Over ons

Welkom Elisah

Publicatiedatum 17 april 2023

Maak kennis met Elisah! Elisah is een 21-jarige studente Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze heeft een passie voor kickboksen, festivals bezoeken en stedentrips maken.

De komende 10 weken zal Elisah werkzaam zijn als stagiaire Marketing & Communicatie bij BaanBereik. Tijdens deze periode is haar doel om meer kennis op te doen over het organiseren van evenementen, het verzorgen van content voor online kanalen en het bedenken en uitvoeren van marketingacties en campagnes.

Elisah kijkt enorm uit naar deze leuke en leerzame periode bij BaanBereik. Ze is vastbesloten om haar vaardigheden en kennis op het gebied van marketing en communicatie verder te ontwikkelen. Met haar enthousiasme en leergierigheid zal ze ongetwijfeld een waardevolle bijdrage leveren aan het team van BaanBereik.

We wensen Elisah veel succes en plezier tijdens haar stage bij BaanBereik!

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer

Gefeliciteerd met je nieuwe baan, Abubacarr!

Publicatiedatum 21 september 2023
Ontdek het succesverhaal van Abubacarr: van zoektocht naar de ideale baan in de foodsector tot een getekend contract als Allround Monteur bij onze gewaardeerde opdrachtgever. Laat je inspireren en vind ook jouw perfecte carrière match met onze ondersteuning!
Lees meer

Welkom Shalina!

Publicatiedatum 7 september 2023
Wij verwelkomen Shalina bij BaanBereik. Zij volgt de studie Marketing & Communicatie Specialist en komt het marketing team versterken!
Lees meer