Wegens succes is BaanBereik op zoek naar vakmensen met twee rechterhanden!

Publicatiedatum 10 oktober 2016

Ursem Modulaire Bouwsystemen is één van de koplopers van het nieuwe bouwen. Met het Ursem3D® Bouwsysteem worden modulaire permanente gebouwen gerealiseerd voor studenten, jongeren, starters en hotels. Wegens succes en de prachtige nieuwe projecten zijn wij op zoek naar vakmensen met twee rechterhanden! Uitzendorganisatie BaanBereik spreekt de taal van de techneut en verzorgt als full service partner van Ursem de werving & selectie en de payrolling van ‘Team Ursem’.

Kom jij team Ursem versterken?

Op korte termijn start Ursem Modulaire Bouwsystemen met een aantal prachtige, nieuwe projecten. Daarom zijn Ursem en BaanBereik op zoek naar vakmensen met twee rechterhanden in de breedste zin van het woord! Heb jij ervaring binnen de bouw? Guus en Adrie vertellen jou waarom het absoluut de moeite waard is om bij BaanBereik te solliciteren naar een functie bij Ursem!

Adrie van der Lee: ‘Al mijn ervaring benut ik dagelijks in mijn werk bij Ursem’

‘In mijn loopbaan heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt. Zo was ik werkzaam in een doe-het-zelf-zaak, een ijzerwaren- en gereedschapshandel, werkte ik in de keukenhandel als bezorger, monteur en planner en zat ik in de kozijnen, zonwering en meubelen. Ik maakte al deze omzwervingen door de minder gunstige economische tijden die achter ons liggen. Via via kwam ik bij BaanBereik terecht. Ik besloot de stap te wagen. Een week na het eerste gesprek kon ik aan de slag bij Ursem. Inmiddels ben ik hier bijna een jaar werkzaam. Het bevalt perfect! Het is interessant en afwisselend werk en absoluut niet eentonig. We werken samen in een ploeg met leuke collega’s en binnen het bedrijf heerst een prettige sfeer. De werktijden zijn zeer gunstig. Bovendien is het grappig dat ik alle ervaring die ik bij mijn eerdere banen opdeed, hier dagelijks volop kan benutten. Dat hebben de mensen van BaanBereik van tevoren goed weten in te schatten! Door het stellen van de juiste vragen en goed te luisteren. Het is sowieso prettig dat er altijd een luisterend oor is. Ook voor zaken die niet per se met werk te maken hebben.’

Guus Ypes: ‘De persoonlijke aanpak vind ik zeer prettig’

Dat mensen voor zowel Ursem als BaanBereik op nummer één staan, heb ik zelf aan den lijve ondervonden. Voor iemand die de zestig is gepasseerd, is het in de regel niet bepaald eenvoudig om een baan te vinden. Toen ik kwam solliciteren speelde mijn leeftijd echter geen rol bij het evalueren van mijn competenties. Mijn jarenlange ervaring, allround kennis, drive en enthousiasme werden wél volop besproken! Daarom kan ik nu vertellen dat ik naar volle tevredenheid deel mag uitmaken van een dynamisch team van vakmensen bij Ursem. Ik zit hier prima op mijn plek en ervaar dagelijks het plezier van het samen opbouwen van mooie werken. Ook de persoonlijke aanpak vind ik heel prettig. Zo komt er met grote regelmaat iemand van BaanBereik langs om een praatje te maken. Zelf ben ik tien jaar werkgever geweest en heb ik met verschillende uitzendbureaus te maken gehad. In al die jaren heb ik nog nooit iemand gezien. Het is een onderscheidende factor dat dat in het samenwerkingsverband tussen Ursem en BaanBereik wel gebeurt.’

Het nieuwe bouwen

Bij modulair bouwen draait het om logistieke procesbeheersing vergelijkbaar met de auto industrie. In de fabriek van Ursem worden meerdere kant en klare woningen per dag geproduceerd, voorzien van installaties, badkamer, keuken, inrichting en afwerking. De producten worden in een gecontroleerde omgeving geproduceerd waardoor een constante hoge kwaliteit en een strikte planning is gewaarborgd en de arbeidsomstandigheden gunstig zijn. Op locatie worden de woningen op elkaar gestapeld tot het uiteindelijke woongebouw. Inmiddels zijn er vele projecten opgeleverd, waaronder prachtige studentenwoningen in Amsterdam, Delft, Leiden en Engeland.

Constante kwaliteit

Het bouwsysteem is de afgelopen decennia continu doorontwikkeld en geperfectioneerd samen met opdrachtgevers, bouw- en installatiepartners, architecten en adviseurs en wordt vanwege kwaliteit, bouwsnelheid, kostenreductie en risicovermindering steeds vaker verkozen boven traditionele bouwmethodes. Daarnaast produceert en levert Ursem seriematige Modulaire Badkamers en 2D HSB producten voor de nieuwbouw en renovatie. Naast verhoogde efficiency, een zeer korte bouwtijd en constante kwaliteit levert deze manier van bouwen winst op het gebied van duurzaamheid.

Lars Ursem: ‘BaanBereik weet precies wat we binnen Ursem belangrijk vinden’

Lars Ursem werkt als Hoofd Productie binnen Ursem. ‘Ons bedrijf verkeert in een periode van groei. Daarom breiden wij de ploegen uit met nieuwe vakmensen. BaanBereik verzorgt voor ons al een aantal jaren naar volle tevredenheid de selectie. Net als voor ons, staan mensen voor hen op nummer één. Dat blijkt onder meer uit hun benadering naar medewerkers. Tevens is het hoge servicelevel een sterk punt. BaanBereik is immers een lokaal gevestigde partij met de mogelijkheid om mensen te ontvangen. Wij beschouwen elkaar dan ook als partner. Zo zijn wij in staat om op professionele wijze de functiegroepen te bepalen. Bovendien weten de mensen van BaanBereik precies hoe de cultuur binnen Ursem in elkaar steekt en wat wij belangrijk vinden. Dat is met name een goede sfeer op de werkvloer. Wanneer die niet in orde is, zakt het werktempo in elkaar. Los van kennis en kunde selecteren wij medewerkers ook op hun vermogen om hier een goede bijdrage aan te leveren.’

De taal van de techneut

BaanBereik is een waardevolle full service partner in de regio West-Friesland met techniek en office als specialismen. Bij het verzorgen van werving en selectie is het de ambitie van deze uitzendorganisatie om altijd de juiste kwalitatieve kandidaten paraat te hebben. Tevens biedt BaanBereik creatieve mogelijkheden voor flexibele arbeid en HR-diensten. Om dit waar te maken, kiest de organisatie voor kwaliteit. Bijvoorbeeld in het contact met de opdrachtgever en de werkzoekende. Voor een zo goed mogelijke match neemt BaanBereik de tijd om beiden goed te leren kennen. Bovendien worden de bedrijfsprocessen ondersteund door een kwalitatief hoogwaardig automatiseringssysteem. Dit stelt BaanBereik in staat om een optimale dienstverlening te bieden aan opdrachtgevers, werkzoekenden én natuurlijk de nieuwe medewerkers van Ursem Modulaire Bouwsystemen! Bovendien is BaanBereik officieel erkend leerbedrijf en NEN 4400.01 gecertificeerd. Alle medewerkers en uitzendkrachten vallen onder de CAO NBBU.

De kracht van BaanBereik

BaanBereik is niet alleen benieuwd naar iemands CV, maar is minstens zo nieuwsgierig naar de persoon daarachter. Daarom is iedereen bijvoorbeeld van harte welkom voor een borrel op vrijdag na de werkweek. Tevens combineert BaanBereik werk, plezier en sport! Zo kun je meedoen aan de BaanBereik Bootcamp. Ook wordt je op de hoogte gehouden van alle gezellige borrels, evenementen en andere activiteiten die worden georganiseerd.

Reageer direct!

Wil jij team Ursem komen versterken? Reageer dan direct op deze vacature! Dan kijken wij wat we voor jou kunnen betekenen!

Vacatures

  • Timmerman
  • Werkplaatstimmerman
  • Tegelzetter

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Terugblik op de BaanBereik Zomerborrel 2024

Publicatiedatum 8 juli 2024
De BaanBereik Zomerborrel was een groot succes. Wij kijken terug op een geslaagde dag. Lees onze ervaring en bekijk de foto's.
Lees meer

Beleef de zomer: werk op festivals met BaanBereik!

Publicatiedatum 5 juli 2024
De sfeer van de zomer proeven en geld verdienen op de leukste festivals? Bij ons kan het! Lees meer over flexibel werk, gezellige teams en een onvergetelijke ervaring. We delen het succesverhaal van Carly, die al jaren op verschillende evenementen en festivals voor ons werkt.
Lees meer

BaanBereik is trotse partner van Hoorn Zingt Hollands

Publicatiedatum 24 juni 2024
BaanBereik is trotse partner van Hoorn Zingt Hollands.
Lees meer