Update van ons kantoor in Heerhugowaard

Publicatiedatum 13 juli 2023

Het nieuwe kantoor van BaanBereik in Heerhugowaard wordt al enige maanden gebruikt. Deze nieuwe locatie aan de flemingstraat 36 is voor zien van een mooi en overzichtelijke kantoorruimte op de 1e verdieping.

Na de inrichting van het kantoor en het plaatsen van de werkplekken, hebben we nagedacht over de verdere aankleding van dit mooie kantoor. Stagiair Jacco heeft het idee gegeven om het logo van BaanBereik hier aan de muur op te hangen.

Na een kleine speurtocht hoe we dit het beste kunnen aanpakken, is het logo besteld. De letters zijn opgestuurd samen met alle materialen om dit te bevestigen. Freek en Jacco hebben samen gezorgd voor het ophangen van alle letters en het resultaat mag er zijn.

Wil je zelf zien hoe ons kantoor eruit ziet? Neem contact met ons op via 072-303 1111 en maak een afspraak.

 

Update van ons kantoor in Heerhugowaard

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer

Opnieuw de NEN 4400-1 certificering behaald!

Publicatiedatum 8 april 2024
Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we opnieuw de NEN 4400-1 certificering hebben behaald! Deze certificering is een belangrijk keurmerk voor ondernemingen in de flexbranche en toont aan dat we voldoen aan de strenge eisen op het gebied van betrouwbaarheid, professionaliteit en financiële stabiliteit.
Lees meer

Welkom jongens!

Publicatiedatum 4 april 2024
Welkom jongens! Er zijn niet één, niet twee, maar maar liefst drie nieuwe stagiaires gestart op onze vestiging in Heerhugowaard. We zijn ontzettend blij met jullie en kijken uit naar een leuke en leerzame stageperiode. Benieuwd naar wie ze zijn? Lees snel verder!
Lees meer