Samen treden we de toekomst positief tegemoet

Publicatiedatum 21 maart 2020

‘In deze roerige periode bieden we onze mensen een veilige werkplek’

Iedere maandag starten we de nieuwe werkweek met ons gebruikelijke teamoverleg. Een dynamisch overleg waarin kort en bondig allerlei belangrijke topics aan bod komen. Daarna gaat iedereen vol energie en met blije zin aan het werk. Maar net zoals bij alle andere bedrijven in Nederland, startte de week op maandag 16 maart op een onwerkelijke manier. Alles stond ineens in het teken van het coronavirus. Samen hebben we alles op alles gezet om een zo goed mogelijke koers te bepalen, om er met BaanBereik op een juiste en veilige wijze mee om te gaan. Richting onze medewerkers, flexmedewerkers en klanten. Het belangrijkste is dat iedereen gezond blijft en we samen de toekomst goed en positief tegemoet treden.

Uitstekende bereikbaarheid

In alles wat we doen, is goed werkgeverschap altijd ons uitgangspunt. Zoals het een organisatie als BaanBereik betaamt, staat het goed zorgen voor onze medewerkers door hen een gezonde en veilige werkomgeving te bieden hoog in het vaandel. Om de richtlijnen van het RIVM na te leven, besloten wij daarom om de komende tijd met een minimale bezetting op onze vestigingen te werken. De meeste van onze medewerkers werken thuis door. Gelukkig bevinden we ons in het digitale tijdperk. (Intake)gesprekken vinden voorlopig plaats via telefoon, Skype en Facetime. Dat was even wennen, maar inmiddels werkt dat prima! Ook hebben we de zeilen bijgezet om onze opdrachtgevers een net zo optimale dienstverlening te bieden als anders. Een uitstekende bereikbaarheid en persoonlijk contact vormen hierbij de basis. Daarom zijn onze vestigingen in Zwaag en Heerhugowaard geopend en ook buiten kantoortijden staan we iedereen graag te woord.

Denken in mogelijkheden

Hoewel deze periode voor iedereen spannend en onzeker is, ervaart ons team het ook als een dynamische tijd. ‘Iedereen bij BaanBereik zet de schouders eronder om overal het beste van te maken. Dat bemerken we ook bij onze klanten. Samen met hen denken we in mogelijkheden. Het is mooi om te zien dat iedereen daarbij zeer gemotiveerd is’, vertelt Desiree Romar van Team Office. Miriam Bijlsma is financieel medewerker binnen BaanBereik. ‘Het heeft iets onwerkelijks over zich om de focus binnen je werkzaamheden plotsklaps op totaal andere zaken te moeten richten. Tegelijkertijd schuilen daarin ook weer interessante uitdagingen. Ik heb groot respect voor de manier waarop Mona en Annemiek met de perikelen omtrent het coronavirus omgaan. Net zoals anders, zien zij volop kansen en mogelijkheden. Bovendien staan zij open voor alle meningen en dat werkt enorm bemoedigend. Dit draagt ook bij aan een gevoel van saamhorigheid.’

Verantwoord werken

‘We steunen elkaar op alle mogelijke manieren en raken vooral niet in paniek. We communiceren op een nuchtere manier met zowel onze opdrachtgevers als werknemers. Daarom konden we redelijk snel de werkplekken aanpassen om op een verantwoorde manier verder te werken. Iedereen wil graag op volle toeren doorgaan’, vertellen Freek Lauwers en Niels Peerdeman van Team Techniek. ‘We zijn ons er terdege van bewust dat er ook veel medewerkers zijn die hun werkzaamheden niet thuis kunnen uitvoeren. Dat geldt bijvoorbeeld voor onze technische mensen. We zijn dan ook enorm trots op iedereen die onder deze moeilijke omstandigheden, met net zoveel inzet en passie toch zijn steentje bijdraagt!’

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Secretaresse Dag

Publicatiedatum 18 april 2024
Vandaag zetten wij Tessa in het zonnetje op Nationale Secretaresse dag! Tessa is niet alleen gestart met commerciële taken, maar ondersteunt ook ons commerciële team met zowel administratieve als secretariële taken. Daarom willen we jou graag in het zonnetje zetten en je bedanken voor je inzet! Benieuwd naar Tessa haar verhaal? Lees snel verder!
Lees meer

Hoe gaat het nu met Marissa?

Publicatiedatum 17 april 2024
Marissa is begonnen met haar stage bij BaanBereik als Office Assistent. Nu is Marissa alweer een paar maanden aan het werk. Benieuwd hoe het met haar gaat? Lees dan snel verder!
Lees meer

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer