Welkom Nathan!

Publicatiedatum 5 juli 2023

Hallo daar! Ik ben Nathan Kasmani, een 19-jarige inwoner van Hoorn. Na mijn tijd op het Oscar Romero middelbare school, koos ik ervoor om Servicedeskmedewerker te studeren. Maar na twee jaar besefte ik dat dit niet de juiste opleiding voor mij was. Momenteel volg ik een brede basisopleiding aan het Horizon College in Hoorn, en volgend jaar zal ik overstappen naar Marketing & Communicatie, omdat mijn interesse daar ligt.

Ik kijk enorm uit naar mijn stage bij BaanBereik. Ik verwacht veel te leren over social media en websitebeheer, en ik hoop het team zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen.

In mijn vrije tijd richt ik me voornamelijk op voetbal en werk. Samen met mijn mede Marketing-stagiaire, Moreno, ben ik jeugdtrainer bij zaalvoetbalclub Hovocubo.

Ik kan niet wachten om nieuwe ervaringen op te doen en mijn vaardigheden te ontwikkelen. Laten we er samen een geweldige stageperiode van maken!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer