Welkom nieuwe stagiaires!

Publicatiedatum 8 februari 2023

Marena

Hallo allemaal. Maandag ben ik begonnen aan mijn stage bij BaanBereik, ik zal tot eind juni 4 dagen aan de slag gaan met social media, het schrijven van teksten en ondersteunen waar collega Joeri mij nodig heeft.

Op dit moment zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding Marketing en Communicatie op het Horizon College in Hoorn. Ik ben benieuwd wat ik de komende half jaar ga leren, maar na de eerste dagen weet ik dat het hier in ieder geval gezellig en leerzaam gaat worden.

 

Luna

Deze week ben ik begonnen als stagiaire Management Assistent bij BaanBereik in Zwaag. Ik zal hier de aankomende 20 weken van maandag tot en met vrijdag aanwezig zijn. Momenteel volg ik de opleiding Management Assistent op het Horizon College en zit ik in mijn laatste schooljaar. Ik hoop nog veel te leren en ik kijk er naar uit om hier het komende halfjaar te zijn!

 

Roos

Hoi! Mijn naam is Roos Koenis en ik volg de opleiding Allround Assistent Business Service op het Horizon College in Hoorn. Op dit moment zit ik in mijn tweede leerjaar. Een jaar geleden heb ik voor een snuffelstage een dag bij BaanBereik meegelopen. Dit vond ik een leuke ervaring en daarom wilde ik ook graag hier mijn stage gaan doen. Het wordt een korte stage omdat ik na 10 weken een vervolgstage heb in het buitenland, en daarom ben ik ook van plan om er het maximale uit te halen. Dat gaat hier zeker goedkomen.

Welkom nieuwe stagiaires!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Terugblik op de BaanBereik Zomerborrel 2024

Publicatiedatum 8 juli 2024
De BaanBereik Zomerborrel was een groot succes. Wij kijken terug op een geslaagde dag. Lees onze ervaring en bekijk de foto's.
Lees meer

Beleef de zomer: werk op festivals met BaanBereik!

Publicatiedatum 5 juli 2024
De sfeer van de zomer proeven en geld verdienen op de leukste festivals? Bij ons kan het! Lees meer over flexibel werk, gezellige teams en een onvergetelijke ervaring. We delen het succesverhaal van Carly, die al jaren op verschillende evenementen en festivals voor ons werkt.
Lees meer

BaanBereik is trotse partner van Hoorn Zingt Hollands

Publicatiedatum 24 juni 2024
BaanBereik is trotse partner van Hoorn Zingt Hollands.
Lees meer