Opnieuw de NEN 4400-1 certificering behaald!

Publicatiedatum 8 april 2024

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we opnieuw de NEN 4400-1 certificering hebben behaald! Deze certificering is een belangrijk keurmerk voor ondernemingen in de flexbranche en toont aan dat we voldoen aan de strenge eisen op het gebied van betrouwbaarheid, professionaliteit en financiële stabiliteit.

Wat houdt de NEN 4400-1 certificering precies in? Het is een norm die wordt gebruikt om te controleren of een onderneming voldoet aan de eisen voor het inhuren van personeel en het uitbesteden van werk. Bedrijven met deze certificering tonen aan dat ze hun financiële zaken op orde hebben, dat ze hun belastingen en premies correct afdragen en dat ze hun werknemers conform de wet- en regelgeving betalen.

NEN 4400-1 waar wordt er op gecontroleerd?

De NEN 4400-1 norm stelt eisen aan:

  • Personeelsadministratie;
  • Loonadministratie;
  • Financiële administratie;
  • Sectorspecifieke CAO-naleving;
  • Specifieke situaties, bijvoorbeeld: in- en doorlening en/of zzp-ers.

Voor BaanBereik is deze certificering een bevestiging van ons streven naar kwaliteit en integriteit in alles wat we doen. Het is een erkenning van onze inzet om onze klanten en medewerkers de hoogste standaard van dienstverlening te bieden.

Wat betekent dit voor onze klanten en medewerkers? Het betekent dat ze kunnen vertrouwen op de betrouwbaarheid en professionaliteit van BaanBereik. Het betekent dat we blijven voldoen aan de hoogste normen in onze sector en dat we blijven streven naar verbetering en groei.

We zijn trots op het behalen van deze certificering en willen onze klanten en medewerkers bedanken voor hun voortdurende steun en vertrouwen. 

Wil je meer weten over onze diensten en wat de NEN 4400-1 certificering voor jou betekent? Neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de beste oplossingen voor jouw behoeften.

Opnieuw de NEN 4400-1 certificering behaald!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer