Maak kennis met onze nieuwe toppers

Publicatiedatum 12 september 2022

Afgelopen week zijn er vier nieuwe krachten gestart bij Team BaanBereik. Graag stellen we hen in het kort voor.

Luke van der Lee

Luke gaat komend 1,5 jaar aan de slag als intercedent terwijl hij zijn werken-en-leren opleiding Human Resources volgt. “Ik wil mij met 100% inzetten om mezelf te ontwikkelen tot Intercedent.”

Ben jij op zoek naar een baan? T. 0229 745 010, E. luke.vanderlee@baanbereik.nl

Alyssa Kloes

Alyssa is gestart als stagiaire intercedent op de afdeling office bij BaanBereik. “Tijdens deze stage hoop ik veel verschillende bedrijven te leren kennen. Ieder bedrijf is anders ingericht met mensen van verschillende functies. Als intercedente krijg ik de kans om met hen in contact te komen”.

Ben je op zoek naar medewerkers? T. 0229 745 010, E. alyssa.kloes@baanbereik.nl

Nikki Valk

Nikki loopt stage op de Financiële Administratie. “Van woensdag tot en met vrijdag help ik mee bij administratieve taken, zoals het inboeken van inkoopfacturen, bankafschriften, maar ook het op orde houden van gegevens in het systeem”.

Benieuwd naar Nikki? E. nikki.valk@baanbereik.nl

Max Veld

Max is begonnen als stagiair Marketing. “Van maandag tot en met donderdag ga ik aan de slag met het schrijven van vacatures, het bijhouden van de sociale media en het creëren van content. Ik heb er zin in!”

Benieuwd naar Max? E. max.veld@baanbereik.nl 

Wij wensen jullie allemaal succes en veel plezier!

Maak kennis met onze nieuwe toppers

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer

Opnieuw de NEN 4400-1 certificering behaald!

Publicatiedatum 8 april 2024
Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we opnieuw de NEN 4400-1 certificering hebben behaald! Deze certificering is een belangrijk keurmerk voor ondernemingen in de flexbranche en toont aan dat we voldoen aan de strenge eisen op het gebied van betrouwbaarheid, professionaliteit en financiële stabiliteit.
Lees meer

Welkom jongens!

Publicatiedatum 4 april 2024
Welkom jongens! Er zijn niet één, niet twee, maar maar liefst drie nieuwe stagiaires gestart op onze vestiging in Heerhugowaard. We zijn ontzettend blij met jullie en kijken uit naar een leuke en leerzame stageperiode. Benieuwd naar wie ze zijn? Lees snel verder!
Lees meer