Over ons

Welkom Nadine Boiten

Publicatiedatum 6 maart 2023

Hi allemaal. Mijn naam is Nadine Boiten en vandaag ben ik gestart bij BaanBereik.

Vorig jaar december ben ik afgestudeerd voor de opleiding: HBO crossmediale communicatie. Na het behalen van mijn diploma was ik opzoek naar een uitdaging die aansloot op mijn studie. Via LinkedIn kwam ik de algemene vacature medewerker marketing en communicatie tegen. Deze vacature wekte mijn interesse waardoor ik besloot te solliciteren. Binnen no time kreeg ik een belletje van BaanBereik dat ik op gesprek mocht komen. Er werd mij vertelt dat er een passende vacature was en dat zij mij aan het bedrijf gingen voorstellen. Even later bleek deze vacature al vervult te zijn. Jammer, maar helaas en zo ging ik weer verder aan mijn zoektocht.

Wat later belde BaanBereik weer op “Nadine wij zoeken intern een nieuwe werknemer en wij dachten gelijk aan jou, vind je het leuk om weer op gesprek te komen?”. Ik twijfelde geen moment, zeker gezien mijn eerdere positieve ervaringen met BaanBereik. Het bedrijf staat voor persoonlijk contact, plezier en resultaatgericht en dat heb ik tijdens onze gesprekken ook zodanig ervaren.

Met veel plezier maak ik nu deel uit van het team als intercedente en marketing medewerker, een uitdagende en afwisselende functie die bij mij past. Ik kijk er naar uit om mij verder te ontwikkelen binnen BaanBereik en hopelijk elke dag iets bij te leren.

 

 

 

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

De Week van het Werkgeluk

Publicatiedatum 28 september 2023
Laten we samen ontdekken wat deze week inhoudt en hoe je een gelukkiger werkleven kunt opbouwen, of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, kantoorwerk wilt, werk zoekt, vacatures bekijkt, solliciteert, je salaris wilt verbeteren of simpelweg meer werkplezier wilt ervaren.
Lees meer

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer

Gefeliciteerd met je nieuwe baan, Abubacarr!

Publicatiedatum 21 september 2023
Ontdek het succesverhaal van Abubacarr: van zoektocht naar de ideale baan in de foodsector tot een getekend contract als Allround Monteur bij onze gewaardeerde opdrachtgever. Laat je inspireren en vind ook jouw perfecte carrière match met onze ondersteuning!
Lees meer