Over ons

Welkom Joeri Ursem

Publicatiedatum 21 december 2022

Hoi allemaal! Mijn naam is Joeri Ursem en begin december ben ik gestart bij BaanBereik.

Via instagram heb ik een vacature gezien van BaanBereik, waarbij er werd gezocht naar een medewerker Marketing & Communicatie. "BaanBereik ken ik al langer, vanwege verschillende promotie- en sponsoracties. Met deze vacature werd mijn interesse gewekt en heb ik gesolliciteerd."

Nu heb ik deze mooie taak op me genomen en dat bevalt mij goed! Mijn nieuwe rol is afwisselend wat het zeker uitdagend en leuk maakt. Dit komt mede doordat BaanBereik vele vacatures heeft die ik op een leuke en originele manier onder de aandacht mag brengen. Daarnaast is BaanBereik graag aanwezig bij verschillende evenementen en organiseert BaanBereik graag zelf ook evenementen.

Zo viel ik als het ware met mijn neus in de boter doordat ik in mijn eerste week al een kerstborrel met klanten en medewerkers mocht ervaren. Het was een geslaagd feest en ik heb al gelijk mijn collega’s goed leren kennen. Na de borrel hebben we natuurlijk de foto’s die op de website geplaatst moeten worden. Kortom er valt genoeg voor mij te doen en iedere dag leer ik weer iets nieuws.

Joeri, we wensen je veel werkplezier en succes toe!

Welkom Joeri Ursem

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Inschrijving open dag

Publicatiedatum 24 mei 2023
Ontdek de betoverende wereld van superjachten en innovatieve 3D-engineeringtools op de open dag!
Lees meer

Onze nieuwe stagiairs in Heerhugowaard

Publicatiedatum 8 mei 2023
Wij verwelkomen vandaag 2 nieuwe stagiairs in ons team in Heerhugowaard! Ben jij benieuwd wie ze zijn? Lees dan snel verder.
Lees meer

Onze nieuwe stagiairs in Zwaag

Publicatiedatum 8 mei 2023
Wij verwelkomen vandaag 2 nieuwe stagiairs in ons team in Zwaag! Ben jij benieuwd wie ze zijn? Lees dan snel verder.
Lees meer