Welkom Femke!

Publicatiedatum 7 februari 2024

Mijn naam is Femke Bouma, 23 jaar oud en ik woon in Avenhorn. Momenteel ben ik vierdejaars studente Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam, wat tevens ook mijn afstudeer jaar is. Voorafgaand aan deze opleiding heb ik mijn MBO opleiding succesvol afgerond, waarin ik de studie bedrijfsmanagement voltooide. 

Via Mona ben ik in contact gekomen met BaanBereik. Na haar reactie op mijn LinkedIn-post ben ik op gesprek geweest en werd ik meteen enthousiast.

De komende tijd ga ik me volledig richten op mijn afstudeerscriptie, die ik zal uitvoeren voor BaanBereik. Ik kijk enorm uit naar deze periode en hoop veel te leren van mijn collega’s binnen BaanBereik, en natuurlijk nieuwe ervaringen op te doen.

Naast mijn studie ben ik werkzaam als rijinstructrice bij verkeersschool Hoek Bouma in De Goorn. Hier geef ik praktijklessen voor de personenauto en geef ik tevens theoriecursussen. In mijn vrije tijd geniet ik ervan om gezellig samen met vrienden of familie wat te doen. 

Femke we zijn super blij dat je ons team komt versterken, we kijken uit naar een leuke en leerzame stageperiode. 

 

Welkom Femke!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

BaanBereik Zomerborrel 2024

Publicatiedatum 17 juni 2024
Wij nodigen jullie uit om samen de warme dagen in te luiden. Kom je ook naar de BaanBereik Zomerborrel op vrijdag 5 juli vanaf 16.00?
Lees meer

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer