Over ons

Lysann van Gijtenbeek – Even voorstellen

Publicatiedatum 6 juli 2017

Graag stellen we je voor aan Lysann van Gijtenbeek. Wat heeft zij gedaan voordat zij bij BaanBereik binnen kwam lopen? Hoe is zij bij ons terecht gekomen en wat kan zij voor jullie betekenen? Dat vertelt Lysann jullie!

Lysann van Gijtenbeek

Na mijn middelbare school op het Regius College in Schagen ben ik begonnen met de opleiding directiesecretaresse niveau 4 op het Horizon College in Alkmaar. In 2015 heb ik deze opleiding afgerond en ben ik op zoek gegaan naar een baan. Eerst heb ik tijdelijk gewerkt in een snackbar in Callantsoog. Tijdens mijn zoektocht kwam ik een vacature tegen bij BaanBereik waarop ik heb gesolliciteerd. Ik heb toen tijdelijk voor een opdrachtgever van BaanBereik gewerkt. Daarna ben ik als accountmanager gaan werken voor GOOD!(duurzaam organisatiebureau). Hier ben ik bezig geweest met het plegen van koude en persoonlijke acquisitie voor de beurzen LED Expo Benelux en Solar Solutions. Ik zorgde voor ondersteuning in de organisatie tijdens deze beurzen en congressen. Na 7 maanden was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb tijdelijk bij het bedrijf van mijn vader gewerkt om er goed over na te denken wat ik nu verder wilde.

Het kennismakingsgesprek bij BaanBereik was mij bijgebleven en het leek me super leuk om voor hun te mogen werken. Vandaar dat ik BaanBereik heb benaderd met de vraag of ze nog een vacature voor mij hadden. Dit was het geval en ben zo via deze weg bij BaanBereik terecht gekomen. Ik ben op dinsdag op gesprek geweest en op woensdag mocht ik gelijk beginnen. Super gaaf natuurlijk! Ik werk nu met veel plezier voor BaanBereik als Junior Recruiter. Ik richt mij voornamelijk op het gebied van office en maak de juiste matches tussen werkgevers en werkzoekende. Naast werken ben ik vaak te vinden in de sportschool en reis ik graag. Samen met mijn vriend woon ik met veel plezier in Schagen en ben daardoor bekend met de regio.

BaanBereik

Lysann gaat binnen BaanBereik een nieuwe uitdaging aan, als junior recruiter. Zij richt zich voornamelijk op office vacatures, dus ben je opzoek naar het leukste werk? Dan gaat zij graag met jou in gesprek. Lysann is werkzaam voor de vestiging Heerhugowaard.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview: Tijd voor iets anders

Publicatiedatum 24 januari 2023
Na 16 jaar werkzaam bij haar oude werkgever vond Mandy het tijd voor een nieuwe uitdaging en die heeft Mandy zeker gevonden.
Lees meer

BaanBereik aanwezig bij dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord; Hallo2023!

Publicatiedatum 3 januari 2023
BaanBereik aanwezig bij dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord; Hallo2023! Zien wij u a.s. maandag ook in het AFAS Stadion in Alkmaar? Doe mee met onze winactie en maak kans op een gratis werving- & selectietraject! Graag tot dan, bij dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord; Hallo2023!
Lees meer

Nieuwe kansen voor 2023

Publicatiedatum 29 december 2022
De kerstdagen zijn weer voorbij. Voor velen van ons betekent dit een paar dagen vakantie en opmaken voor een spetterend oud & nieuw. Een goed moment om tot bezinning te komen en na te denken over jouw eigen ambitie. Wat wil jij bereiken in 2023?
Lees meer