Welkom Salaheddine!

Publicatiedatum 30 januari 2024

Hallo allemaal!

Mijn naam is Salaheddine Snijders, een 21-jarige student uit Grootebroek. Momenteel ben ik een vierdejaars student aan de Hogeschool Inholland in Alkmaar. Ik studeer Business Studies met een minor in ondernemen. Het is mijn droom om een succesvolle eigen onderneming te starten, maar voor nu focus ik mij op mijn nieuwe stage bij BaanBereik.

Ik kijk er enorm naar uit om mijn afstudeerstage te doen bij BaanBereik. Mijn scriptie gaat zich focussen op het opleidingsplan van de medewerkers. Het doel is dat alle nieuwe medewerkers bij BaanBereik hun werk nog beter kunnen doen op het moment dat zij starten.

In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk bezig met fitness en mijn vrienden. Ik sport 5 dagen in de week en ik ben zeker niet vies van een feestje.

Ik kan niet wachten om nieuwe ervaringen op te doen en om BaanBereik nog beter te maken met mijn hulp. Laten we er een mooie stageperiode van maken!

Wil je graag contact opnemen met Salaheddine? Hij is bereikbaar via 0229 745 010 of via het e-mailadres salaheddine@baanbereik.nl

Welkom Salaheddine!

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Lex Boekweit van Unit Catering

Publicatiedatum 1 maart 2024
Ongeveer 15 jaar geleden kwam Lex voor het eerst in aanraking met BaanBereik, en nu, anderhalf decennium later, bloeit de samenwerking nog steeds waardevol en succesvol. Lex licht toe: "Voor ons intensieve project in Keukenhof hebben we de juiste mensen nodig, en BaanBereik heeft die precies voor ons weten te vinden." Nieuwsgierig naar het volledige interview? Lees snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen– BaanBereik

Publicatiedatum 28 februari 2024
Hoewel onze deuren altijd openstaan, benadrukken we dit extra tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen in de week van 18 tot 22 maart. Dit is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met Westfriese ondernemingen. Want persoonlijk contact werkt altijd nog het beste! Meld je aan en kom bij ons binnen.
Lees meer

Interview met Mark Vijn, producent van de musical 'Je, Anne'

Publicatiedatum 23 februari 2024
Wat een eer! Dit jaar maakt Mark Vijn van MarkVijn Theaterproducties voor het eerst deel uit van het bestuur van het WestFries Ondernemersgala. Als producent voegt hij met zijn creativiteit een prachtige dimensie toe. Maandag gaat de voorstelling 'Je, Anne' in première, en dat gaat kippenvelmomenten opleveren. Benieuwd naar zijn verhaal over de musical en zijn succes? Lees dan snel verder!
Lees meer