Welkom nieuwe stagiaires!

Publicatiedatum 8 februari 2023

Marena

Hallo allemaal. Maandag ben ik begonnen aan mijn stage bij BaanBereik, ik zal tot eind juni 4 dagen aan de slag gaan met social media, het schrijven van teksten en ondersteunen waar collega Joeri mij nodig heeft.

Op dit moment zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding Marketing en Communicatie op het Horizon College in Hoorn. Ik ben benieuwd wat ik de komende half jaar ga leren, maar na de eerste dagen weet ik dat het hier in ieder geval gezellig en leerzaam gaat worden.

 

Luna

Deze week ben ik begonnen als stagiaire Management Assistent bij BaanBereik in Zwaag. Ik zal hier de aankomende 20 weken van maandag tot en met vrijdag aanwezig zijn. Momenteel volg ik de opleiding Management Assistent op het Horizon College en zit ik in mijn laatste schooljaar. Ik hoop nog veel te leren en ik kijk er naar uit om hier het komende halfjaar te zijn!

 

Roos

Hoi! Mijn naam is Roos Koenis en ik volg de opleiding Allround Assistent Business Service op het Horizon College in Hoorn. Op dit moment zit ik in mijn tweede leerjaar. Een jaar geleden heb ik voor een snuffelstage een dag bij BaanBereik meegelopen. Dit vond ik een leuke ervaring en daarom wilde ik ook graag hier mijn stage gaan doen. Het wordt een korte stage omdat ik na 10 weken een vervolgstage heb in het buitenland, en daarom ben ik ook van plan om er het maximale uit te halen. Dat gaat hier zeker goedkomen.

Welkom nieuwe stagiaires!

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Lex Boekweit van Unit Catering

Publicatiedatum 1 maart 2024
Ongeveer 15 jaar geleden kwam Lex voor het eerst in aanraking met BaanBereik, en nu, anderhalf decennium later, bloeit de samenwerking nog steeds waardevol en succesvol. Lex licht toe: "Voor ons intensieve project in Keukenhof hebben we de juiste mensen nodig, en BaanBereik heeft die precies voor ons weten te vinden." Nieuwsgierig naar het volledige interview? Lees snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen– BaanBereik

Publicatiedatum 28 februari 2024
Hoewel onze deuren altijd openstaan, benadrukken we dit extra tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen in de week van 18 tot 22 maart. Dit is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met Westfriese ondernemingen. Want persoonlijk contact werkt altijd nog het beste! Meld je aan en kom bij ons binnen.
Lees meer

Interview met Mark Vijn, producent van de musical 'Je, Anne'

Publicatiedatum 23 februari 2024
Wat een eer! Dit jaar maakt Mark Vijn van MarkVijn Theaterproducties voor het eerst deel uit van het bestuur van het WestFries Ondernemersgala. Als producent voegt hij met zijn creativiteit een prachtige dimensie toe. Maandag gaat de voorstelling 'Je, Anne' in première, en dat gaat kippenvelmomenten opleveren. Benieuwd naar zijn verhaal over de musical en zijn succes? Lees dan snel verder!
Lees meer