Welkom Job Forrer

Publicatiedatum 12 oktober 2022
Leuk nieuws! Job Forrer begint 14 november met zijn stage als intercedent.

Job volgt de opleiding Commercieel Arbeidsbemiddeling op het ROC in Amsterdam. Komend half jaar is hij drie dagen per week te vinden bij BaanBereik. Hier leert Job alles over het vak intercedent.

Job geeft aan: “Tijdens Outdoor Stereo viel mijn oog op de stand van BaanBereik. Ik was nieuwsgierig en heb meteen gekeken op hun website. Ik was enthousiast en heb gelijk een sollicitatiebrief opgestuurd”.
Wij kijken uit naar je komst!
Welkom Job Forrer

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer