Welkom Joeri Ursem

Publicatiedatum 21 december 2022

Hoi allemaal! Mijn naam is Joeri Ursem en begin december ben ik gestart bij BaanBereik.

Via instagram heb ik een vacature gezien van BaanBereik, waarbij er werd gezocht naar een medewerker Marketing & Communicatie. "BaanBereik ken ik al langer, vanwege verschillende promotie- en sponsoracties. Met deze vacature werd mijn interesse gewekt en heb ik gesolliciteerd."

Nu heb ik deze mooie taak op me genomen en dat bevalt mij goed! Mijn nieuwe rol is afwisselend wat het zeker uitdagend en leuk maakt. Dit komt mede doordat BaanBereik vele vacatures heeft die ik op een leuke en originele manier onder de aandacht mag brengen. Daarnaast is BaanBereik graag aanwezig bij verschillende evenementen en organiseert BaanBereik graag zelf ook evenementen.

Zo viel ik als het ware met mijn neus in de boter doordat ik in mijn eerste week al een kerstborrel met klanten en medewerkers mocht ervaren. Het was een geslaagd feest en ik heb al gelijk mijn collega’s goed leren kennen. Na de borrel hebben we natuurlijk de foto’s die op de website geplaatst moeten worden. Kortom er valt genoeg voor mij te doen en iedere dag leer ik weer iets nieuws.

Joeri, we wensen je veel werkplezier en succes toe!

Welkom Joeri Ursem

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Jari's succesverhaal: Van werken op de Zomerborrel naar Magazijnmedewerker met BaanBereik

Publicatiedatum 27 juli 2024
Van werken op de BaanBereik Zomerborrel tot een vakantiebaan als Magazijnmedewerker bij Bercomex... Lees in de blog het succesverhaal van Jari.
Lees meer

Michelle en Freek vieren hun jubilea bij BaanBereik!

Publicatiedatum 24 juli 2024
Bij BaanBereik vieren we twee bijzondere mijlpalen: Michelle is 5 jaar in dienst en Freek zelfs al 10 jaar! In ons nieuwste blog delen ze hun ervaringen en vertellen ze wat hun tijd bij BaanBereik zo speciaal maakt. Lees verder om meer te weten te komen over hun persoonlijke verhalen.
Lees meer

Bijverdienen in de zomervakantie: Ontdek de mogelijkheden bij BaanBereik

Publicatiedatum 23 juli 2024
De zomervakantie is het ideale moment om een leuke bijbaan te vinden. Of je nu extra geld wilt verdienen, nieuwe vaardigheden wilt leren, of gewoon actief wilt blijven, vakantiewerk biedt talloze voordelen. Lees verder om te ontdekken welke vakantiebanen BaanBereik voor jou in petto heeft en hoe wij je kunnen helpen de perfecte bijverdienste deze zomer te vinden.
Lees meer