Welkom Tessa!

Publicatiedatum 31 oktober 2023

Hallo allemaal! Ik ben Tessa Fens, 20 jaar oud, en ik woon in Enkhuizen.

Afgelopen maandag, 30 oktober, ben ik begonnen als intercedent bij BaanBereik op de vestiging in Zwaag. Ik was al bekend met BaanBereik vanwege verschillende evenementen, advertenties en via kennissen. Deze positieve indruk leidde tot mijn besluit om te solliciteren.

Ik ben verheugd te kunnen mededelen dat ik nu deel uitmaak van het BaanBereik-team als intercedente. Ik kijk ernaar uit om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen binnen BaanBereik en hoop elke dag nieuwe dingen te leren en te groeien in mijn functie.

Samen met het BaanBereik-team kijk ik ernaar uit om succesvolle matches te realiseren tussen werkgevers en werknemers. Mijn doel is om op een persoonlijke en positieve manier te verbinden.

Wie weet hebben we binnenkort de gelegenheid om elkaar bij BaanBereik te ontmoeten!

Wil je graag contact opnemen met Tessa? Ze is bereikbaar via 0229 745 010 of via het e-mailadres tessa@baanbereik.nl

Welkom Tessa!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer

Opnieuw de NEN 4400-1 certificering behaald!

Publicatiedatum 8 april 2024
Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we opnieuw de NEN 4400-1 certificering hebben behaald! Deze certificering is een belangrijk keurmerk voor ondernemingen in de flexbranche en toont aan dat we voldoen aan de strenge eisen op het gebied van betrouwbaarheid, professionaliteit en financiële stabiliteit.
Lees meer

Welkom jongens!

Publicatiedatum 4 april 2024
Welkom jongens! Er zijn niet één, niet twee, maar maar liefst drie nieuwe stagiaires gestart op onze vestiging in Heerhugowaard. We zijn ontzettend blij met jullie en kijken uit naar een leuke en leerzame stageperiode. Benieuwd naar wie ze zijn? Lees snel verder!
Lees meer