Stage lopen bij BaanBereik?

Publicatiedatum 3 augustus 2022
Auteur Nika Langedijk

Stage lopen bij BaanBereik? Suzan van Vilsteren heeft de afgelopen zes maanden bij ons stage gelopen als Management Assistent.

“Een geslaagde periode waarbij ik het commerciële team heb ondersteund. In het begin had ik weinig tot geen ervaring met het ontvangen van bezoekers en de telefoon aannemen. Dit doe ik nu continu en zonder moeite. Deze stage zou ik zeker aanraden als je volop wilt leren hoe het in de praktijk werkt als Management Assistent. Het is een dynamische omgeving en je leert snel te schakelen tussen verschillende werkzaamheden, zoals het ontvangen van het bezoek, het invoeren van gegevens in het systeem, maar ook het bestellen van kantoorartikelen.”

Suzan is deze zomer aan het werk bij ons en start hierna met haar hbo studie Human Resource Management bij de NHL Stenden in Leeuwarden. Ben jij op zoek naar een Management Assistent stage? Ga dan met ons in gesprek:

T. 0229 745 010, E. info@baanbereik.nl

Ben je op zoek naar een andere stage? Kijk dan op onze website, misschien zit jouw ideale stage hier tussen: https://www.baanbereik.nl/over-baanbereik/werken-bij-baanbereik

 

Stage lopen bij BaanBereik?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Secretaresse Dag

Publicatiedatum 18 april 2024
Vandaag zetten wij Tessa in het zonnetje op Nationale Secretaresse dag! Tessa is niet alleen gestart met commerciële taken, maar ondersteunt ook ons commerciële team met zowel administratieve als secretariële taken. Daarom willen we jou graag in het zonnetje zetten en je bedanken voor je inzet! Benieuwd naar Tessa haar verhaal? Lees snel verder!
Lees meer

Hoe gaat het nu met Marissa?

Publicatiedatum 17 april 2024
Marissa is begonnen met haar stage bij BaanBereik als Office Assistent. Nu is Marissa alweer een paar maanden aan het werk. Benieuwd hoe het met haar gaat? Lees dan snel verder!
Lees meer

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer