Shalina heeft haar stage bij BaanBereik succesvol afgerond!

Publicatiedatum 5 februari 2024

Ik kijk met grote tevredenheid terug op de afgelopen maanden, een periode waarin ik niet alleen veel heb geleerd, maar ook genoten heb. Mijn betrokkenheid bij het marketing-team van BaanBereik was een waardevolle ervaring, waarbij ik dagelijks bezig was met de taak om belangrijke en leuke content te creëren, zowel voor de website als voor diverse sociale media-kanalen. Ik heb met plezier bijgedragen aan deze organisatie.

Een van de hoogtepunten was ongetwijfeld de kerstborrel, waarbij wij met z’n allen het einde van het jaar afsloten. Het was een bijzondere ervaring om bij te dragen aan de planning en uitvoering van de kerstborrel. Dit alles draagt bij aan mijn positieve blik om mijn tijd bij BaanBereik, waar ik niet alleen professioneel heb kunnen groeien, maar ook persoonlijk heb kunnen genieten van waardevolle momenten en samenwerkingen.

BaanBereik, bedankt dat jullie mij met open armen hebben ontvangen, en vooral bedankt Mona en Nadine voor de goede en fijne begeleiding die jullie mij hebben gegeven!

Shalina, bedankt voor je inzet, en namens het hele team van BaanBereik wensen we jou veel succes met je studie.

Shalina heeft haar stage bij BaanBereik succesvol afgerond!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Het succesverhaal van Eline

Publicatiedatum 23 april 2024
Vorig jaar was Eline op zoek naar een leuke baan in de evenementenwereld en ontdekte zij BaanBereik. Met een scherp oog voor kansen vond ze een verleidelijke vacature. Haar eerste avontuur vond plaats tijdens het festival Live in Hoorn. Benieuwd naar haar hele verhaal? Lees snel verder!
Lees meer

Hoe gaat het nu met Marissa?

Publicatiedatum 17 april 2024
Marissa is begonnen met haar stage bij BaanBereik als Office Assistent. Nu is Marissa alweer een paar maanden aan het werk. Benieuwd hoe het met haar gaat? Lees dan snel verder!
Lees meer

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer