Richard haalt alles uit de kast!

Publicatiedatum 11 oktober 2023

Onze collega Richard vertelt: Kies je eigen moment en realiseer je goed dat andere er minder moeite mee hebben dan dat je denkt.

‘‘Het proces van uit de kast komen kan voor sommigen overweldigend zijn, maar het is belangrijk om te onthouden dat je op je eigen tempo kunt gaan. Het moment van coming out is zelden perfect getimed. Mijn advies voor mensen die twijfelen is, kies zelf het geschikte tijdstip en besef dat anderen er minder moeite mee hebben dan je veronderstelt.’’

Richard, medewerker bij BaanBereik, vond zijn eigen unieke moment om zijn coming out met ons te delen.

Het gebeurde bij onze ‘Alles uit de kast’-actie, toen hij ons vertelde dat hij deze actie erg serieus nam en zei dat hij uit de kast kwam. We zijn er trots op dat onze collega’s openstaan voor diversiteit en Richard met open armen hebben ontvangen.

Bij BaanBereik ondersteunen we en moedigen we aan dat iedereen zijn of haar eigen pad volgt en uitkomt wanneer ze daar klaar voor zijn. We zijn ervan overtuigd dat iedereen recht heeft op een veilige en ondersteunende omgeving, waarin ze zichzelf kunnen zijn.

Richard haalt alles uit de kast!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer