Welkom Koen Bleeker

Publicatiedatum 16 februari 2023

Hallo allemaal!

Mijn naam is Koen Bleeker en ik zit in mijn derde jaar van mijn studie Engineering: Technische bedrijfskunde.

Hier bij BaanBereik ga ik mij de komende 20 weken bezig houden met een onderzoek dat gaat over het verbeteren en vernieuwen van de processen van BaanBereik.

Ik hoop dat ik een mooie bijdrage aan BaanBereik kan geven en hier veel kan leren. Ik kijk er dan ook naar uit om met mijn nieuwe collega’s te gaan werken.

Koen, we zijn nu al benieuwd naar je onderzoek. We wensen jou dan ook veel succes maar ook plezier bij BaanBereik.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Secretaresse Dag

Publicatiedatum 18 april 2024
Vandaag zetten wij Tessa in het zonnetje op Nationale Secretaresse dag! Tessa is niet alleen gestart met commerciële taken, maar ondersteunt ook ons commerciële team met zowel administratieve als secretariële taken. Daarom willen we jou graag in het zonnetje zetten en je bedanken voor je inzet! Benieuwd naar Tessa haar verhaal? Lees snel verder!
Lees meer

Hoe gaat het nu met Marissa?

Publicatiedatum 17 april 2024
Marissa is begonnen met haar stage bij BaanBereik als Office Assistent. Nu is Marissa alweer een paar maanden aan het werk. Benieuwd hoe het met haar gaat? Lees dan snel verder!
Lees meer

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer