Ik heb naar mijn hart geluisterd en ga nu elke dag met plezier naar mijn werk!

Publicatiedatum 4 september 2023

Ik heb naar mijn hart geluisterd en ga nu elke dag met plezier naar mijn werk. 💜

Ik begon mijn loopbaan als intercedent, een functie waarin ik in korte tijd veel heb geleerd en waardevolle ervaring heb opgedaan. Het was een goede start, maar na verloop van tijd besefte ik dat er iets ontbrak. Ik voelde me vaak verplicht om mijn taken uit te voeren, en mijn passie lag eigenlijk meer in het marketing vak.

Het keerpunt kwam toen ik de kans kreeg om binnen mijn organisatie over te stappen naar de marketingafdeling. Aanvankelijk voelde het als een sprong in het diepe, maar al snel merkte ik hoeveel voldoening en energie ik haalde uit mijn nieuwe rol. Nu, een half jaar later, ben ik nog steeds erg tevreden met mijn functie en ben ik blij dat ik mijn hart heb gevolgd.

Wat ik hiervan heb geleerd, is dat het belangrijk is om een baan te hebben waar je echt blij van wordt. De juiste rol vinden in je carrière kan een wereld van verschil maken in hoe je elke dag ervaart. In mijn geval veranderde mijn werk van iets wat ik "moest" doen naar iets wat ik graag doe.

Op dit moment biedt de arbeidsmarkt kansen voor groei en ontwikkeling, en dit is het moment om je hart te volgen. Bedrijven zoeken naar innovatieve manieren om hun personeelsbehoeften aan te vullen, wat leidt tot nieuwe projecten, opdrachten en functies die voorheen misschien niet beschikbaar waren. Dus, als je al een tijdje overweegt om van branche te veranderen, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen of zelfstandig te gaan werken, is dit het moment om die mogelijkheden te verkennen.

We zijn er voor jou en kunnen je ondersteunen in je zoektocht! Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op.

Nadine Boiten
info@baanbereik.nl
0229-745010

Ik heb naar mijn hart geluisterd en ga nu elke dag met plezier naar mijn werk!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Secretaresse Dag

Publicatiedatum 18 april 2024
Vandaag zetten wij Tessa in het zonnetje op Nationale Secretaresse dag! Tessa is niet alleen gestart met commerciële taken, maar ondersteunt ook ons commerciële team met zowel administratieve als secretariële taken. Daarom willen we jou graag in het zonnetje zetten en je bedanken voor je inzet! Benieuwd naar Tessa haar verhaal? Lees snel verder!
Lees meer

Hoe gaat het nu met Marissa?

Publicatiedatum 17 april 2024
Marissa is begonnen met haar stage bij BaanBereik als Office Assistent. Nu is Marissa alweer een paar maanden aan het werk. Benieuwd hoe het met haar gaat? Lees dan snel verder!
Lees meer

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer