Over ons

Welkom Scott!

Publicatiedatum 8 juni 2023

Hallo allemaal! Mijn naam is Scott en ik ben 23 jaar oud. Ik woon in het gezellige Heiloo. Voetbal is mijn grote passie en ik speel al van jongs af aan.

Ik kan niet wachten tot september, want dan begin ik als intercedent bij BaanBereik. Het grappige is dat mijn vriendin Kiek ook via BaanBereik een geweldige baan heeft gevonden. Haar positieve ervaringen hebben mij geïnspireerd om me ook bij BaanBereik in te schrijven en het gesprek aan te gaan.

Na het succesvol afronden van mijn CIOS-opleiding, heb ik sportkunde gestudeerd. Toch voelde ik de behoefte om een nieuwe richting in te slaan en iets anders te gaan doen. Zo ben ik bij BaanBereik terechtgekomen. Tijdens een ontzettend leuk gesprek met Cindy, kwam het idee van een meeloopochtend als intercedent bij BaanBereik naar voren. En eerlijk gezegd, ik was meteen enthousiast.

Nu krijg ik de kans om het team van BaanBereik te versterken. Hoewel ik nog onervaren ben in dit vakgebied, ben ik ontzettend gemotiveerd om te leren en elke dag nieuwe vaardigheden op te doen. BaanBereik biedt mij de mogelijkheid om ervaring op te bouwen, en daar ben ik enorm dankbaar voor.

Ik kijk er enorm naar uit om samen met het team van BaanBereik bij te dragen aan succesvolle matches tussen werkgevers en werknemers. Mijn doel is om op een positieve en passende manier mensen te verbinden en zo bij te dragen aan het succes van BaanBereik.

Wellicht ontmoeten we elkaar binnenkort bij BaanBereik!

 

 

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Werkgeluk als ICT Consultant

Publicatiedatum 29 september 2023
Hoe zorg ik ervoor dat ik dagelijks gelukkig aan het werk ben? Elke dag heb ik te maken met nieuwe ontwikkelingen en uitdagende vraagstukken van collega's. Door het geven van de juiste ondersteuning ga ik met een glimlach elke dag weer naar huis.
Lees meer

De Week van het Werkgeluk

Publicatiedatum 28 september 2023
Laten we samen ontdekken wat deze week inhoudt en hoe je een gelukkiger werkleven kunt opbouwen, of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, kantoorwerk wilt, werk zoekt, vacatures bekijkt, solliciteert, je salaris wilt verbeteren of simpelweg meer werkplezier wilt ervaren.
Lees meer

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer