Welkom Nadine Boiten

Publicatiedatum 6 maart 2023

Hi allemaal. Mijn naam is Nadine Boiten en vandaag ben ik gestart bij BaanBereik.

Vorig jaar december ben ik afgestudeerd voor de opleiding: HBO crossmediale communicatie. Na het behalen van mijn diploma was ik opzoek naar een uitdaging die aansloot op mijn studie. Via LinkedIn kwam ik de algemene vacature medewerker marketing en communicatie tegen. Deze vacature wekte mijn interesse waardoor ik besloot te solliciteren. Binnen no time kreeg ik een belletje van BaanBereik dat ik op gesprek mocht komen. Er werd mij vertelt dat er een passende vacature was en dat zij mij aan het bedrijf gingen voorstellen. Even later bleek deze vacature al vervult te zijn. Jammer, maar helaas en zo ging ik weer verder aan mijn zoektocht.

Wat later belde BaanBereik weer op “Nadine wij zoeken intern een nieuwe werknemer en wij dachten gelijk aan jou, vind je het leuk om weer op gesprek te komen?”. Ik twijfelde geen moment, zeker gezien mijn eerdere positieve ervaringen met BaanBereik. Het bedrijf staat voor persoonlijk contact, plezier en resultaatgericht en dat heb ik tijdens onze gesprekken ook zodanig ervaren.

Met veel plezier maak ik nu deel uit van het team als intercedente en marketing medewerker, een uitdagende en afwisselende functie die bij mij past. Ik kijk er naar uit om mij verder te ontwikkelen binnen BaanBereik en hopelijk elke dag iets bij te leren.

 

 

 

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Jari's succesverhaal: Van werken op de Zomerborrel naar Magazijnmedewerker met BaanBereik

Publicatiedatum 27 juli 2024
Van werken op de BaanBereik Zomerborrel tot een vakantiebaan als Magazijnmedewerker bij Bercomex... Lees in de blog het succesverhaal van Jari.
Lees meer

Michelle en Freek vieren hun jubilea bij BaanBereik!

Publicatiedatum 24 juli 2024
Bij BaanBereik vieren we twee bijzondere mijlpalen: Michelle is 5 jaar in dienst en Freek zelfs al 10 jaar! In ons nieuwste blog delen ze hun ervaringen en vertellen ze wat hun tijd bij BaanBereik zo speciaal maakt. Lees verder om meer te weten te komen over hun persoonlijke verhalen.
Lees meer

Bijverdienen in de zomervakantie: Ontdek de mogelijkheden bij BaanBereik

Publicatiedatum 23 juli 2024
De zomervakantie is het ideale moment om een leuke bijbaan te vinden. Of je nu extra geld wilt verdienen, nieuwe vaardigheden wilt leren, of gewoon actief wilt blijven, vakantiewerk biedt talloze voordelen. Lees verder om te ontdekken welke vakantiebanen BaanBereik voor jou in petto heeft en hoe wij je kunnen helpen de perfecte bijverdienste deze zomer te vinden.
Lees meer