Welkom Nathan!

Publicatiedatum 5 juli 2023

Hallo daar! Ik ben Nathan Kasmani, een 19-jarige inwoner van Hoorn. Na mijn tijd op het Oscar Romero middelbare school, koos ik ervoor om Servicedeskmedewerker te studeren. Maar na twee jaar besefte ik dat dit niet de juiste opleiding voor mij was. Momenteel volg ik een brede basisopleiding aan het Horizon College in Hoorn, en volgend jaar zal ik overstappen naar Marketing & Communicatie, omdat mijn interesse daar ligt.

Ik kijk enorm uit naar mijn stage bij BaanBereik. Ik verwacht veel te leren over social media en websitebeheer, en ik hoop het team zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen.

In mijn vrije tijd richt ik me voornamelijk op voetbal en werk. Samen met mijn mede Marketing-stagiaire, Moreno, ben ik jeugdtrainer bij zaalvoetbalclub Hovocubo.

Ik kan niet wachten om nieuwe ervaringen op te doen en mijn vaardigheden te ontwikkelen. Laten we er samen een geweldige stageperiode van maken!

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Lex Boekweit van Unit Catering

Publicatiedatum 1 maart 2024
Ongeveer 15 jaar geleden kwam Lex voor het eerst in aanraking met BaanBereik, en nu, anderhalf decennium later, bloeit de samenwerking nog steeds waardevol en succesvol. Lex licht toe: "Voor ons intensieve project in Keukenhof hebben we de juiste mensen nodig, en BaanBereik heeft die precies voor ons weten te vinden." Nieuwsgierig naar het volledige interview? Lees snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen– BaanBereik

Publicatiedatum 28 februari 2024
Hoewel onze deuren altijd openstaan, benadrukken we dit extra tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen in de week van 18 tot 22 maart. Dit is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met Westfriese ondernemingen. Want persoonlijk contact werkt altijd nog het beste! Meld je aan en kom bij ons binnen.
Lees meer

Interview met Mark Vijn, producent van de musical 'Je, Anne'

Publicatiedatum 23 februari 2024
Wat een eer! Dit jaar maakt Mark Vijn van MarkVijn Theaterproducties voor het eerst deel uit van het bestuur van het WestFries Ondernemersgala. Als producent voegt hij met zijn creativiteit een prachtige dimensie toe. Maandag gaat de voorstelling 'Je, Anne' in première, en dat gaat kippenvelmomenten opleveren. Benieuwd naar zijn verhaal over de musical en zijn succes? Lees dan snel verder!
Lees meer