, ben ik nog steeds erg tevreden met mijn functie en ben ik blij dat ik mijn hart heb gevolgd.

Wat ik hiervan heb geleerd, is dat het belangrijk is om een baan te hebben waar je echt blij van wordt. De juiste rol vinden in je carrière kan een wereld van verschil maken in hoe je elke dag ervaart. In mijn geval veranderde mijn werk van iets wat ik "moest" doen naar iets wat ik graag doe.

Op dit moment biedt de arbeidsmarkt kansen voor groei en ontwikkeling, en dit is het moment om je hart te volgen. Bedrijven zoeken naar innovatieve manieren om hun personeelsbehoeften aan te vullen, wat leidt tot nieuwe projecten, opdrachten en functies die voorheen misschien niet beschikbaar waren. Dus, als je al een tijdje overweegt om van branche te veranderen, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen of zelfstandig te gaan werken, is dit het moment om die mogelijkheden te verkennen.

We zijn er voor jou en kunnen je ondersteunen in je zoektocht! Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op.

Nadine Boiten
info@baanbereik.nl
0229-745010

Ik heb naar mijn hart geluisterd en ga nu elke dag met plezier naar mijn werk!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Padelliefhebbers opgelet: BaanBereik is hoofdsponsor van Padel Kings Open in Hoorn!

Publicatiedatum 2 mei 2024
Padelliefhebbers, het is tijd om het van de daken te schreeuwen! BaanBereik is verheugd om aan te kondigen dat we de trotse hoofdsponsor zijn van Padel Kings Open, dat plaatsvindt van 27 mei tot en met 2 juni.
Lees meer

Welkom Ramon!

Publicatiedatum 30 april 2024
Welkom Ramon! Ramon, oud collega van Annemiek start 13 mei als interim bij BaanBereik. Hij zal zich voornamelijk richten op de technische kant, met een focus op mbo/hbo en wo functies. Met zijn jarenlange ervaring en expertise is hij een waardevolle aanwinst voor ons team. Wil je meer weten van Ramon? Lees dan snel verder!
Lees meer

Het succesverhaal van Eline

Publicatiedatum 23 april 2024
Vorig jaar was Eline op zoek naar een leuke baan in de evenementenwereld en ontdekte zij BaanBereik. Met een scherp oog voor kansen vond ze een verleidelijke vacature. Haar eerste avontuur vond plaats tijdens het festival Live in Hoorn. Benieuwd naar haar hele verhaal? Lees snel verder!
Lees meer