Onze nieuwe stagiairs in Heerhugowaard

Publicatiedatum 8 mei 2023

Maandagochtend 8 mei hebben wij op onze vestiging in Heerhugowaard 2 nieuwe stagiaires welkom geheten. Jurre en Jacco lopen stage bij BaanBereik in Heerhugowaard.

Jurre is woonachtig in Heerhugowaard en komt met de fiets naar BaanBereik. Tijdens zijn stage, die duurt tot februari 2024, zal hij zich inzetten voor BaanBereik. Met zijn opleiding Junior Accountmanager die hij volgt bij het Horizon College in Heerhugowaard heeft hij de nodige theoretische kennis aan boord. Bij BaanBereik hoopt Jurre veel te leren met betrekking tot relatiebeheer, het onderhouden van contacten en de dagelijkse praktijk met betrekking tot accountmanagement.

Naast de studie heeft Jurre ook een groot sociaal netwerk. Samen met zijn vrienden een potje voetbal of op het terras lekker een drankje doen, daar houdt hij wel van. 'Zo zorg ik voor leuke herinneringen en een plezierige afleiding van school', zo beschrijft Jurre zijn vrije tijd.

Ook Jacco is gestart met zijn stage. Jacco komt vanuit Schagen naar onze vestiging in Heerhugowaard, om stage te lopen voor zijn opleiding tot intercedent. Deze opleiding volgt Jacco aan het Horizon College in Heerhugowaard en hoopt hij binnen enkele jaren af te ronden.

Jacco kun je in zijn vrije tijd vinden in de sportschool of op het voetbalveld, om zijn lichamelijke conditie op peil te houden. Daarnaast zoekt hij met vrienden graag het terras of het strand op voor ontspanning. 'Ik hoop bij BaanBereik het commerciële vak te leren in de praktijk', zo beschrijft Jacco zijn doel voor deze stageperiode. Zo hoopt hij dat hij zich tijdens de stage op sociaal en commercieel gebied verder ontwikkeld. 'En uiteraard hoop ik op een leuke en leerzame tijd'.

Wij wensen Jacco en Jurre een leuke en leerzame periode toe.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer