Welkom Joeri Ursem

Publicatiedatum 21 december 2022

Hoi allemaal! Mijn naam is Joeri Ursem en begin december ben ik gestart bij BaanBereik.

Via instagram heb ik een vacature gezien van BaanBereik, waarbij er werd gezocht naar een medewerker Marketing & Communicatie. "BaanBereik ken ik al langer, vanwege verschillende promotie- en sponsoracties. Met deze vacature werd mijn interesse gewekt en heb ik gesolliciteerd."

Nu heb ik deze mooie taak op me genomen en dat bevalt mij goed! Mijn nieuwe rol is afwisselend wat het zeker uitdagend en leuk maakt. Dit komt mede doordat BaanBereik vele vacatures heeft die ik op een leuke en originele manier onder de aandacht mag brengen. Daarnaast is BaanBereik graag aanwezig bij verschillende evenementen en organiseert BaanBereik graag zelf ook evenementen.

Zo viel ik als het ware met mijn neus in de boter doordat ik in mijn eerste week al een kerstborrel met klanten en medewerkers mocht ervaren. Het was een geslaagd feest en ik heb al gelijk mijn collega’s goed leren kennen. Na de borrel hebben we natuurlijk de foto’s die op de website geplaatst moeten worden. Kortom er valt genoeg voor mij te doen en iedere dag leer ik weer iets nieuws.

Joeri, we wensen je veel werkplezier en succes toe!

Welkom Joeri Ursem

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Lex Boekweit van Unit Catering

Publicatiedatum 1 maart 2024
Ongeveer 15 jaar geleden kwam Lex voor het eerst in aanraking met BaanBereik, en nu, anderhalf decennium later, bloeit de samenwerking nog steeds waardevol en succesvol. Lex licht toe: "Voor ons intensieve project in Keukenhof hebben we de juiste mensen nodig, en BaanBereik heeft die precies voor ons weten te vinden." Nieuwsgierig naar het volledige interview? Lees snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen– BaanBereik

Publicatiedatum 28 februari 2024
Hoewel onze deuren altijd openstaan, benadrukken we dit extra tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen in de week van 18 tot 22 maart. Dit is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met Westfriese ondernemingen. Want persoonlijk contact werkt altijd nog het beste! Meld je aan en kom bij ons binnen.
Lees meer

Interview met Mark Vijn, producent van de musical 'Je, Anne'

Publicatiedatum 23 februari 2024
Wat een eer! Dit jaar maakt Mark Vijn van MarkVijn Theaterproducties voor het eerst deel uit van het bestuur van het WestFries Ondernemersgala. Als producent voegt hij met zijn creativiteit een prachtige dimensie toe. Maandag gaat de voorstelling 'Je, Anne' in première, en dat gaat kippenvelmomenten opleveren. Benieuwd naar zijn verhaal over de musical en zijn succes? Lees dan snel verder!
Lees meer