Over ons

Update van ons kantoor in Heerhugowaard

Publicatiedatum 13 juli 2023

Het nieuwe kantoor van BaanBereik in Heerhugowaard wordt al enige maanden gebruikt. Deze nieuwe locatie aan de flemingstraat 36 is voor zien van een mooi en overzichtelijke kantoorruimte op de 1e verdieping.

Na de inrichting van het kantoor en het plaatsen van de werkplekken, hebben we nagedacht over de verdere aankleding van dit mooie kantoor. Stagiair Jacco heeft het idee gegeven om het logo van BaanBereik hier aan de muur op te hangen.

Na een kleine speurtocht hoe we dit het beste kunnen aanpakken, is het logo besteld. De letters zijn opgestuurd samen met alle materialen om dit te bevestigen. Freek en Jacco hebben samen gezorgd voor het ophangen van alle letters en het resultaat mag er zijn.

Wil je zelf zien hoe ons kantoor eruit ziet? Neem contact met ons op via 072-303 1111 en maak een afspraak.

 

Update van ons kantoor in Heerhugowaard

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Werkgeluk als ICT Consultant

Publicatiedatum 29 september 2023
Hoe zorg ik ervoor dat ik dagelijks gelukkig aan het werk ben? Elke dag heb ik te maken met nieuwe ontwikkelingen en uitdagende vraagstukken van collega's. Door het geven van de juiste ondersteuning ga ik met een glimlach elke dag weer naar huis.
Lees meer

De Week van het Werkgeluk

Publicatiedatum 28 september 2023
Laten we samen ontdekken wat deze week inhoudt en hoe je een gelukkiger werkleven kunt opbouwen, of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, kantoorwerk wilt, werk zoekt, vacatures bekijkt, solliciteert, je salaris wilt verbeteren of simpelweg meer werkplezier wilt ervaren.
Lees meer

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer