Welkom Scott!

Publicatiedatum 8 juni 2023

Hallo allemaal! Mijn naam is Scott en ik ben 23 jaar oud. Ik woon in het gezellige Heiloo. Voetbal is mijn grote passie en ik speel al van jongs af aan.

Ik kan niet wachten tot september, want dan begin ik als intercedent bij BaanBereik. Het grappige is dat mijn vriendin Kiek ook via BaanBereik een geweldige baan heeft gevonden. Haar positieve ervaringen hebben mij geïnspireerd om me ook bij BaanBereik in te schrijven en het gesprek aan te gaan.

Na het succesvol afronden van mijn CIOS-opleiding, heb ik sportkunde gestudeerd. Toch voelde ik de behoefte om een nieuwe richting in te slaan en iets anders te gaan doen. Zo ben ik bij BaanBereik terechtgekomen. Tijdens een ontzettend leuk gesprek met Cindy, kwam het idee van een meeloopochtend als intercedent bij BaanBereik naar voren. En eerlijk gezegd, ik was meteen enthousiast.

Nu krijg ik de kans om het team van BaanBereik te versterken. Hoewel ik nog onervaren ben in dit vakgebied, ben ik ontzettend gemotiveerd om te leren en elke dag nieuwe vaardigheden op te doen. BaanBereik biedt mij de mogelijkheid om ervaring op te bouwen, en daar ben ik enorm dankbaar voor.

Ik kijk er enorm naar uit om samen met het team van BaanBereik bij te dragen aan succesvolle matches tussen werkgevers en werknemers. Mijn doel is om op een positieve en passende manier mensen te verbinden en zo bij te dragen aan het succes van BaanBereik.

Wellicht ontmoeten we elkaar binnenkort bij BaanBereik!

 

 

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Lex Boekweit van Unit Catering

Publicatiedatum 1 maart 2024
Ongeveer 15 jaar geleden kwam Lex voor het eerst in aanraking met BaanBereik, en nu, anderhalf decennium later, bloeit de samenwerking nog steeds waardevol en succesvol. Lex licht toe: "Voor ons intensieve project in Keukenhof hebben we de juiste mensen nodig, en BaanBereik heeft die precies voor ons weten te vinden." Nieuwsgierig naar het volledige interview? Lees snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen– BaanBereik

Publicatiedatum 28 februari 2024
Hoewel onze deuren altijd openstaan, benadrukken we dit extra tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen in de week van 18 tot 22 maart. Dit is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met Westfriese ondernemingen. Want persoonlijk contact werkt altijd nog het beste! Meld je aan en kom bij ons binnen.
Lees meer

Interview met Mark Vijn, producent van de musical 'Je, Anne'

Publicatiedatum 23 februari 2024
Wat een eer! Dit jaar maakt Mark Vijn van MarkVijn Theaterproducties voor het eerst deel uit van het bestuur van het WestFries Ondernemersgala. Als producent voegt hij met zijn creativiteit een prachtige dimensie toe. Maandag gaat de voorstelling 'Je, Anne' in première, en dat gaat kippenvelmomenten opleveren. Benieuwd naar zijn verhaal over de musical en zijn succes? Lees dan snel verder!
Lees meer