Shalina heeft haar stage bij BaanBereik succesvol afgerond!

Publicatiedatum 5 februari 2024

Ik kijk met grote tevredenheid terug op de afgelopen maanden, een periode waarin ik niet alleen veel heb geleerd, maar ook genoten heb. Mijn betrokkenheid bij het marketing-team van BaanBereik was een waardevolle ervaring, waarbij ik dagelijks bezig was met de taak om belangrijke en leuke content te creëren, zowel voor de website als voor diverse sociale media-kanalen. Ik heb met plezier bijgedragen aan deze organisatie.

Een van de hoogtepunten was ongetwijfeld de kerstborrel, waarbij wij met z’n allen het einde van het jaar afsloten. Het was een bijzondere ervaring om bij te dragen aan de planning en uitvoering van de kerstborrel. Dit alles draagt bij aan mijn positieve blik om mijn tijd bij BaanBereik, waar ik niet alleen professioneel heb kunnen groeien, maar ook persoonlijk heb kunnen genieten van waardevolle momenten en samenwerkingen.

BaanBereik, bedankt dat jullie mij met open armen hebben ontvangen, en vooral bedankt Mona en Nadine voor de goede en fijne begeleiding die jullie mij hebben gegeven!

Shalina, bedankt voor je inzet, en namens het hele team van BaanBereik wensen we jou veel succes met je studie.

Shalina heeft haar stage bij BaanBereik succesvol afgerond!

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Lex Boekweit van Unit Catering

Publicatiedatum 1 maart 2024
Ongeveer 15 jaar geleden kwam Lex voor het eerst in aanraking met BaanBereik, en nu, anderhalf decennium later, bloeit de samenwerking nog steeds waardevol en succesvol. Lex licht toe: "Voor ons intensieve project in Keukenhof hebben we de juiste mensen nodig, en BaanBereik heeft die precies voor ons weten te vinden." Nieuwsgierig naar het volledige interview? Lees snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen– BaanBereik

Publicatiedatum 28 februari 2024
Hoewel onze deuren altijd openstaan, benadrukken we dit extra tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen in de week van 18 tot 22 maart. Dit is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met Westfriese ondernemingen. Want persoonlijk contact werkt altijd nog het beste! Meld je aan en kom bij ons binnen.
Lees meer

Interview met Mark Vijn, producent van de musical 'Je, Anne'

Publicatiedatum 23 februari 2024
Wat een eer! Dit jaar maakt Mark Vijn van MarkVijn Theaterproducties voor het eerst deel uit van het bestuur van het WestFries Ondernemersgala. Als producent voegt hij met zijn creativiteit een prachtige dimensie toe. Maandag gaat de voorstelling 'Je, Anne' in première, en dat gaat kippenvelmomenten opleveren. Benieuwd naar zijn verhaal over de musical en zijn succes? Lees dan snel verder!
Lees meer