Wij blijven denken in mogelijkheden

Publicatiedatum 14 oktober 2020

Dinsdag maakte Premier Mark Rutte de verscherpte maatregelen rondom het coronavirus bekend. Ook bij BaanBereik bepalen wij de juiste manier om op een veilige wijze hiermee om te gaan.

Wij blijven uitstekend bereikbaar

Het belangrijkste is dat iedereen gezond blijft. Goed werkgeverschap blijft daarom ons uitgangspunt. Wij bieden onze medewerkers een gezonde en veilige werkomgeving. Daarom hebben wij besloten om komende tijd met een minimale bezetting op onze vestigingen te werken. Veel medewerkers werken daarom vanuit huis. Dit neemt onze uitstekende bereikbaarheid niet weg. Wij blijven goed bereikbaar via telefoon en mail. (Intake)gesprekken vinden online plaats via telefoon, Skype, Zoom of Facetime.

Morele plicht

Ons land en ook wij als BaanBereik nemen in deze tijd onze verantwoordelijkheid. Wij zien het als onze morele plicht, en natuurlijk ook eigen belang, dat onze medewerkers hun banen behouden. Ook de mensen die hun baan kwijtraken willen wij zo snel mogelijk aan een nieuwe baan helpen. Uiteraard willen wij de invulling van de openstaande vacatures bij onze klanten ook zo goed en zo snel mogelijk vervullen.

BaanBereik ziet de toekomst positief

Om ons heen zien wij ondernemers die op allerlei creatieve manieren hun bedrijf proberen draaiende te houden. Wij hebben ook de afgelopen tijd, meer dan ooit, geleerd om in mogelijkheden te denken. Onze medewerkers, flexwerkers, gedetacheerden, Zzp’ers en klanten zijn creatief, flexibel en heel veerkrachtig. Dit geeft ons het vertrouwen om samen positief naar de toekomst te blijven kijken en de kansen te pakken die wél mogelijk zijn.

BaanBereik en ZzpBereik

Wilt u ook nieuwe baan of heeft u een vacature en wilt u met ons in gesprek?

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

10 onmisbare tips voor een succesvolle sollicitatie

Publicatiedatum 30 november 2023
Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, kan het sollicitatieproces overweldigend zijn. Het is echter essentieel om goed voorbereid te zijn om de beste kans op succes te hebben. Hier zijn 10 waardevolle tips die je kunnen helpen bij het solliciteren naar je droombaan.
Lees meer

Welkom Sam!

Publicatiedatum 28 november 2023
Wij verwelkomen Sam voor zijn werkoriëntatiestage bij BaanBereik, ben jij benieuwd wie Sam is? Lees dan snel verder!
Lees meer

Verschillende arbeidsvormen bij BaanBereik

Publicatiedatum 22 november 2023
Verken de diversiteit aan arbeidsmogelijkheden, uitzendwerk, detachering, werving & selectie en interimwerk bij BaanBereik. Ontdek hoe wij streven naar duurzame werkrelaties en loopbaanontwikkeling in de regio van Hoorn, Heerhugowaard, Alkmaar, Enkhuizen en omstreken.
Lees meer