Over ons

Wij blijven denken in mogelijkheden

Publicatiedatum 14 oktober 2020

Dinsdag maakte Premier Mark Rutte de verscherpte maatregelen rondom het coronavirus bekend. Ook bij BaanBereik bepalen wij de juiste manier om op een veilige wijze hiermee om te gaan.

Wij blijven uitstekend bereikbaar

Het belangrijkste is dat iedereen gezond blijft. Goed werkgeverschap blijft daarom ons uitgangspunt. Wij bieden onze medewerkers een gezonde en veilige werkomgeving. Daarom hebben wij besloten om komende tijd met een minimale bezetting op onze vestigingen te werken. Veel medewerkers werken daarom vanuit huis. Dit neemt onze uitstekende bereikbaarheid niet weg. Wij blijven goed bereikbaar via telefoon en mail. (Intake)gesprekken vinden online plaats via telefoon, Skype, Zoom of Facetime.

Morele plicht

Ons land en ook wij als BaanBereik nemen in deze tijd onze verantwoordelijkheid. Wij zien het als onze morele plicht, en natuurlijk ook eigen belang, dat onze medewerkers hun banen behouden. Ook de mensen die hun baan kwijtraken willen wij zo snel mogelijk aan een nieuwe baan helpen. Uiteraard willen wij de invulling van de openstaande vacatures bij onze klanten ook zo goed en zo snel mogelijk vervullen.

BaanBereik ziet de toekomst positief

Om ons heen zien wij ondernemers die op allerlei creatieve manieren hun bedrijf proberen draaiende te houden. Wij hebben ook de afgelopen tijd, meer dan ooit, geleerd om in mogelijkheden te denken. Onze medewerkers, flexwerkers, gedetacheerden, Zzp’ers en klanten zijn creatief, flexibel en heel veerkrachtig. Dit geeft ons het vertrouwen om samen positief naar de toekomst te blijven kijken en de kansen te pakken die wél mogelijk zijn.

BaanBereik en ZzpBereik

Wilt u ook nieuwe baan of heeft u een vacature en wilt u met ons in gesprek?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Check Je Wachtwoorden Dag

Publicatiedatum 24 november 2022
Heb jij er wel eens van gehoord? Sinds enkele jaren bestaat de check je wachtwoorden dag. Deze dag staat in het teken van jouw wachtwoorden en hoe makkelijk deze zijn te raden.
Lees meer

Week van de Werkstress - Dit kun je doen

Publicatiedatum 18 november 2022
Deze week is het de Week van de Werkstress. Heb jij deze week ook stress ervaren? Je bent lang niet de enige. Stress is namelijk beroepsziekte nummer één. In deze week willen wij benadrukken dat je altijd bij ons terecht kunt als je ergens tegen aan loopt. Werk hoeft niet stressvol te zijn.
Lees meer

Gaan met die Baan(aan)

Publicatiedatum 8 november 2022
Lees meer