Over ons

Maak kennis met onze nieuwe toppers

Publicatiedatum 12 september 2022

Afgelopen week zijn er vier nieuwe krachten gestart bij Team BaanBereik. Graag stellen we hen in het kort voor.

Luke van der Lee

Luke gaat komend 1,5 jaar aan de slag als intercedent terwijl hij zijn werken-en-leren opleiding Human Resources volgt. “Ik wil mij met 100% inzetten om mezelf te ontwikkelen tot Intercedent.”

Ben jij op zoek naar een baan? T. 0229 745 010, E. luke.vanderlee@baanbereik.nl

Alyssa Kloes

Alyssa is gestart als stagiaire intercedent op de afdeling office bij BaanBereik. “Tijdens deze stage hoop ik veel verschillende bedrijven te leren kennen. Ieder bedrijf is anders ingericht met mensen van verschillende functies. Als intercedente krijg ik de kans om met hen in contact te komen”.

Ben je op zoek naar medewerkers? T. 0229 745 010, E. alyssa.kloes@baanbereik.nl

Nikki Valk

Nikki loopt stage op de Financiële Administratie. “Van woensdag tot en met vrijdag help ik mee bij administratieve taken, zoals het inboeken van inkoopfacturen, bankafschriften, maar ook het op orde houden van gegevens in het systeem”.

Benieuwd naar Nikki? E. nikki.valk@baanbereik.nl

Max Veld

Max is begonnen als stagiair Marketing. “Van maandag tot en met donderdag ga ik aan de slag met het schrijven van vacatures, het bijhouden van de sociale media en het creëren van content. Ik heb er zin in!”

Benieuwd naar Max? E. max.veld@baanbereik.nl 

Wij wensen jullie allemaal succes en veel plezier!

Maak kennis met onze nieuwe toppers

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview: Tijd voor iets anders

Publicatiedatum 24 januari 2023
Na 16 jaar werkzaam bij haar oude werkgever vond Mandy het tijd voor een nieuwe uitdaging en die heeft Mandy zeker gevonden.
Lees meer

BaanBereik aanwezig bij dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord; Hallo2023!

Publicatiedatum 3 januari 2023
BaanBereik aanwezig bij dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord; Hallo2023! Zien wij u a.s. maandag ook in het AFAS Stadion in Alkmaar? Doe mee met onze winactie en maak kans op een gratis werving- & selectietraject! Graag tot dan, bij dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord; Hallo2023!
Lees meer

Nieuwe kansen voor 2023

Publicatiedatum 29 december 2022
De kerstdagen zijn weer voorbij. Voor velen van ons betekent dit een paar dagen vakantie en opmaken voor een spetterend oud & nieuw. Een goed moment om tot bezinning te komen en na te denken over jouw eigen ambitie. Wat wil jij bereiken in 2023?
Lees meer