Welkom Nadine Boiten

Publicatiedatum 6 maart 2023

Hi allemaal. Mijn naam is Nadine Boiten en vandaag ben ik gestart bij BaanBereik.

Vorig jaar december ben ik afgestudeerd voor de opleiding: HBO crossmediale communicatie. Na het behalen van mijn diploma was ik opzoek naar een uitdaging die aansloot op mijn studie. Via LinkedIn kwam ik de algemene vacature medewerker marketing en communicatie tegen. Deze vacature wekte mijn interesse waardoor ik besloot te solliciteren. Binnen no time kreeg ik een belletje van BaanBereik dat ik op gesprek mocht komen. Er werd mij vertelt dat er een passende vacature was en dat zij mij aan het bedrijf gingen voorstellen. Even later bleek deze vacature al vervult te zijn. Jammer, maar helaas en zo ging ik weer verder aan mijn zoektocht.

Wat later belde BaanBereik weer op “Nadine wij zoeken intern een nieuwe werknemer en wij dachten gelijk aan jou, vind je het leuk om weer op gesprek te komen?”. Ik twijfelde geen moment, zeker gezien mijn eerdere positieve ervaringen met BaanBereik. Het bedrijf staat voor persoonlijk contact, plezier en resultaatgericht en dat heb ik tijdens onze gesprekken ook zodanig ervaren.

Met veel plezier maak ik nu deel uit van het team als intercedente en marketing medewerker, een uitdagende en afwisselende functie die bij mij past. Ik kijk er naar uit om mij verder te ontwikkelen binnen BaanBereik en hopelijk elke dag iets bij te leren.

 

 

 

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Terugblik op de BaanBereik Zomerborrel 2024

Publicatiedatum 8 juli 2024
De BaanBereik Zomerborrel was een groot succes. Wij kijken terug op een geslaagde dag. Lees onze ervaring en bekijk de foto's.
Lees meer

Beleef de zomer: werk op festivals met BaanBereik!

Publicatiedatum 5 juli 2024
De sfeer van de zomer proeven en geld verdienen op de leukste festivals? Bij ons kan het! Lees meer over flexibel werk, gezellige teams en een onvergetelijke ervaring. We delen het succesverhaal van Carly, die al jaren op verschillende evenementen en festivals voor ons werkt.
Lees meer

BaanBereik is trotse partner van Hoorn Zingt Hollands

Publicatiedatum 24 juni 2024
BaanBereik is trotse partner van Hoorn Zingt Hollands.
Lees meer