Richard haalt alles uit de kast!

Publicatiedatum 11 oktober 2023

Onze collega Richard vertelt: Kies je eigen moment en realiseer je goed dat andere er minder moeite mee hebben dan dat je denkt.

‘‘Het proces van uit de kast komen kan voor sommigen overweldigend zijn, maar het is belangrijk om te onthouden dat je op je eigen tempo kunt gaan. Het moment van coming out is zelden perfect getimed. Mijn advies voor mensen die twijfelen is, kies zelf het geschikte tijdstip en besef dat anderen er minder moeite mee hebben dan je veronderstelt.’’

Richard, medewerker bij BaanBereik, vond zijn eigen unieke moment om zijn coming out met ons te delen.

Het gebeurde bij onze ‘Alles uit de kast’-actie, toen hij ons vertelde dat hij deze actie erg serieus nam en zei dat hij uit de kast kwam. We zijn er trots op dat onze collega’s openstaan voor diversiteit en Richard met open armen hebben ontvangen.

Bij BaanBereik ondersteunen we en moedigen we aan dat iedereen zijn of haar eigen pad volgt en uitkomt wanneer ze daar klaar voor zijn. We zijn ervan overtuigd dat iedereen recht heeft op een veilige en ondersteunende omgeving, waarin ze zichzelf kunnen zijn.

Richard haalt alles uit de kast!

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

10 onmisbare tips voor een succesvolle sollicitatie

Publicatiedatum 30 november 2023
Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, kan het sollicitatieproces overweldigend zijn. Het is echter essentieel om goed voorbereid te zijn om de beste kans op succes te hebben. Hier zijn 10 waardevolle tips die je kunnen helpen bij het solliciteren naar je droombaan.
Lees meer

Welkom Sam!

Publicatiedatum 28 november 2023
Wij verwelkomen Sam voor zijn werkoriëntatiestage bij BaanBereik, ben jij benieuwd wie Sam is? Lees dan snel verder!
Lees meer

Verschillende arbeidsvormen bij BaanBereik

Publicatiedatum 22 november 2023
Verken de diversiteit aan arbeidsmogelijkheden, uitzendwerk, detachering, werving & selectie en interimwerk bij BaanBereik. Ontdek hoe wij streven naar duurzame werkrelaties en loopbaanontwikkeling in de regio van Hoorn, Heerhugowaard, Alkmaar, Enkhuizen en omstreken.
Lees meer