Welkom Sam!

Publicatiedatum 28 november 2023

Mijn naam is Sam en ik ben door Mona hier bij BaanBereik terechtgekomen. Als onderdeel van mijn studie moest ik op zoek naar een werkoriëntatiestage, en BaanBereik sprong er meteen uit. Met een stage van 6 weken is de tijd kort, maar ik ben vastbesloten om het meeste uit mijn ervaring te halen, vooral op de gebieden van marketing en financiën. Dankzij de mogelijkheid om verschillende sectoren binnen BaanBereik te verkennen, kijk ik uit naar een dynamische en leerrijke periode.

Mijn interesse in BaanBereik begon niet zomaar. Naast mijn eigen onderzoek naar het bedrijf, had ik al eerder positieve verhalen opgevangen over hun impact in verschillende sectoren. Dat maakte mijn keuze voor deze stage des te gemakkelijker.

Op dit moment studeer ik International Business Entrepreneurship aan het Euro College. Buiten mijn studie ben ik een enthousiaste voetballer en breng ik graag tijd door met vrienden. Eerder volgde ik de opleiding Hotel & Management en deed ik waardevolle ervaring op als bijrijder/chauffeur bij Veldboer Eenhoorn. Mijn kennis van de hospitality sector werd verder verrijkt tijdens mijn stagejaar bij het Leonardo Boutique Museumhotel, waar ik betrokken was bij de frontoffice-activiteiten.

Ik ben klaar voor een nieuwe uitdaging en ben ervan overtuigd dat BaanBereik de ideale omgeving biedt om mijn vaardigheden te ontwikkelen en mijn passie voor zowel ondernemerschap als teamwerk te versterken. Laten we samen aan een succesvolle en leerzame periode beginnen!

Sam, we zijn blij dat je ons team komt versterken en kijken uit naar een leerzame en leuke stageperiode. Wil jij, net als Sam, stage lopen bij BaanBereik op de locatie in Heerhugowaard of Zwaag? Bekijk de vacatures en neem direct contact met ons op!

Welkom Sam!

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Lex Boekweit van Unit Catering

Publicatiedatum 1 maart 2024
Ongeveer 15 jaar geleden kwam Lex voor het eerst in aanraking met BaanBereik, en nu, anderhalf decennium later, bloeit de samenwerking nog steeds waardevol en succesvol. Lex licht toe: "Voor ons intensieve project in Keukenhof hebben we de juiste mensen nodig, en BaanBereik heeft die precies voor ons weten te vinden." Nieuwsgierig naar het volledige interview? Lees snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen– BaanBereik

Publicatiedatum 28 februari 2024
Hoewel onze deuren altijd openstaan, benadrukken we dit extra tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen in de week van 18 tot 22 maart. Dit is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met Westfriese ondernemingen. Want persoonlijk contact werkt altijd nog het beste! Meld je aan en kom bij ons binnen.
Lees meer

Interview met Mark Vijn, producent van de musical 'Je, Anne'

Publicatiedatum 23 februari 2024
Wat een eer! Dit jaar maakt Mark Vijn van MarkVijn Theaterproducties voor het eerst deel uit van het bestuur van het WestFries Ondernemersgala. Als producent voegt hij met zijn creativiteit een prachtige dimensie toe. Maandag gaat de voorstelling 'Je, Anne' in première, en dat gaat kippenvelmomenten opleveren. Benieuwd naar zijn verhaal over de musical en zijn succes? Lees dan snel verder!
Lees meer