Welkom Marissa!

Publicatiedatum 20 februari 2024

Hallo allemaal!

Mijn naam is Marissa, ik ben 17 jaar oud en woon momenteel in Obdam met mijn moeder, zusje en broertje. In juli ga ik samenwonen met mijn vriend. Tot eind juni doe ik mijn stage bij de BaanBereik vestiging in Heerhugowaard.

Ik ontdekte Baanbereik via stagemarkt.nl en was meteen geïnteresseerd in het bedrijf. Na het sturen van een mail ben ik hier terechtgekomen. Momenteel volg ik mijn laatste jaar van de opleiding Allround Assistent Business Services aan het Horizon College in Hoorn. Mijn opleiding omvat administratieve werkzaamheden, en bij BaanBereik zal ik me bezighouden met agenda beheer, klanten verwelkomen en zorgen voor een net kantoor. In mijn vrije tijd probeer ik af en toe de sportschool te bezoeken en ga ik graag de stad in.

Ik kijk er enorm naar uit om stage te lopen bij BaanBereik en hoop jullie snel te ontmoeten.

Met vriendelijke groet,

Marissa

Welkom Marissa!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Secretaresse Dag

Publicatiedatum 18 april 2024
Vandaag zetten wij Tessa in het zonnetje op Nationale Secretaresse dag! Tessa is niet alleen gestart met commerciële taken, maar ondersteunt ook ons commerciële team met zowel administratieve als secretariële taken. Daarom willen we jou graag in het zonnetje zetten en je bedanken voor je inzet! Benieuwd naar Tessa haar verhaal? Lees snel verder!
Lees meer

Hoe gaat het nu met Marissa?

Publicatiedatum 17 april 2024
Marissa is begonnen met haar stage bij BaanBereik als Office Assistent. Nu is Marissa alweer een paar maanden aan het werk. Benieuwd hoe het met haar gaat? Lees dan snel verder!
Lees meer

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer