Shalina heeft haar stage bij BaanBereik succesvol afgerond!

Publicatiedatum 5 februari 2024

Ik kijk met grote tevredenheid terug op de afgelopen maanden, een periode waarin ik niet alleen veel heb geleerd, maar ook genoten heb. Mijn betrokkenheid bij het marketing-team van BaanBereik was een waardevolle ervaring, waarbij ik dagelijks bezig was met de taak om belangrijke en leuke content te creëren, zowel voor de website als voor diverse sociale media-kanalen. Ik heb met plezier bijgedragen aan deze organisatie.

Een van de hoogtepunten was ongetwijfeld de kerstborrel, waarbij wij met z’n allen het einde van het jaar afsloten. Het was een bijzondere ervaring om bij te dragen aan de planning en uitvoering van de kerstborrel. Dit alles draagt bij aan mijn positieve blik om mijn tijd bij BaanBereik, waar ik niet alleen professioneel heb kunnen groeien, maar ook persoonlijk heb kunnen genieten van waardevolle momenten en samenwerkingen.

BaanBereik, bedankt dat jullie mij met open armen hebben ontvangen, en vooral bedankt Mona en Nadine voor de goede en fijne begeleiding die jullie mij hebben gegeven!

Shalina, bedankt voor je inzet, en namens het hele team van BaanBereik wensen we jou veel succes met je studie.

Shalina heeft haar stage bij BaanBereik succesvol afgerond!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

BaanBereik Zomerborrel 2024

Publicatiedatum 17 juni 2024
Wij nodigen jullie uit om samen de warme dagen in te luiden. Kom je ook naar de BaanBereik Zomerborrel op vrijdag 5 juli vanaf 16.00?
Lees meer

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer