Welkom Nadine Boiten

Publicatiedatum 6 maart 2023

Hi allemaal. Mijn naam is Nadine Boiten en vandaag ben ik gestart bij BaanBereik.

Vorig jaar december ben ik afgestudeerd voor de opleiding: HBO crossmediale communicatie. Na het behalen van mijn diploma was ik opzoek naar een uitdaging die aansloot op mijn studie. Via LinkedIn kwam ik de algemene vacature medewerker marketing en communicatie tegen. Deze vacature wekte mijn interesse waardoor ik besloot te solliciteren. Binnen no time kreeg ik een belletje van BaanBereik dat ik op gesprek mocht komen. Er werd mij vertelt dat er een passende vacature was en dat zij mij aan het bedrijf gingen voorstellen. Even later bleek deze vacature al vervult te zijn. Jammer, maar helaas en zo ging ik weer verder aan mijn zoektocht.

Wat later belde BaanBereik weer op “Nadine wij zoeken intern een nieuwe werknemer en wij dachten gelijk aan jou, vind je het leuk om weer op gesprek te komen?”. Ik twijfelde geen moment, zeker gezien mijn eerdere positieve ervaringen met BaanBereik. Het bedrijf staat voor persoonlijk contact, plezier en resultaatgericht en dat heb ik tijdens onze gesprekken ook zodanig ervaren.

Met veel plezier maak ik nu deel uit van het team als intercedente en marketing medewerker, een uitdagende en afwisselende functie die bij mij past. Ik kijk er naar uit om mij verder te ontwikkelen binnen BaanBereik en hopelijk elke dag iets bij te leren.

 

 

 

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Lex Boekweit van Unit Catering

Publicatiedatum 1 maart 2024
Ongeveer 15 jaar geleden kwam Lex voor het eerst in aanraking met BaanBereik, en nu, anderhalf decennium later, bloeit de samenwerking nog steeds waardevol en succesvol. Lex licht toe: "Voor ons intensieve project in Keukenhof hebben we de juiste mensen nodig, en BaanBereik heeft die precies voor ons weten te vinden." Nieuwsgierig naar het volledige interview? Lees snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen– BaanBereik

Publicatiedatum 28 februari 2024
Hoewel onze deuren altijd openstaan, benadrukken we dit extra tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen in de week van 18 tot 22 maart. Dit is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met Westfriese ondernemingen. Want persoonlijk contact werkt altijd nog het beste! Meld je aan en kom bij ons binnen.
Lees meer

Interview met Mark Vijn, producent van de musical 'Je, Anne'

Publicatiedatum 23 februari 2024
Wat een eer! Dit jaar maakt Mark Vijn van MarkVijn Theaterproducties voor het eerst deel uit van het bestuur van het WestFries Ondernemersgala. Als producent voegt hij met zijn creativiteit een prachtige dimensie toe. Maandag gaat de voorstelling 'Je, Anne' in première, en dat gaat kippenvelmomenten opleveren. Benieuwd naar zijn verhaal over de musical en zijn succes? Lees dan snel verder!
Lees meer