Welkom Sam!

Publicatiedatum 28 november 2023

Mijn naam is Sam en ik ben door Mona hier bij BaanBereik terechtgekomen. Als onderdeel van mijn studie moest ik op zoek naar een werkoriëntatiestage, en BaanBereik sprong er meteen uit. Met een stage van 6 weken is de tijd kort, maar ik ben vastbesloten om het meeste uit mijn ervaring te halen, vooral op de gebieden van marketing en financiën. Dankzij de mogelijkheid om verschillende sectoren binnen BaanBereik te verkennen, kijk ik uit naar een dynamische en leerrijke periode.

Mijn interesse in BaanBereik begon niet zomaar. Naast mijn eigen onderzoek naar het bedrijf, had ik al eerder positieve verhalen opgevangen over hun impact in verschillende sectoren. Dat maakte mijn keuze voor deze stage des te gemakkelijker.

Op dit moment studeer ik International Business Entrepreneurship aan het Euro College. Buiten mijn studie ben ik een enthousiaste voetballer en breng ik graag tijd door met vrienden. Eerder volgde ik de opleiding Hotel & Management en deed ik waardevolle ervaring op als bijrijder/chauffeur bij Veldboer Eenhoorn. Mijn kennis van de hospitality sector werd verder verrijkt tijdens mijn stagejaar bij het Leonardo Boutique Museumhotel, waar ik betrokken was bij de frontoffice-activiteiten.

Ik ben klaar voor een nieuwe uitdaging en ben ervan overtuigd dat BaanBereik de ideale omgeving biedt om mijn vaardigheden te ontwikkelen en mijn passie voor zowel ondernemerschap als teamwerk te versterken. Laten we samen aan een succesvolle en leerzame periode beginnen!

Sam, we zijn blij dat je ons team komt versterken en kijken uit naar een leerzame en leuke stageperiode. Wil jij, net als Sam, stage lopen bij BaanBereik op de locatie in Heerhugowaard of Zwaag? Bekijk de vacatures en neem direct contact met ons op!

Welkom Sam!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

BaanBereik Zomerborrel 2024

Publicatiedatum 17 juni 2024
Wij nodigen jullie uit om samen de warme dagen in te luiden. Kom je ook naar de BaanBereik Zomerborrel op vrijdag 5 juli vanaf 16.00?
Lees meer

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer