Over ons

Richard 10 jaar in dienst!

Publicatiedatum 5 september 2023

Een inspirerende reis bij BaanBereik!

Mijn avontuur bij BaanBereik begon al vele jaren geleden. Ik had voorheen van 1991 tot 2000 gewerkt bij een technisch uitzendbureau in Hoorn, terwijl Mona aan de overkant bij een ander uitzendbureau werkte als vestigingsmanager. We genoten van koffiemomenten waarin we elkaars expertise konden delen.

Later besloot ik mijn oude uitzendbureau achter me te laten en bij een detacheringsbedrijf in Hoorn aan de slag te gaan. Hier kwam ik regelmatig in contact met Annemiek om vacatures in te vullen. Annemiek had inmiddels mijn voormalige positie als vestigingsmanager overgenomen. Tijdens onze zakelijke gesprekken ontdekten we al snel onze gedeelde interesses en passie voor de uitzendbranche.

In 2011 tot 2013 werkte ik bij een technisch projectenbureau in Haarlem, waar ik een artikel las over BaanBereik, een nieuw uitzendbureau in Zwaag. Ze plaatsten een Facebook-bericht waar Annemiek poseerde op een grote BaanBereik-ton en mensen uitnodigde om gezellig een kopje koffie te komen drinken. Dat trok direct mijn aandacht, dus ik besloot langs te gaan voor een gesprek en die beloofde kop koffie. Annemiek en Mona waren zo enthousiast over BaanBereik dat ik al snel hetzelfde voelde! Mijn gevoel werd alleen maar versterkt na mijn aanwezigheid op de bouwvakborrel in 2013, waar ik "mijn oude netwerk" tegenkwam. BaanBereik voelde meteen als een warm bad, waarin ik me direct thuis voelde. En nu, 10 jaar later, ben ik nog steeds met veel plezier werkzaam bij BaanBereik.

Mona en Annemiek hadden het idee om een tweede vestiging in de regio Alkmaar te openen en vroegen mij of ik die uitdaging wilde aangaan. Zo ontstond uiteindelijk de vestiging in Heerhugowaard. Ik richt me voornamelijk op het bemiddelen van vacatures in de bouw- en technieksector, waar ik me als een vis in het water voel.

Bij BaanBereik voel ik me gewaardeerd als werknemer. Ik heb leuke collega's, medewerkers en klanten. Geen enkele dag is hetzelfde en dat zorgt ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga. Ik bezoek graag bedrijven en medewerkers op hun werkplek en verdiep me graag in de nieuwste technologische ontwikkelingen. Ik praat liever over techniek dan dat ik het zelf uitvoer (misschien maar beter ook!). Naast hard werken is er ook ruimte voor plezier en humor op de werkvloer. De balans tussen gezelligheid en professionaliteit is perfect. Ik blijf mezelf graag vernieuwen en verbeteren binnen de uitzendbranche. Ik ben altijd gedreven om nieuwe kansen te creëren voor zowel werkzoekenden als werkgevers. En met mijn oog op de toekomst kijk ik enthousiast uit naar de komende 10 jaar bij BaanBereik!

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Werkgeluk als ICT Consultant

Publicatiedatum 29 september 2023
Hoe zorg ik ervoor dat ik dagelijks gelukkig aan het werk ben? Elke dag heb ik te maken met nieuwe ontwikkelingen en uitdagende vraagstukken van collega's. Door het geven van de juiste ondersteuning ga ik met een glimlach elke dag weer naar huis.
Lees meer

De Week van het Werkgeluk

Publicatiedatum 28 september 2023
Laten we samen ontdekken wat deze week inhoudt en hoe je een gelukkiger werkleven kunt opbouwen, of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, kantoorwerk wilt, werk zoekt, vacatures bekijkt, solliciteert, je salaris wilt verbeteren of simpelweg meer werkplezier wilt ervaren.
Lees meer

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer