Welkom Scott!

Publicatiedatum 8 juni 2023

Hallo allemaal! Mijn naam is Scott en ik ben 23 jaar oud. Ik woon in het gezellige Heiloo. Voetbal is mijn grote passie en ik speel al van jongs af aan.

Ik kan niet wachten tot september, want dan begin ik als intercedent bij BaanBereik. Het grappige is dat mijn vriendin Kiek ook via BaanBereik een geweldige baan heeft gevonden. Haar positieve ervaringen hebben mij geïnspireerd om me ook bij BaanBereik in te schrijven en het gesprek aan te gaan.

Na het succesvol afronden van mijn CIOS-opleiding, heb ik sportkunde gestudeerd. Toch voelde ik de behoefte om een nieuwe richting in te slaan en iets anders te gaan doen. Zo ben ik bij BaanBereik terechtgekomen. Tijdens een ontzettend leuk gesprek met Cindy, kwam het idee van een meeloopochtend als intercedent bij BaanBereik naar voren. En eerlijk gezegd, ik was meteen enthousiast.

Nu krijg ik de kans om het team van BaanBereik te versterken. Hoewel ik nog onervaren ben in dit vakgebied, ben ik ontzettend gemotiveerd om te leren en elke dag nieuwe vaardigheden op te doen. BaanBereik biedt mij de mogelijkheid om ervaring op te bouwen, en daar ben ik enorm dankbaar voor.

Ik kijk er enorm naar uit om samen met het team van BaanBereik bij te dragen aan succesvolle matches tussen werkgevers en werknemers. Mijn doel is om op een positieve en passende manier mensen te verbinden en zo bij te dragen aan het succes van BaanBereik.

Wellicht ontmoeten we elkaar binnenkort bij BaanBereik!

 

 

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer