Over ons

Ik heb naar mijn hart geluisterd en ga nu elke dag met plezier naar mijn werk!

Publicatiedatum 4 september 2023

Ik heb naar mijn hart geluisterd en ga nu elke dag met plezier naar mijn werk. 💜

Ik begon mijn loopbaan als intercedent, een functie waarin ik in korte tijd veel heb geleerd en waardevolle ervaring heb opgedaan. Het was een goede start, maar na verloop van tijd besefte ik dat er iets ontbrak. Ik voelde me vaak verplicht om mijn taken uit te voeren, en mijn passie lag eigenlijk meer in het marketing vak.

Het keerpunt kwam toen ik de kans kreeg om binnen mijn organisatie over te stappen naar de marketingafdeling. Aanvankelijk voelde het als een sprong in het diepe, maar al snel merkte ik hoeveel voldoening en energie ik haalde uit mijn nieuwe rol. Nu, een half jaar later, ben ik nog steeds erg tevreden met mijn functie en ben ik blij dat ik mijn hart heb gevolgd.

Wat ik hiervan heb geleerd, is dat het belangrijk is om een baan te hebben waar je echt blij van wordt. De juiste rol vinden in je carrière kan een wereld van verschil maken in hoe je elke dag ervaart. In mijn geval veranderde mijn werk van iets wat ik "moest" doen naar iets wat ik graag doe.

Op dit moment biedt de arbeidsmarkt kansen voor groei en ontwikkeling, en dit is het moment om je hart te volgen. Bedrijven zoeken naar innovatieve manieren om hun personeelsbehoeften aan te vullen, wat leidt tot nieuwe projecten, opdrachten en functies die voorheen misschien niet beschikbaar waren. Dus, als je al een tijdje overweegt om van branche te veranderen, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen of zelfstandig te gaan werken, is dit het moment om die mogelijkheden te verkennen.

We zijn er voor jou en kunnen je ondersteunen in je zoektocht! Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op.

Nadine Boiten
info@baanbereik.nl
0229-745010

Ik heb naar mijn hart geluisterd en ga nu elke dag met plezier naar mijn werk!

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Werkgeluk als ICT Consultant

Publicatiedatum 29 september 2023
Hoe zorg ik ervoor dat ik dagelijks gelukkig aan het werk ben? Elke dag heb ik te maken met nieuwe ontwikkelingen en uitdagende vraagstukken van collega's. Door het geven van de juiste ondersteuning ga ik met een glimlach elke dag weer naar huis.
Lees meer

De Week van het Werkgeluk

Publicatiedatum 28 september 2023
Laten we samen ontdekken wat deze week inhoudt en hoe je een gelukkiger werkleven kunt opbouwen, of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, kantoorwerk wilt, werk zoekt, vacatures bekijkt, solliciteert, je salaris wilt verbeteren of simpelweg meer werkplezier wilt ervaren.
Lees meer

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer