Welkom Salaheddine!

Publicatiedatum 30 januari 2024

Hallo allemaal!

Mijn naam is Salaheddine Snijders, een 21-jarige student uit Grootebroek. Momenteel ben ik een vierdejaars student aan de Hogeschool Inholland in Alkmaar. Ik studeer Business Studies met een minor in ondernemen. Het is mijn droom om een succesvolle eigen onderneming te starten, maar voor nu focus ik mij op mijn nieuwe stage bij BaanBereik.

Ik kijk er enorm naar uit om mijn afstudeerstage te doen bij BaanBereik. Mijn scriptie gaat zich focussen op het opleidingsplan van de medewerkers. Het doel is dat alle nieuwe medewerkers bij BaanBereik hun werk nog beter kunnen doen op het moment dat zij starten.

In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk bezig met fitness en mijn vrienden. Ik sport 5 dagen in de week en ik ben zeker niet vies van een feestje.

Ik kan niet wachten om nieuwe ervaringen op te doen en om BaanBereik nog beter te maken met mijn hulp. Laten we er een mooie stageperiode van maken!

Wil je graag contact opnemen met Salaheddine? Hij is bereikbaar via 0229 745 010 of via het e-mailadres salaheddine@baanbereik.nl

Welkom Salaheddine!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

BaanBereik Zomerborrel 2024

Publicatiedatum 17 juni 2024
Wij nodigen jullie uit om samen de warme dagen in te luiden. Kom je ook naar de BaanBereik Zomerborrel op vrijdag 5 juli vanaf 16.00?
Lees meer

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer