Welkom Sam!

Publicatiedatum 28 november 2023

Mijn naam is Sam en ik ben door Mona hier bij BaanBereik terechtgekomen. Als onderdeel van mijn studie moest ik op zoek naar een werkoriëntatiestage, en BaanBereik sprong er meteen uit. Met een stage van 6 weken is de tijd kort, maar ik ben vastbesloten om het meeste uit mijn ervaring te halen, vooral op de gebieden van marketing en financiën. Dankzij de mogelijkheid om verschillende sectoren binnen BaanBereik te verkennen, kijk ik uit naar een dynamische en leerrijke periode.

Mijn interesse in BaanBereik begon niet zomaar. Naast mijn eigen onderzoek naar het bedrijf, had ik al eerder positieve verhalen opgevangen over hun impact in verschillende sectoren. Dat maakte mijn keuze voor deze stage des te gemakkelijker.

Op dit moment studeer ik International Business Entrepreneurship aan het Euro College. Buiten mijn studie ben ik een enthousiaste voetballer en breng ik graag tijd door met vrienden. Eerder volgde ik de opleiding Hotel & Management en deed ik waardevolle ervaring op als bijrijder/chauffeur bij Veldboer Eenhoorn. Mijn kennis van de hospitality sector werd verder verrijkt tijdens mijn stagejaar bij het Leonardo Boutique Museumhotel, waar ik betrokken was bij de frontoffice-activiteiten.

Ik ben klaar voor een nieuwe uitdaging en ben ervan overtuigd dat BaanBereik de ideale omgeving biedt om mijn vaardigheden te ontwikkelen en mijn passie voor zowel ondernemerschap als teamwerk te versterken. Laten we samen aan een succesvolle en leerzame periode beginnen!

Sam, we zijn blij dat je ons team komt versterken en kijken uit naar een leerzame en leuke stageperiode. Wil jij, net als Sam, stage lopen bij BaanBereik op de locatie in Heerhugowaard of Zwaag? Bekijk de vacatures en neem direct contact met ons op!

Welkom Sam!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Jari's succesverhaal: Van werken op de Zomerborrel naar Magazijnmedewerker met BaanBereik

Publicatiedatum 27 juli 2024
Van werken op de BaanBereik Zomerborrel tot een vakantiebaan als Magazijnmedewerker bij Bercomex... Lees in de blog het succesverhaal van Jari.
Lees meer

Michelle en Freek vieren hun jubilea bij BaanBereik!

Publicatiedatum 24 juli 2024
Bij BaanBereik vieren we twee bijzondere mijlpalen: Michelle is 5 jaar in dienst en Freek zelfs al 10 jaar! In ons nieuwste blog delen ze hun ervaringen en vertellen ze wat hun tijd bij BaanBereik zo speciaal maakt. Lees verder om meer te weten te komen over hun persoonlijke verhalen.
Lees meer

Bijverdienen in de zomervakantie: Ontdek de mogelijkheden bij BaanBereik

Publicatiedatum 23 juli 2024
De zomervakantie is het ideale moment om een leuke bijbaan te vinden. Of je nu extra geld wilt verdienen, nieuwe vaardigheden wilt leren, of gewoon actief wilt blijven, vakantiewerk biedt talloze voordelen. Lees verder om te ontdekken welke vakantiebanen BaanBereik voor jou in petto heeft en hoe wij je kunnen helpen de perfecte bijverdienste deze zomer te vinden.
Lees meer