Welkom Elisah

Publicatiedatum 17 april 2023

Maak kennis met Elisah! Elisah is een 21-jarige studente Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze heeft een passie voor kickboksen, festivals bezoeken en stedentrips maken.

De komende 10 weken zal Elisah werkzaam zijn als stagiaire Marketing & Communicatie bij BaanBereik. Tijdens deze periode is haar doel om meer kennis op te doen over het organiseren van evenementen, het verzorgen van content voor online kanalen en het bedenken en uitvoeren van marketingacties en campagnes.

Elisah kijkt enorm uit naar deze leuke en leerzame periode bij BaanBereik. Ze is vastbesloten om haar vaardigheden en kennis op het gebied van marketing en communicatie verder te ontwikkelen. Met haar enthousiasme en leergierigheid zal ze ongetwijfeld een waardevolle bijdrage leveren aan het team van BaanBereik.

We wensen Elisah veel succes en plezier tijdens haar stage bij BaanBereik!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer

Opnieuw de NEN 4400-1 certificering behaald!

Publicatiedatum 8 april 2024
Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we opnieuw de NEN 4400-1 certificering hebben behaald! Deze certificering is een belangrijk keurmerk voor ondernemingen in de flexbranche en toont aan dat we voldoen aan de strenge eisen op het gebied van betrouwbaarheid, professionaliteit en financiële stabiliteit.
Lees meer

Welkom jongens!

Publicatiedatum 4 april 2024
Welkom jongens! Er zijn niet één, niet twee, maar maar liefst drie nieuwe stagiaires gestart op onze vestiging in Heerhugowaard. We zijn ontzettend blij met jullie en kijken uit naar een leuke en leerzame stageperiode. Benieuwd naar wie ze zijn? Lees snel verder!
Lees meer