Welkom Sam!

Publicatiedatum 28 november 2023

Mijn naam is Sam en ik ben door Mona hier bij BaanBereik terechtgekomen. Als onderdeel van mijn studie moest ik op zoek naar een werkoriëntatiestage, en BaanBereik sprong er meteen uit. Met een stage van 6 weken is de tijd kort, maar ik ben vastbesloten om het meeste uit mijn ervaring te halen, vooral op de gebieden van marketing en financiën. Dankzij de mogelijkheid om verschillende sectoren binnen BaanBereik te verkennen, kijk ik uit naar een dynamische en leerrijke periode.

Mijn interesse in BaanBereik begon niet zomaar. Naast mijn eigen onderzoek naar het bedrijf, had ik al eerder positieve verhalen opgevangen over hun impact in verschillende sectoren. Dat maakte mijn keuze voor deze stage des te gemakkelijker.

Op dit moment studeer ik International Business Entrepreneurship aan het Euro College. Buiten mijn studie ben ik een enthousiaste voetballer en breng ik graag tijd door met vrienden. Eerder volgde ik de opleiding Hotel & Management en deed ik waardevolle ervaring op als bijrijder/chauffeur bij Veldboer Eenhoorn. Mijn kennis van de hospitality sector werd verder verrijkt tijdens mijn stagejaar bij het Leonardo Boutique Museumhotel, waar ik betrokken was bij de frontoffice-activiteiten.

Ik ben klaar voor een nieuwe uitdaging en ben ervan overtuigd dat BaanBereik de ideale omgeving biedt om mijn vaardigheden te ontwikkelen en mijn passie voor zowel ondernemerschap als teamwerk te versterken. Laten we samen aan een succesvolle en leerzame periode beginnen!

Sam, we zijn blij dat je ons team komt versterken en kijken uit naar een leerzame en leuke stageperiode. Wil jij, net als Sam, stage lopen bij BaanBereik op de locatie in Heerhugowaard of Zwaag? Bekijk de vacatures en neem direct contact met ons op!

Welkom Sam!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Padelliefhebbers opgelet: BaanBereik is hoofdsponsor van Padel Kings Open in Hoorn!

Publicatiedatum 2 mei 2024
Padelliefhebbers, het is tijd om het van de daken te schreeuwen! BaanBereik is verheugd om aan te kondigen dat we de trotse hoofdsponsor zijn van Padel Kings Open, dat plaatsvindt van 27 mei tot en met 2 juni.
Lees meer

Welkom Ramon!

Publicatiedatum 30 april 2024
Welkom Ramon! Ramon, oud collega van Annemiek start 13 mei als interim bij BaanBereik. Hij zal zich voornamelijk richten op de technische kant, met een focus op mbo/hbo en wo functies. Met zijn jarenlange ervaring en expertise is hij een waardevolle aanwinst voor ons team. Wil je meer weten van Ramon? Lees dan snel verder!
Lees meer

Het succesverhaal van Eline

Publicatiedatum 23 april 2024
Vorig jaar was Eline op zoek naar een leuke baan in de evenementenwereld en ontdekte zij BaanBereik. Met een scherp oog voor kansen vond ze een verleidelijke vacature. Haar eerste avontuur vond plaats tijdens het festival Live in Hoorn. Benieuwd naar haar hele verhaal? Lees snel verder!
Lees meer