Welkom Femke!

Publicatiedatum 7 februari 2024

Mijn naam is Femke Bouma, 23 jaar oud en ik woon in Avenhorn. Momenteel ben ik vierdejaars studente Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam, wat tevens ook mijn afstudeer jaar is. Voorafgaand aan deze opleiding heb ik mijn MBO opleiding succesvol afgerond, waarin ik de studie bedrijfsmanagement voltooide. 

Via Mona ben ik in contact gekomen met BaanBereik. Na haar reactie op mijn LinkedIn-post ben ik op gesprek geweest en werd ik meteen enthousiast.

De komende tijd ga ik me volledig richten op mijn afstudeerscriptie, die ik zal uitvoeren voor BaanBereik. Ik kijk enorm uit naar deze periode en hoop veel te leren van mijn collega’s binnen BaanBereik, en natuurlijk nieuwe ervaringen op te doen.

Naast mijn studie ben ik werkzaam als rijinstructrice bij verkeersschool Hoek Bouma in De Goorn. Hier geef ik praktijklessen voor de personenauto en geef ik tevens theoriecursussen. In mijn vrije tijd geniet ik ervan om gezellig samen met vrienden of familie wat te doen. 

Femke we zijn super blij dat je ons team komt versterken, we kijken uit naar een leuke en leerzame stageperiode. 

 

Welkom Femke!

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Lex Boekweit van Unit Catering

Publicatiedatum 1 maart 2024
Ongeveer 15 jaar geleden kwam Lex voor het eerst in aanraking met BaanBereik, en nu, anderhalf decennium later, bloeit de samenwerking nog steeds waardevol en succesvol. Lex licht toe: "Voor ons intensieve project in Keukenhof hebben we de juiste mensen nodig, en BaanBereik heeft die precies voor ons weten te vinden." Nieuwsgierig naar het volledige interview? Lees snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen– BaanBereik

Publicatiedatum 28 februari 2024
Hoewel onze deuren altijd openstaan, benadrukken we dit extra tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen in de week van 18 tot 22 maart. Dit is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met Westfriese ondernemingen. Want persoonlijk contact werkt altijd nog het beste! Meld je aan en kom bij ons binnen.
Lees meer

Interview met Mark Vijn, producent van de musical 'Je, Anne'

Publicatiedatum 23 februari 2024
Wat een eer! Dit jaar maakt Mark Vijn van MarkVijn Theaterproducties voor het eerst deel uit van het bestuur van het WestFries Ondernemersgala. Als producent voegt hij met zijn creativiteit een prachtige dimensie toe. Maandag gaat de voorstelling 'Je, Anne' in première, en dat gaat kippenvelmomenten opleveren. Benieuwd naar zijn verhaal over de musical en zijn succes? Lees dan snel verder!
Lees meer