Over ons

Welkom Joeri Ursem

Publicatiedatum 21 december 2022

Hoi allemaal! Mijn naam is Joeri Ursem en begin december ben ik gestart bij BaanBereik.

Via instagram heb ik een vacature gezien van BaanBereik, waarbij er werd gezocht naar een medewerker Marketing & Communicatie. "BaanBereik ken ik al langer, vanwege verschillende promotie- en sponsoracties. Met deze vacature werd mijn interesse gewekt en heb ik gesolliciteerd."

Nu heb ik deze mooie taak op me genomen en dat bevalt mij goed! Mijn nieuwe rol is afwisselend wat het zeker uitdagend en leuk maakt. Dit komt mede doordat BaanBereik vele vacatures heeft die ik op een leuke en originele manier onder de aandacht mag brengen. Daarnaast is BaanBereik graag aanwezig bij verschillende evenementen en organiseert BaanBereik graag zelf ook evenementen.

Zo viel ik als het ware met mijn neus in de boter doordat ik in mijn eerste week al een kerstborrel met klanten en medewerkers mocht ervaren. Het was een geslaagd feest en ik heb al gelijk mijn collega’s goed leren kennen. Na de borrel hebben we natuurlijk de foto’s die op de website geplaatst moeten worden. Kortom er valt genoeg voor mij te doen en iedere dag leer ik weer iets nieuws.

Joeri, we wensen je veel werkplezier en succes toe!

Welkom Joeri Ursem

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview: Tijd voor iets anders

Publicatiedatum 24 januari 2023
Na 16 jaar werkzaam bij haar oude werkgever vond Mandy het tijd voor een nieuwe uitdaging en die heeft Mandy zeker gevonden.
Lees meer

BaanBereik aanwezig bij dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord; Hallo2023!

Publicatiedatum 3 januari 2023
BaanBereik aanwezig bij dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord; Hallo2023! Zien wij u a.s. maandag ook in het AFAS Stadion in Alkmaar? Doe mee met onze winactie en maak kans op een gratis werving- & selectietraject! Graag tot dan, bij dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord; Hallo2023!
Lees meer

Nieuwe kansen voor 2023

Publicatiedatum 29 december 2022
De kerstdagen zijn weer voorbij. Voor velen van ons betekent dit een paar dagen vakantie en opmaken voor een spetterend oud & nieuw. Een goed moment om tot bezinning te komen en na te denken over jouw eigen ambitie. Wat wil jij bereiken in 2023?
Lees meer