Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024

Mijn naam is Mayra Wokke en ik ben 23 jaar oud. Momenteel woon ik in Heerhugowaard samen met mijn vriend. Hier woon ik net enkele maanden, na een lange verbouwing van 8 maanden. Daarvoor heb ik mijn hele leven in Langedijk gewoond.

Hobby’s van mij zijn naar de sportschool gaan, hier doe ik vooral krachttraining, cardio en pilates. Daarnaast vind ik het erg leuk om naar festivals te gaan, met vrienden afspreken en leuke dingen doen en ook vindt ik het heerlijk om samen met mijn vriend uiteten te gaan, een nachtje weg te gaan of lekker op vakantie te gaan.

Mijn loopbaan kort samengevat:

Ik heb een afgeronde marketing- communicatie opleiding niveau 4 gevolgd aan het Nova College in Haarlem. Tijdens deze opleiding heb ik twee marketingstages gelopen. De eerste stage was bij 786FRIDGE in Alkmaar, een designerwinkel die helaas niet meer bestaat. Hier heb ik verschillende taken gehad zoals websitebeheer, social media beheer, content creëren en een marketing- communicatie vraagstuk in beeld brengen.

Mijn afstudeerstage was bij MyKillerBodyMotivation in Purmerend. Ook hier heb ik een marketing- communicatie vraagstuk in kaart gebracht, maar heb ik ook vele verantwoordelijkheden gehad zoals websitebeheer, social media beheer, content creatie en heb ik de influencer-marketing opgezet.

Na deze opleiding ben ik een hbo-opleiding gestart, namelijk Business Studies. Helaas heb ik deze door persoonlijke redenen niet kunnen afmaken. Ik heb toen een tussenjaar genomen, maar merkte uiteindelijk toch dat ik graag aan het werk wilde in de marketing. Ik ben toen begonnen bij ProductionToGo Benelux, hier heb ik diverse taken zoals websitebeheer, social media beheer/optimalisatie, SEO optimalisatie, e-mailmarketing, content creatie en eventmanagement.

Nu ga ik met veel plezier starten op de marketing- en communicatieafdeling bij BaanBereik. Hierbij ga ik werken op beide vestigingen, Zwaag en Heerhugowaard. 

Mayra, we zijn nu al enorm blij en kijken uit naar een succesvolle en mooie samenwerking. Wil je contact opnemen met Mayra? Mail dan naar mayra@baanbereik.nl, of bel naar 0229 745 010.

Welkom Mayra!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer