Over ons

Welkom nieuwe stagiaires!

Publicatiedatum 8 februari 2023

Marena

Hallo allemaal. Maandag ben ik begonnen aan mijn stage bij BaanBereik, ik zal tot eind juni 4 dagen aan de slag gaan met social media, het schrijven van teksten en ondersteunen waar collega Joeri mij nodig heeft.

Op dit moment zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding Marketing en Communicatie op het Horizon College in Hoorn. Ik ben benieuwd wat ik de komende half jaar ga leren, maar na de eerste dagen weet ik dat het hier in ieder geval gezellig en leerzaam gaat worden.

 

Luna

Deze week ben ik begonnen als stagiaire Management Assistent bij BaanBereik in Zwaag. Ik zal hier de aankomende 20 weken van maandag tot en met vrijdag aanwezig zijn. Momenteel volg ik de opleiding Management Assistent op het Horizon College en zit ik in mijn laatste schooljaar. Ik hoop nog veel te leren en ik kijk er naar uit om hier het komende halfjaar te zijn!

 

Roos

Hoi! Mijn naam is Roos Koenis en ik volg de opleiding Allround Assistent Business Service op het Horizon College in Hoorn. Op dit moment zit ik in mijn tweede leerjaar. Een jaar geleden heb ik voor een snuffelstage een dag bij BaanBereik meegelopen. Dit vond ik een leuke ervaring en daarom wilde ik ook graag hier mijn stage gaan doen. Het wordt een korte stage omdat ik na 10 weken een vervolgstage heb in het buitenland, en daarom ben ik ook van plan om er het maximale uit te halen. Dat gaat hier zeker goedkomen.

Welkom nieuwe stagiaires!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

5 tips voor een sollicitatiegesprek

Publicatiedatum 6 maart 2023
Ben jij opzoek naar een nieuwe baan, maar kun je wat hulp gebruiken met solliciteren? Speciaal voor jou hebben wij 5 handige tips verzameld om je goed voor te bereiden op een sollicitatiegesprek.
Lees meer

Welkom Nadine Boiten

Publicatiedatum 6 maart 2023
Vandaag mochten wij Nadine Boiten in ons team verwelkomen, Nadine gaat aan de slag als intercedente en marketing medewerkster. Wil jij meer over Nadine weten? Lees dan snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2023

Publicatiedatum 22 februari 2023
Lees meer