Over ons

Lysann van Gijtenbeek – Even voorstellen

Publicatiedatum 6 juli 2017

Graag stellen we je voor aan Lysann van Gijtenbeek. Wat heeft zij gedaan voordat zij bij BaanBereik binnen kwam lopen? Hoe is zij bij ons terecht gekomen en wat kan zij voor jullie betekenen? Dat vertelt Lysann jullie!

Lysann van Gijtenbeek

Na mijn middelbare school op het Regius College in Schagen ben ik begonnen met de opleiding directiesecretaresse niveau 4 op het Horizon College in Alkmaar. In 2015 heb ik deze opleiding afgerond en ben ik op zoek gegaan naar een baan. Eerst heb ik tijdelijk gewerkt in een snackbar in Callantsoog. Tijdens mijn zoektocht kwam ik een vacature tegen bij BaanBereik waarop ik heb gesolliciteerd. Ik heb toen tijdelijk voor een opdrachtgever van BaanBereik gewerkt. Daarna ben ik als accountmanager gaan werken voor GOOD!(duurzaam organisatiebureau). Hier ben ik bezig geweest met het plegen van koude en persoonlijke acquisitie voor de beurzen LED Expo Benelux en Solar Solutions. Ik zorgde voor ondersteuning in de organisatie tijdens deze beurzen en congressen. Na 7 maanden was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb tijdelijk bij het bedrijf van mijn vader gewerkt om er goed over na te denken wat ik nu verder wilde.

Het kennismakingsgesprek bij BaanBereik was mij bijgebleven en het leek me super leuk om voor hun te mogen werken. Vandaar dat ik BaanBereik heb benaderd met de vraag of ze nog een vacature voor mij hadden. Dit was het geval en ben zo via deze weg bij BaanBereik terecht gekomen. Ik ben op dinsdag op gesprek geweest en op woensdag mocht ik gelijk beginnen. Super gaaf natuurlijk! Ik werk nu met veel plezier voor BaanBereik als Junior Recruiter. Ik richt mij voornamelijk op het gebied van office en maak de juiste matches tussen werkgevers en werkzoekende. Naast werken ben ik vaak te vinden in de sportschool en reis ik graag. Samen met mijn vriend woon ik met veel plezier in Schagen en ben daardoor bekend met de regio.

BaanBereik

Lysann gaat binnen BaanBereik een nieuwe uitdaging aan, als junior recruiter. Zij richt zich voornamelijk op office vacatures, dus ben je opzoek naar het leukste werk? Dan gaat zij graag met jou in gesprek. Lysann is werkzaam voor de vestiging Heerhugowaard.

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer

Gefeliciteerd met je nieuwe baan, Abubacarr!

Publicatiedatum 21 september 2023
Ontdek het succesverhaal van Abubacarr: van zoektocht naar de ideale baan in de foodsector tot een getekend contract als Allround Monteur bij onze gewaardeerde opdrachtgever. Laat je inspireren en vind ook jouw perfecte carrière match met onze ondersteuning!
Lees meer

Welkom Shalina!

Publicatiedatum 7 september 2023
Wij verwelkomen Shalina bij BaanBereik. Zij volgt de studie Marketing & Communicatie Specialist en komt het marketing team versterken!
Lees meer