Over ons

Wij hebben ons VCU-certificaat verlengd!

Publicatiedatum 4 november 2022

Bij BaanBereik streven we naar kwaliteit. Eén van de certificeringen waarmee we kwaliteit waarborgen, is de VCU-certificering. Afgelopen dinsdag vond de jaarlijkse audit plaats en met trots kunnen wij mededelen dat het certificaat wederom is verlengd. Met het VCU-certificaat tonen we aan dat uitzendmedewerkers, die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico, veilig en gezond werken. Zo kunnen wij een professionele partner zijn voor onze klanten betreft veiligheid en gezondheid.

Wilt u ook graag zaken doen met een professionele uitzendorganisatie die geeft om de veiligheid en gezondheid van uw medewerkers? Bel 0229 745 010 of neem contact op.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Check Je Wachtwoorden Dag

Publicatiedatum 24 november 2022
Heb jij er wel eens van gehoord? Sinds enkele jaren bestaat de check je wachtwoorden dag. Deze dag staat in het teken van jouw wachtwoorden en hoe makkelijk deze zijn te raden.
Lees meer

Week van de Werkstress - Dit kun je doen

Publicatiedatum 18 november 2022
Deze week is het de Week van de Werkstress. Heb jij deze week ook stress ervaren? Je bent lang niet de enige. Stress is namelijk beroepsziekte nummer één. In deze week willen wij benadrukken dat je altijd bij ons terecht kunt als je ergens tegen aan loopt. Werk hoeft niet stressvol te zijn.
Lees meer

Gaan met die Baan(aan)

Publicatiedatum 8 november 2022
Lees meer