Over ons

Welkom Nathan!

Publicatiedatum 5 juli 2023

Hallo daar! Ik ben Nathan Kasmani, een 19-jarige inwoner van Hoorn. Na mijn tijd op het Oscar Romero middelbare school, koos ik ervoor om Servicedeskmedewerker te studeren. Maar na twee jaar besefte ik dat dit niet de juiste opleiding voor mij was. Momenteel volg ik een brede basisopleiding aan het Horizon College in Hoorn, en volgend jaar zal ik overstappen naar Marketing & Communicatie, omdat mijn interesse daar ligt.

Ik kijk enorm uit naar mijn stage bij BaanBereik. Ik verwacht veel te leren over social media en websitebeheer, en ik hoop het team zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen.

In mijn vrije tijd richt ik me voornamelijk op voetbal en werk. Samen met mijn mede Marketing-stagiaire, Moreno, ben ik jeugdtrainer bij zaalvoetbalclub Hovocubo.

Ik kan niet wachten om nieuwe ervaringen op te doen en mijn vaardigheden te ontwikkelen. Laten we er samen een geweldige stageperiode van maken!

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Werkgeluk als ICT Consultant

Publicatiedatum 29 september 2023
Hoe zorg ik ervoor dat ik dagelijks gelukkig aan het werk ben? Elke dag heb ik te maken met nieuwe ontwikkelingen en uitdagende vraagstukken van collega's. Door het geven van de juiste ondersteuning ga ik met een glimlach elke dag weer naar huis.
Lees meer

De Week van het Werkgeluk

Publicatiedatum 28 september 2023
Laten we samen ontdekken wat deze week inhoudt en hoe je een gelukkiger werkleven kunt opbouwen, of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, kantoorwerk wilt, werk zoekt, vacatures bekijkt, solliciteert, je salaris wilt verbeteren of simpelweg meer werkplezier wilt ervaren.
Lees meer

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer