Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024

Mijn naam is Mayra Wokke en ik ben 23 jaar oud. Momenteel woon ik in Heerhugowaard samen met mijn vriend. Hier woon ik net enkele maanden, na een lange verbouwing van 8 maanden. Daarvoor heb ik mijn hele leven in Langedijk gewoond.

Hobby’s van mij zijn naar de sportschool gaan, hier doe ik vooral krachttraining, cardio en pilates. Daarnaast vind ik het erg leuk om naar festivals te gaan, met vrienden afspreken en leuke dingen doen en ook vindt ik het heerlijk om samen met mijn vriend uiteten te gaan, een nachtje weg te gaan of lekker op vakantie te gaan.

Mijn loopbaan kort samengevat:

Ik heb een afgeronde marketing- communicatie opleiding niveau 4 gevolgd aan het Nova College in Haarlem. Tijdens deze opleiding heb ik twee marketingstages gelopen. De eerste stage was bij 786FRIDGE in Alkmaar, een designerwinkel die helaas niet meer bestaat. Hier heb ik verschillende taken gehad zoals websitebeheer, social media beheer, content creëren en een marketing- communicatie vraagstuk in beeld brengen.

Mijn afstudeerstage was bij MyKillerBodyMotivation in Purmerend. Ook hier heb ik een marketing- communicatie vraagstuk in kaart gebracht, maar heb ik ook vele verantwoordelijkheden gehad zoals websitebeheer, social media beheer, content creatie en heb ik de influencer-marketing opgezet.

Na deze opleiding ben ik een hbo-opleiding gestart, namelijk Business Studies. Helaas heb ik deze door persoonlijke redenen niet kunnen afmaken. Ik heb toen een tussenjaar genomen, maar merkte uiteindelijk toch dat ik graag aan het werk wilde in de marketing. Ik ben toen begonnen bij ProductionToGo Benelux, hier heb ik diverse taken zoals websitebeheer, social media beheer/optimalisatie, SEO optimalisatie, e-mailmarketing, content creatie en eventmanagement.

Nu ga ik met veel plezier starten op de marketing- en communicatieafdeling bij BaanBereik. Hierbij ga ik werken op beide vestigingen, Zwaag en Heerhugowaard. 

Mayra, we zijn nu al enorm blij en kijken uit naar een succesvolle en mooie samenwerking. Wil je contact opnemen met Mayra? Mail dan naar mayra@baanbereik.nl, of bel naar 0229 745 010.

Welkom Mayra!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Jari's succesverhaal: Van werken op de Zomerborrel naar Magazijnmedewerker met BaanBereik

Publicatiedatum 27 juli 2024
Van werken op de BaanBereik Zomerborrel tot een vakantiebaan als Magazijnmedewerker bij Bercomex... Lees in de blog het succesverhaal van Jari.
Lees meer

Michelle en Freek vieren hun jubilea bij BaanBereik!

Publicatiedatum 24 juli 2024
Bij BaanBereik vieren we twee bijzondere mijlpalen: Michelle is 5 jaar in dienst en Freek zelfs al 10 jaar! In ons nieuwste blog delen ze hun ervaringen en vertellen ze wat hun tijd bij BaanBereik zo speciaal maakt. Lees verder om meer te weten te komen over hun persoonlijke verhalen.
Lees meer

Bijverdienen in de zomervakantie: Ontdek de mogelijkheden bij BaanBereik

Publicatiedatum 23 juli 2024
De zomervakantie is het ideale moment om een leuke bijbaan te vinden. Of je nu extra geld wilt verdienen, nieuwe vaardigheden wilt leren, of gewoon actief wilt blijven, vakantiewerk biedt talloze voordelen. Lees verder om te ontdekken welke vakantiebanen BaanBereik voor jou in petto heeft en hoe wij je kunnen helpen de perfecte bijverdienste deze zomer te vinden.
Lees meer