Welkom Joeri Ursem

Publicatiedatum 21 december 2022

Hoi allemaal! Mijn naam is Joeri Ursem en begin december ben ik gestart bij BaanBereik.

Via instagram heb ik een vacature gezien van BaanBereik, waarbij er werd gezocht naar een medewerker Marketing & Communicatie. "BaanBereik ken ik al langer, vanwege verschillende promotie- en sponsoracties. Met deze vacature werd mijn interesse gewekt en heb ik gesolliciteerd."

Nu heb ik deze mooie taak op me genomen en dat bevalt mij goed! Mijn nieuwe rol is afwisselend wat het zeker uitdagend en leuk maakt. Dit komt mede doordat BaanBereik vele vacatures heeft die ik op een leuke en originele manier onder de aandacht mag brengen. Daarnaast is BaanBereik graag aanwezig bij verschillende evenementen en organiseert BaanBereik graag zelf ook evenementen.

Zo viel ik als het ware met mijn neus in de boter doordat ik in mijn eerste week al een kerstborrel met klanten en medewerkers mocht ervaren. Het was een geslaagd feest en ik heb al gelijk mijn collega’s goed leren kennen. Na de borrel hebben we natuurlijk de foto’s die op de website geplaatst moeten worden. Kortom er valt genoeg voor mij te doen en iedere dag leer ik weer iets nieuws.

Joeri, we wensen je veel werkplezier en succes toe!

Welkom Joeri Ursem

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

BaanBereik Zomerborrel 2024

Publicatiedatum 17 juni 2024
Wij nodigen jullie uit om samen de warme dagen in te luiden. Kom je ook naar de BaanBereik Zomerborrel op vrijdag 5 juli vanaf 16.00?
Lees meer

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer