Nathan's eerste maand bij BaanBereik

Publicatiedatum 10 oktober 2023

Mijn stage bij BaanBereik is erg leerzaam begonnen en bevalt mij al zeer goed na de eerste maand. Vanaf het eerste moment voelde ik mij al thuis omdat ik goed werd ontvangen en mijn collega's mij gelijk hielpen waar nodig was. Ik leer hier veel over de marketing van het bedrijf en krijg een kijkje achter de schermen van alle social media kanalen. Ik maak samen met mijn collega’s posts voor Instagram, Facebook en LinkedIn van verschillende soorten vacatures. 

Naast het werken en leren is het ook een hele gezellige plek waar ik goed mijn taken kan uitvoeren. Iedere dag is hier anders en dat maakt het zo leuk. Ik heb al veel vrienden gemaakt bij BaanBereik. We lachen veel en helpen elkaar, zo heb ik heb ook al veel geleerd door te doen. Soms maak ik foutjes, maar dat is niet erg. Mijn collega's helpen mij dan en zo leer ik weer iets nieuws.

Ik kijk er naar uit om met collega’s op klanten bezoek te gaan en bijzondere momenten te vieren zoals de Kerstborrel of evenementen zoals Outdoor Stereo en Hoorn Zingt Hollands.

Wil je meer weten over stage lopen bij BaanBereik? Neem contact met mij op.

Nathan Kasmani
0229 745 010

 

Nathan's eerste maand bij BaanBereik

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

10 onmisbare tips voor een succesvolle sollicitatie

Publicatiedatum 30 november 2023
Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, kan het sollicitatieproces overweldigend zijn. Het is echter essentieel om goed voorbereid te zijn om de beste kans op succes te hebben. Hier zijn 10 waardevolle tips die je kunnen helpen bij het solliciteren naar je droombaan.
Lees meer

Welkom Sam!

Publicatiedatum 28 november 2023
Wij verwelkomen Sam voor zijn werkoriëntatiestage bij BaanBereik, ben jij benieuwd wie Sam is? Lees dan snel verder!
Lees meer

Verschillende arbeidsvormen bij BaanBereik

Publicatiedatum 22 november 2023
Verken de diversiteit aan arbeidsmogelijkheden, uitzendwerk, detachering, werving & selectie en interimwerk bij BaanBereik. Ontdek hoe wij streven naar duurzame werkrelaties en loopbaanontwikkeling in de regio van Hoorn, Heerhugowaard, Alkmaar, Enkhuizen en omstreken.
Lees meer