Nathan's eerste maand bij BaanBereik

Publicatiedatum 10 oktober 2023

Mijn stage bij BaanBereik is erg leerzaam begonnen en bevalt mij al zeer goed na de eerste maand. Vanaf het eerste moment voelde ik mij al thuis omdat ik goed werd ontvangen en mijn collega's mij gelijk hielpen waar nodig was. Ik leer hier veel over de marketing van het bedrijf en krijg een kijkje achter de schermen van alle social media kanalen. Ik maak samen met mijn collega’s posts voor Instagram, Facebook en LinkedIn van verschillende soorten vacatures. 

Naast het werken en leren is het ook een hele gezellige plek waar ik goed mijn taken kan uitvoeren. Iedere dag is hier anders en dat maakt het zo leuk. Ik heb al veel vrienden gemaakt bij BaanBereik. We lachen veel en helpen elkaar, zo heb ik heb ook al veel geleerd door te doen. Soms maak ik foutjes, maar dat is niet erg. Mijn collega's helpen mij dan en zo leer ik weer iets nieuws.

Ik kijk er naar uit om met collega’s op klanten bezoek te gaan en bijzondere momenten te vieren zoals de Kerstborrel of evenementen zoals Outdoor Stereo en Hoorn Zingt Hollands.

Wil je meer weten over stage lopen bij BaanBereik? Neem contact met mij op.

Nathan Kasmani
0229 745 010

 

Nathan's eerste maand bij BaanBereik

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer