Over ons

Wij blijven denken in mogelijkheden

Publicatiedatum 14 oktober 2020

Dinsdag maakte Premier Mark Rutte de verscherpte maatregelen rondom het coronavirus bekend. Ook bij BaanBereik bepalen wij de juiste manier om op een veilige wijze hiermee om te gaan.

Wij blijven uitstekend bereikbaar

Het belangrijkste is dat iedereen gezond blijft. Goed werkgeverschap blijft daarom ons uitgangspunt. Wij bieden onze medewerkers een gezonde en veilige werkomgeving. Daarom hebben wij besloten om komende tijd met een minimale bezetting op onze vestigingen te werken. Veel medewerkers werken daarom vanuit huis. Dit neemt onze uitstekende bereikbaarheid niet weg. Wij blijven goed bereikbaar via telefoon en mail. (Intake)gesprekken vinden online plaats via telefoon, Skype, Zoom of Facetime.

Morele plicht

Ons land en ook wij als BaanBereik nemen in deze tijd onze verantwoordelijkheid. Wij zien het als onze morele plicht, en natuurlijk ook eigen belang, dat onze medewerkers hun banen behouden. Ook de mensen die hun baan kwijtraken willen wij zo snel mogelijk aan een nieuwe baan helpen. Uiteraard willen wij de invulling van de openstaande vacatures bij onze klanten ook zo goed en zo snel mogelijk vervullen.

BaanBereik ziet de toekomst positief

Om ons heen zien wij ondernemers die op allerlei creatieve manieren hun bedrijf proberen draaiende te houden. Wij hebben ook de afgelopen tijd, meer dan ooit, geleerd om in mogelijkheden te denken. Onze medewerkers, flexwerkers, gedetacheerden, Zzp’ers en klanten zijn creatief, flexibel en heel veerkrachtig. Dit geeft ons het vertrouwen om samen positief naar de toekomst te blijven kijken en de kansen te pakken die wél mogelijk zijn.

BaanBereik en ZzpBereik

Wilt u ook nieuwe baan of heeft u een vacature en wilt u met ons in gesprek?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Vakantiewerk bij BaanBereik

Publicatiedatum 6 juli 2022
Ben jij op zoek naar vakantiewerk waarmee je een extra zakcentje kan verdienen en vind jij werkplezier belangrijk? BaanBereik heeft een ruim en veelzijdig aanbod van vakantiewerk.
Lees meer

Bouwvakborrel 2022

Publicatiedatum 28 juni 2022
Vrijdag 8 juli organiseren wij weer onze jaarlijkse Bouwvakborrel.
Lees meer

Luke van der Lee start 5 september

Publicatiedatum 9 juni 2022
Goed nieuws! Luke van der Lee komt vanaf 5 september ons team versterken als Intercedent. Startend met zijn werken-en-leren opleiding is hij vier dagen aan het werk bij BaanBereik en één dag op school.
Lees meer