Welkom Nadine Boiten

Publicatiedatum 6 maart 2023

Hi allemaal. Mijn naam is Nadine Boiten en vandaag ben ik gestart bij BaanBereik.

Vorig jaar december ben ik afgestudeerd voor de opleiding: HBO crossmediale communicatie. Na het behalen van mijn diploma was ik opzoek naar een uitdaging die aansloot op mijn studie. Via LinkedIn kwam ik de algemene vacature medewerker marketing en communicatie tegen. Deze vacature wekte mijn interesse waardoor ik besloot te solliciteren. Binnen no time kreeg ik een belletje van BaanBereik dat ik op gesprek mocht komen. Er werd mij vertelt dat er een passende vacature was en dat zij mij aan het bedrijf gingen voorstellen. Even later bleek deze vacature al vervult te zijn. Jammer, maar helaas en zo ging ik weer verder aan mijn zoektocht.

Wat later belde BaanBereik weer op “Nadine wij zoeken intern een nieuwe werknemer en wij dachten gelijk aan jou, vind je het leuk om weer op gesprek te komen?”. Ik twijfelde geen moment, zeker gezien mijn eerdere positieve ervaringen met BaanBereik. Het bedrijf staat voor persoonlijk contact, plezier en resultaatgericht en dat heb ik tijdens onze gesprekken ook zodanig ervaren.

Met veel plezier maak ik nu deel uit van het team als intercedente en marketing medewerker, een uitdagende en afwisselende functie die bij mij past. Ik kijk er naar uit om mij verder te ontwikkelen binnen BaanBereik en hopelijk elke dag iets bij te leren.

 

 

 

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Het succesverhaal van Eline

Publicatiedatum 23 april 2024
Vorig jaar was Eline op zoek naar een leuke baan in de evenementenwereld en ontdekte zij BaanBereik. Met een scherp oog voor kansen vond ze een verleidelijke vacature. Haar eerste avontuur vond plaats tijdens het festival Live in Hoorn. Benieuwd naar haar hele verhaal? Lees snel verder!
Lees meer

Hoe gaat het nu met Marissa?

Publicatiedatum 17 april 2024
Marissa is begonnen met haar stage bij BaanBereik als Office Assistent. Nu is Marissa alweer een paar maanden aan het werk. Benieuwd hoe het met haar gaat? Lees dan snel verder!
Lees meer

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer