Nieuwe kansen voor 2023

Publicatiedatum 29 december 2022

De kerstdagen zijn weer voorbij. Voor velen van ons betekent dit een paar dagen vakantie en opmaken voor oud & nieuw. Een goed moment om tot bezinning te komen en na te denken over jouw eigen ambitie.

Wat hebben we in 2022 meegemaakt?

Het jaar zijn we gestart in lockdown. Weten we het nog? Iedereen moest thuisblijven, scholen en kinderopvang waren gesloten. Na de schoolvakantie werden de scholen weer geopend, zodat de kinderen weer naar school kunnen gaan. Daar bleef het dan wel bij, alle ‘leuke’ dingen mochten nog niet, thuisblijven was het advies.

Evenementen mogen weer

Binnen enkele maanden is de ene na de andere versoepeling gekomen. Eerst met een toegangsbewijs en later zelfs zonder. Restaurant, café en pretparken werden weer geopend en we konden er weer op uit. 
De verschillende evenementen werden weer in de agenda gezet en ook de verschillende kermissen waren weer als vanouds. Ook de promotie van BaanBereik is weer laten zien bij onder andere Live in Hoorn, Hoorn zingt Hollands en Outdoor Stereo.

Wat doen we bij BaanBereik?

Ook bij BaanBereik hebben we niet stilgestaan. 2022 stond voor ons in het teken van een nieuw systeem, met hieraan gekoppeld ook een nieuwe website. Na veel denkwerk en het maken van verschillende nieuwe foto’s hebben we onze nieuwe site in gebruik genomen.

Onze nieuwe liefde, maar dan om jouw droombaan te vinden.”

Met een nieuwe site maken we een hele verandering in ons interne proces door. Met wat aanpassingen en de nodige moeite zijn we helemaal ingewerkt en kunnen we volle kracht vooruit.

Nieuwe kansen in 2023

Het eind van 2022 is dan daar. Ik ben nog aan het nagenieten van de kerstdagen en maak me op voor een weekend met vrienden waar we samen oud & nieuw mee vieren.  Een nieuw jaar staat natuurlijk ook voor goede voornemens. Wat wil jij bereiken in 2023?

Er zijn nog steeds heel veel vacatures op dit moment. Bij BaanBereik helpen we jou natuurlijk aan de beste baan. Bij BaanBereik streven we naar werk en plezier. Hard werken en je successen vieren. Alleen op die manier bereiken wij de juiste match.

Wat moet je hiervoor dan doen?

Allereerst is het belangrijk dat wij weten wie je bent. Zorg dus dat je staat ingeschreven bij BaanBereik, zodat wij voor jou op zoek gaan naar jouw droombaan. Ben je nog niet bekend? Inschrijven is heel eenvoudig en dan nodigen wij jou uit voor een kennismaking en een kop koffie.

Heb je al een vacature gezien die je interessant vindt? Solliciteer dan direct.

Weet je nog niet welke baan jou het beste past?

Het kan voorkomen dat je niet weet welke functie je ambieert. Bij BaanBereik helpen we jou te ontdekken wat je leuk vind en wat je zou willen doen. Wij kunnen ons niet voorstellen dat er geen passende baan voor jou is. We luisteren naar jouw verhaal en gaan dan op zoek naar jouw droombaan.

In jouw zoektocht naar een nieuwe baan is jouw CV een belangrijk onderdeel. Heb je geen CV, dan hebben wij hier een oplossing voor. Via onze website kun je jouw eigen CV opstellen. Met de CV-generator geef je jouw gegevens door en ontvang je jouw CV per mail.

Wij blijven ons inzetten om jouw droombaan te vinden. Met persoonlijk contact, veel plezier en een resultaatgerichte aanpak zorgen wij voor het succes.

Team BaanBereik wenst iedereen een heel plezierig en succesvol 2023.

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Lex Boekweit van Unit Catering

Publicatiedatum 1 maart 2024
Ongeveer 15 jaar geleden kwam Lex voor het eerst in aanraking met BaanBereik, en nu, anderhalf decennium later, bloeit de samenwerking nog steeds waardevol en succesvol. Lex licht toe: "Voor ons intensieve project in Keukenhof hebben we de juiste mensen nodig, en BaanBereik heeft die precies voor ons weten te vinden." Nieuwsgierig naar het volledige interview? Lees snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen– BaanBereik

Publicatiedatum 28 februari 2024
Hoewel onze deuren altijd openstaan, benadrukken we dit extra tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen in de week van 18 tot 22 maart. Dit is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met Westfriese ondernemingen. Want persoonlijk contact werkt altijd nog het beste! Meld je aan en kom bij ons binnen.
Lees meer

Interview met Mark Vijn, producent van de musical 'Je, Anne'

Publicatiedatum 23 februari 2024
Wat een eer! Dit jaar maakt Mark Vijn van MarkVijn Theaterproducties voor het eerst deel uit van het bestuur van het WestFries Ondernemersgala. Als producent voegt hij met zijn creativiteit een prachtige dimensie toe. Maandag gaat de voorstelling 'Je, Anne' in première, en dat gaat kippenvelmomenten opleveren. Benieuwd naar zijn verhaal over de musical en zijn succes? Lees dan snel verder!
Lees meer