Onze nieuwe stagiairs in Heerhugowaard

Publicatiedatum 8 mei 2023

Maandagochtend 8 mei hebben wij op onze vestiging in Heerhugowaard 2 nieuwe stagiaires welkom geheten. Jurre en Jacco lopen stage bij BaanBereik in Heerhugowaard.

Jurre is woonachtig in Heerhugowaard en komt met de fiets naar BaanBereik. Tijdens zijn stage, die duurt tot februari 2024, zal hij zich inzetten voor BaanBereik. Met zijn opleiding Junior Accountmanager die hij volgt bij het Horizon College in Heerhugowaard heeft hij de nodige theoretische kennis aan boord. Bij BaanBereik hoopt Jurre veel te leren met betrekking tot relatiebeheer, het onderhouden van contacten en de dagelijkse praktijk met betrekking tot accountmanagement.

Naast de studie heeft Jurre ook een groot sociaal netwerk. Samen met zijn vrienden een potje voetbal of op het terras lekker een drankje doen, daar houdt hij wel van. 'Zo zorg ik voor leuke herinneringen en een plezierige afleiding van school', zo beschrijft Jurre zijn vrije tijd.

Ook Jacco is gestart met zijn stage. Jacco komt vanuit Schagen naar onze vestiging in Heerhugowaard, om stage te lopen voor zijn opleiding tot intercedent. Deze opleiding volgt Jacco aan het Horizon College in Heerhugowaard en hoopt hij binnen enkele jaren af te ronden.

Jacco kun je in zijn vrije tijd vinden in de sportschool of op het voetbalveld, om zijn lichamelijke conditie op peil te houden. Daarnaast zoekt hij met vrienden graag het terras of het strand op voor ontspanning. 'Ik hoop bij BaanBereik het commerciële vak te leren in de praktijk', zo beschrijft Jacco zijn doel voor deze stageperiode. Zo hoopt hij dat hij zich tijdens de stage op sociaal en commercieel gebied verder ontwikkeld. 'En uiteraard hoop ik op een leuke en leerzame tijd'.

Wij wensen Jacco en Jurre een leuke en leerzame periode toe.

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

10 onmisbare tips voor een succesvolle sollicitatie

Publicatiedatum 30 november 2023
Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, kan het sollicitatieproces overweldigend zijn. Het is echter essentieel om goed voorbereid te zijn om de beste kans op succes te hebben. Hier zijn 10 waardevolle tips die je kunnen helpen bij het solliciteren naar je droombaan.
Lees meer

Welkom Sam!

Publicatiedatum 28 november 2023
Wij verwelkomen Sam voor zijn werkoriëntatiestage bij BaanBereik, ben jij benieuwd wie Sam is? Lees dan snel verder!
Lees meer

Verschillende arbeidsvormen bij BaanBereik

Publicatiedatum 22 november 2023
Verken de diversiteit aan arbeidsmogelijkheden, uitzendwerk, detachering, werving & selectie en interimwerk bij BaanBereik. Ontdek hoe wij streven naar duurzame werkrelaties en loopbaanontwikkeling in de regio van Hoorn, Heerhugowaard, Alkmaar, Enkhuizen en omstreken.
Lees meer