Over ons

Wij hebben ons VCU-certificaat verlengd!

Publicatiedatum 4 november 2022

Bij BaanBereik streven we naar kwaliteit. Eén van de certificeringen waarmee we kwaliteit waarborgen, is de VCU-certificering. Afgelopen dinsdag vond de jaarlijkse audit plaats en met trots kunnen wij mededelen dat het certificaat wederom is verlengd. Met het VCU-certificaat tonen we aan dat uitzendmedewerkers, die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico, veilig en gezond werken. Zo kunnen wij een professionele partner zijn voor onze klanten betreft veiligheid en gezondheid.

Wilt u ook graag zaken doen met een professionele uitzendorganisatie die geeft om de veiligheid en gezondheid van uw medewerkers? Bel 0229 745 010 of neem contact op.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

5 tips voor een sollicitatiegesprek

Publicatiedatum 6 maart 2023
Ben jij opzoek naar een nieuwe baan, maar kun je wat hulp gebruiken met solliciteren? Speciaal voor jou hebben wij 5 handige tips verzameld om je goed voor te bereiden op een sollicitatiegesprek.
Lees meer

Welkom Nadine Boiten

Publicatiedatum 6 maart 2023
Vandaag mochten wij Nadine Boiten in ons team verwelkomen, Nadine gaat aan de slag als intercedente en marketing medewerkster. Wil jij meer over Nadine weten? Lees dan snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2023

Publicatiedatum 22 februari 2023
Lees meer