Nathan's eerste maand bij BaanBereik

Publicatiedatum 10 oktober 2023

Mijn stage bij BaanBereik is erg leerzaam begonnen en bevalt mij al zeer goed na de eerste maand. Vanaf het eerste moment voelde ik mij al thuis omdat ik goed werd ontvangen en mijn collega's mij gelijk hielpen waar nodig was. Ik leer hier veel over de marketing van het bedrijf en krijg een kijkje achter de schermen van alle social media kanalen. Ik maak samen met mijn collega’s posts voor Instagram, Facebook en LinkedIn van verschillende soorten vacatures. 

Naast het werken en leren is het ook een hele gezellige plek waar ik goed mijn taken kan uitvoeren. Iedere dag is hier anders en dat maakt het zo leuk. Ik heb al veel vrienden gemaakt bij BaanBereik. We lachen veel en helpen elkaar, zo heb ik heb ook al veel geleerd door te doen. Soms maak ik foutjes, maar dat is niet erg. Mijn collega's helpen mij dan en zo leer ik weer iets nieuws.

Ik kijk er naar uit om met collega’s op klanten bezoek te gaan en bijzondere momenten te vieren zoals de Kerstborrel of evenementen zoals Outdoor Stereo en Hoorn Zingt Hollands.

Wil je meer weten over stage lopen bij BaanBereik? Neem contact met mij op.

Nathan Kasmani
0229 745 010

 

Nathan's eerste maand bij BaanBereik

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Padelliefhebbers opgelet: BaanBereik is hoofdsponsor van Padel Kings Open in Hoorn!

Publicatiedatum 2 mei 2024
Padelliefhebbers, het is tijd om het van de daken te schreeuwen! BaanBereik is verheugd om aan te kondigen dat we de trotse hoofdsponsor zijn van Padel Kings Open, dat plaatsvindt van 27 mei tot en met 2 juni.
Lees meer

Welkom Ramon!

Publicatiedatum 30 april 2024
Welkom Ramon! Ramon, oud collega van Annemiek start 13 mei als interim bij BaanBereik. Hij zal zich voornamelijk richten op de technische kant, met een focus op mbo/hbo en wo functies. Met zijn jarenlange ervaring en expertise is hij een waardevolle aanwinst voor ons team. Wil je meer weten van Ramon? Lees dan snel verder!
Lees meer

Het succesverhaal van Eline

Publicatiedatum 23 april 2024
Vorig jaar was Eline op zoek naar een leuke baan in de evenementenwereld en ontdekte zij BaanBereik. Met een scherp oog voor kansen vond ze een verleidelijke vacature. Haar eerste avontuur vond plaats tijdens het festival Live in Hoorn. Benieuwd naar haar hele verhaal? Lees snel verder!
Lees meer