Over ons

Welkom nieuwe stagiaires!

Publicatiedatum 8 februari 2023

Marena

Hallo allemaal. Maandag ben ik begonnen aan mijn stage bij BaanBereik, ik zal tot eind juni 4 dagen aan de slag gaan met social media, het schrijven van teksten en ondersteunen waar collega Joeri mij nodig heeft.

Op dit moment zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding Marketing en Communicatie op het Horizon College in Hoorn. Ik ben benieuwd wat ik de komende half jaar ga leren, maar na de eerste dagen weet ik dat het hier in ieder geval gezellig en leerzaam gaat worden.

 

Luna

Deze week ben ik begonnen als stagiaire Management Assistent bij BaanBereik in Zwaag. Ik zal hier de aankomende 20 weken van maandag tot en met vrijdag aanwezig zijn. Momenteel volg ik de opleiding Management Assistent op het Horizon College en zit ik in mijn laatste schooljaar. Ik hoop nog veel te leren en ik kijk er naar uit om hier het komende halfjaar te zijn!

 

Roos

Hoi! Mijn naam is Roos Koenis en ik volg de opleiding Allround Assistent Business Service op het Horizon College in Hoorn. Op dit moment zit ik in mijn tweede leerjaar. Een jaar geleden heb ik voor een snuffelstage een dag bij BaanBereik meegelopen. Dit vond ik een leuke ervaring en daarom wilde ik ook graag hier mijn stage gaan doen. Het wordt een korte stage omdat ik na 10 weken een vervolgstage heb in het buitenland, en daarom ben ik ook van plan om er het maximale uit te halen. Dat gaat hier zeker goedkomen.

Welkom nieuwe stagiaires!

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

De Week van het Werkgeluk

Publicatiedatum 28 september 2023
Laten we samen ontdekken wat deze week inhoudt en hoe je een gelukkiger werkleven kunt opbouwen, of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, kantoorwerk wilt, werk zoekt, vacatures bekijkt, solliciteert, je salaris wilt verbeteren of simpelweg meer werkplezier wilt ervaren.
Lees meer

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer

Gefeliciteerd met je nieuwe baan, Abubacarr!

Publicatiedatum 21 september 2023
Ontdek het succesverhaal van Abubacarr: van zoektocht naar de ideale baan in de foodsector tot een getekend contract als Allround Monteur bij onze gewaardeerde opdrachtgever. Laat je inspireren en vind ook jouw perfecte carrière match met onze ondersteuning!
Lees meer